Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 ian 2015 - Anul XX, nr. 16 (5828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Indignare

Senatoarea Steliana Miron cere Corpului de Control al Prefecturii Suceava să verifice activitatea Primăriei Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea Steliana Vasilica Miron cere public Corpului de Control al Prefecturii Suceava să verifice activitatea Primăriei Rădăuţi şi în special a consilierului local Tiberiu Maerean, viceprimarul cu atribuţii de primar al acestei urbe.

„Consilierul care ocupă vremelnic biroul primarului a schimbat sensurile de circulaţie în Rădăuţi, un oraş cu străzi care arată astăzi ca după război. Că s-au oprit semafoarele în Rădăuţi de circa două luni ştim, dar de ce acest consilier i-a oprit şi pe oamenii de afaceri care au nevoie de avize semnate de domnia sa, fără să-i pese în vreun fel de prejudiciile produse acestora, este dincolo de orice explicaţie”, a arătat Steliana Miron.

Senatoarea liberală este de părere că Tiberiu Maerean îi tratează pe oamenii de afaceri rădăuţeni ca pe subordonaţii săi.

„Probabil îl macină ura că aceştia nu sunt la fel de <competenţi>ca domnia sa şi nu au firmele în insolvenţă. Domnul consilier vrea să facă şi fapte măreţe, în special să descopere ilegalităţile din Primăria Rădăuţi. De aceea îmi permit să-i dau un sfat: să trimită de îndată toate înscrisurile existente în Primăria Rădăuţi, în xerocopie, la Parchet, dar să se ocupe pentru ceea ce este plătit din bani publici, respectiv de administrarea oraşului. În acest moment tot ceea ce face domnul consilier este să-şi mai bată joc de oamenii de afaceri care au investit sudoare, muncă şi bani în Rădăuţi”, a apreciat Steliana Vasilica Miron.

Cum dizolvarea Consiliului Local Rădăuţi este iminentă, parlamentarul liberal este de părere că celelalte instituţii ale statului trebuie să-şi facă datoria, iar abuzurile nu trebuie tolerate.

„Colegii de partid îl lasă acum pe domnul consilier să stea în biroul primarului, pentru că le este frică de el, dar vor realiza mai târziu că au condamnat la sărăcie şi izolare Rădăuţiul, ceea ce este foarte trist. De aceea voi face apel la Corpul de Control al Prefecturii, cât şi la celelalte instituţii ale statului să-şi facă datoria şi să stopeze ilegalităţile consilierului local cu atribuţiuni de primar”, a conchis Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron cere Corpului de Control al Prefecturii Suceava să verifice activitatea Primăriei Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Senatoarea Steliana Miron cere Corpului de Control al Prefecturii Suceava să verifice activitatea Primăriei Rădăuţi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CEI DE FACUT ? trimis de
(22 ian 2015, 16:22:26
A PLECAT DRACUL SI A VENIT TAICASU,OARE NU SE GASESTE IN RADAUTI O PERSOANA CARE SA OCUPE ACEASTA FUNCTIE SI SA AIBA UN PIC DE BUN SIMT? SA VA IA DRACU DE VAGABONZI IMBUIBATI.
2.   Buna trimis de
(22 ian 2015, 21:35:53
Bine ar fi sa candideze doamna ,Steliana Miron la primarie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei