Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2015 - Anul XX, nr. 10 (5822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Doi soţi şi fiul lor, atacaţi în faţa spitalului de cinci indivizi care au coborât dintr-o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti, după ce un tânăr în vârstă de 19 ani şi părinţii acestuia au fost agresaţi de mai mulţi indivizi în faţa spitalului din municipiul Vatra Dornei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, agresiunea s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 17.45, când tânărul şi părinţii acestuia, în vârstă de 46 şi 40 de ani, se aflau pe strada Mihai Eminescu. În dreptul acestora a oprit un autoturism din care au coborât cinci indivizi cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, toţi din localitate, care i-au lovit pe cei trei, după care au fugit.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori, iar zilele trecute au descins la locuinţa unuia dintre ei, Tiberiu S., în vârstă de 18 ani. În urma percheziţiei, oamenii legii au găsit o macetă (sabie), un topor, o sabie confecţionată artizanal, telefoane mobile şi alte bunuri electronice, precum şi mai multe elemente pirotehnice care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările au conturat faptul că între tânărul atacat la începutul acestei săptămâni în faţa spitalului dornean şi o parte dintre agresorii de atunci a mai avut loc o bătaie la începutul acestui an, la un bar din localitate.

Deşi după bătaia de atunci părţile s-au înţeles să se împace, tânărul de 19 ani s-a dus împreună cu părinţii la spital, să-şi scoată certificat medico-legal. De intenţiile acestuia au aflat şi Tiberiu S. şi amicii acestuia, care s-au dus să-i dea o lecţie, chiar în faţa spitalului.   

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de: tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă”, anunţa ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că faţă de alte trei persoane s-a dispus continuarea cercetărilor în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi soţi şi fiul lor, atacaţi în faţa spitalului de cinci indivizi care au coborât dintr-o maşină.
 Vizualizări articol: 4072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi soţi şi fiul lor, atacaţi în faţa spitalului de cinci indivizi care au coborât dintr-o maşină5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei