Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 ian 2015 - Anul XX, nr. 16 (5828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


În loc de dulceaţă, rahat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O veste de mare deschidere spirituală ne-a marcat existenţa pe termen lung: aceea conform căreia, începând cu luna februarie, anno domini 2015, Digi va transmite din nou meciuri din Liga I, altfel spus din liga lui Gino, despre care zău că nu m-aş putea pronunţa dacă o mai conduce sau nu, dar dacă o face, atunci e în ton cu ea, adică la cât fotbal e pe-acolo, nici nu e nevoie să muncească mai mult decât acum şi de când a fost ales. Vestea despre care vorbesc a fost prezentată de Digi (şi continuă să fie anunţată zilnic în banda de ştiri, ba mai este şi subiect de comentarii la toate tocşăurile din grilă) drept o mare realizare, ba chiar ca o victorie de palmares în lupta cu concurenţa, alcătuită actualmente cam din... nimeni, din moment ce Dolce a renunţat de bunăvoie, Sport.ro are de toate, numai sport nu, iar la TVR economiile se fac pe baza renunţării la transmisii sportive. Privind lucrurile strict cantitativ, da, suntem în mare câştig, mai ales pe partea live, întrucât vom avea din nou transmisii directe de vineri până luni, cât durează la noi o etapă. Ceea ce a "uitat" Digi să ne comunice e că tot ei au pierdut, la licitaţie, în defavoarea aceleiaşi televiziuni, Dolce, meciurile din Champions' League care, live, sunt mai puţine, întrucât toate partidele au loc doar în două zile, marţea şi miercurea, ba şi la aceeaşi oră, 21.45. Altfel spus, "victoria" lui Digi mă duce la concluzia că în loc de o linguriţă de dulceaţă, ni se va oferi o găleată de rahat. Astfel, în loc de bannerele cu "Respect" le vom vedea de acum înainte pe cele cu trimiteri la brutărie, în loc de "You'll Never Walk Alone" vom reînvăţa refrenul clasic "Pe ei, pe ei, pe mama lor" şi, drept moţ pe tort, ne vom bucura etapă de etapă de darul acela tot clasicizat, pe care galeria Stelei nu ratează nici un prilej de a-l oferi celor de la Dinamo, fie ei jucători sau suporteri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În loc de dulceaţă, rahat.
 Vizualizări articol: 1602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
În loc de dulceaţă, rahat3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei