Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 ian 2015 - Anul XX, nr. 18 (5830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La mii de kilometri

I-a dispărut telefonul într-un club din Suceava și l-a găsit tocmai în Danemarca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un telefon furat dintr-un club din municipiul Suceava a fost găsit tocmai în Danemarca, fiind cumpărat pe internet de un danez.

Furtul a fost comis în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2013, de Crăciun, iar vineri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat trimiterea în judecată a principalului suspect, un anume Ilie Lucian Sfichi, acuzat acum de furt calificat.

Într-un comunicat trimis de unitatea de parchet se arată că în acea noapte, inculpatul se afla împreună cu mai mulţi amici în clubul respectiv şi a observat o poșetă lăsată nesupravegheată la o masă alăturată. A văzut că cei de la masă erau la dans şi nu erau atenți, așa că a sustras din geanta respectivă un telefon mobil marca Apple iPhone 5 S, de culoare albă, precum și suma de 26 de lei.

Nu le-a spus nimic amicilor săi, însă la scurt timp a plecat din club spre casă.

A doua zi, a scos din telefonul mobil furat cartela SIM, pe care a aruncat-o, iar telefonul  l-a vândut câteva săptămâni mai târziu unei cunoștințe, pentru suma de 550 de lei, cumpărătorul fiind unul de bună-credință. Ulterior, cumpărătorul a revândut telefonul (pe care nu-l folosise) pe internet (prin eBay), unui cetățean din Danemarca, pentru 350 de dolari.

Din fericire, tânăra care își cumpărase telefonul cu o lună înainte de a-i fi furat, cu suma de 3.650 de lei, şi-a instalat aplicația „Find my iPhone”, aplicație cu care a reușit să-și localizeze mobilul în Danemarca şi să-i transmită un mesaj deținătorului. Așa s-a reușit și prinderea suspectului. Danezul a sunat la numărul indicat de partea vătămată şi i-a spus că a luat telefonul de pe internet şi i-a dat datele vânzătorului, iar acesta din urmă, luat la întrebări de polițiști, i-a trimis pe anchetatori la Ilie Lucian Sfichi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a dispărut telefonul într-un club din Suceava și l-a găsit tocmai în Danemarca.
 Vizualizări articol: 5356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 14 voturi
I-a dispărut telefonul într-un club din Suceava și l-a găsit tocmai în Danemarca4.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei