Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2015 - Anul XX, nr. 10 (5822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blocaj în trafic, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, pentru oprirea unei maşini pline de bunuri furate

Joi, 15 Ianuarie 2015 (11:31:02)
Poliţiştii unui echipaj de siguranţă publică, aflaţi în serviciul de patrulare miercuri, în jurul orei ora 18.00, au observat cum două persoane de sex masculin au ieşit pe o fereastră din interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc de pe str. Staţiunii, din municipiul Suceava. Cei doi cărau un bagaj, după care au urcat în grabă într-un autoturism.A fost informată conducerea IPJ Suceava, care a dispus monitorizarea vehiculului şi, totodată, declanşarea unei acţiuni pentru blocarea în trafic a autoturismului în condiţii de siguranţă. Astfel, în jurul orei 19.30, un alt echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, poziţionat la ieşirea din municipiul Suceava către Fălticeni, a localizat autoturismul respectiv, reuşindu-se blocarea acestuia pe bdul Sofia Vicoveanca. În interiorul autoturismului au fost identificaţi Petre V., de 26 ani, Sali P., de 21 ani, domiciliaţi în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, Bogdan M., de 18 ani, şi Maxum O., de 13 ani, ambii din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. În urma controlului efectuat asupra autoturismului în cauză, în interior s-au găsit mai multe bunuri (laptopuri, telefoane mobile, casetofoane, scule, chei etc), printre care şi un laptop sustras din locuinţa persoanei vătămate de pe strada Staţiunii din Suceava, a cărei locuinţă fusese spartă în jurul orei 17.50.Bunul a fost recunoscut de persoana vătămată şi i-a fost restituit. Prejudiciul creat se ridică la 2.700 lei.De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate s-a mai stabilit că alt laptop găsit în portbagajul autoturismului cu care se deplasau cei patru fusese sustras cu o zi înainte dintr-o locuinţă din municipiul Iaşi. În noaptea de miercuri spre joi, în urma probatoriului administrat în cauză, cei trei suspecţi majori au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentaţi de instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Minorul este cercetat în stare de libertate, fiind internat în Centrul de primire minori în regim de urgenţă Suceava.„Cercetările sunt continuate de poliţiştii suceveni, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a inculpaţilor”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blocaj în trafic, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, pentru oprirea unei maşini pline de bunuri furate.
 Vizualizări articol: 6052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Blocaj în trafic, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, pentru oprirea unei maşini pline de bunuri furate4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
(15 ian 2015, 17:37:36
saptamana viitoare sunt in monitorul de Bacau , peste 2 saptamani pe la Neamt etc.
2.   ... trimis de
(15 ian 2015, 21:41:50
ce etnie au hotii ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei