Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2015 - Anul XX, nr. 10 (5822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Primăria Fălticeni a început lucrările de reparaţii asfaltice pe drumurile intens circulate din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni a început, de ieri, reparaţiile asfaltice pe tronsoanele de drum intens circulate din acest municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că pentru aceste lucrări municipalitatea a achiziţionat trei tone de mixtură asfaltică pretabilă pentru reparaţia rapidă a drumurilor în sezonul rece. Coman a spus că în cursul zilei de ieri s-a lucrat pe varianta de tranzit pentru traficul greu, respectiv străzile Dogari, Ana Ipătescu şi 13 Decembrie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se intervină pe strada Sucevei.

„Este o soluţie provizorie până când condiţiile meteorologice vor permite derularea programului de reabilitare asfaltică finanţat de Primăria Fălticeni, având în vedere că este necesară o temperatură exterioară de cel puţin 10 grade. Încercăm prin soluţia asfaltului la rece să reducem disconfortul din traficul rutier în municipiul Fălticeni, inclusiv pe strada Sucevei. Referitor la strada Sucevei, vă informăm că lucrările au demarat, iar constructorul acţionează pe acele categorii de lucrări care nu sunt condiţionate de temperatura exterioară”, a declarat Cătălin Coman.

El a amintit că valoarea contractului de lucrări pentru strada Sucevei este de 3,87 milioane de lei. Contractul a fost adjudecat de SC Transporturi Auto SA Botoşani. Lucrările presupun intervenţii în consolidarea infrastructurii rutiere existente, refacerea sistemului rutier pe traseul lucrărilor de apă şi canalizare, amenajarea unui scuar axial longitudinal, realizarea trotuarelor cu pavele autoblocante, montarea bordurilor la trotuare şi la noul scuar, îmbrăcăminte rutieră nouă, amenajarea a două sensuri giratorii la intersecţia dintre strada Sucevei şi strada Nicolae Bălcescu, respectiv la intersecţia dintre strada Sucevei şi varianta veche a DN2 spre Rotopăneşti, realizarea marcajelor rutiere orizontale şi semnalizării verticale (indicatoare rutiere). De asemenea, pe strada Sucevei va fi realizat şi un nou sistem de iluminat public, amplasat pe scuarul axial longitudinal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni a început lucrările de reparaţii asfaltice pe drumurile intens circulate din municipiu.
 Vizualizări articol: 2536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primăria Fălticeni a început lucrările de reparaţii asfaltice pe drumurile intens circulate din municipiu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei