Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2015 - Anul XX, nr. 10 (5822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou termen

Tronsonul 3 al şoselei de centură a Sucevei va fi terminat la sfârşitul acestei luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tronsonul trei al şoselei de centură a Sucevei, între Pătrăuţi (DN 2) şi Şcheia (DN 17), va fi finalizat la sfârşitul acestei luni. Noul termen pentru finalizarea acestor lucrări a fost anunţat ieri de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, care a amintit că investiţia pe acest tronson a fost reluată în data de 3 noiembrie 2014, după ce firmele bucureştene Teotrans şi Straco au câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Florin Sinescu a spus că cei doi constructori sunt în etapa finală a lucrărilor, în urmă cu două zile fiind turnate fundaţiile pentru ultimii 24 de stâlpi de iluminat care vor fi montaţi pe rondul din intersecţia dintre DN 17 şi şoseaua de centură. Prefectul a mai precizat că încă doi stâlpi de iluminat vor fi montaţi şi pe DN 17, din sensul dinspre Gura Humorului, pentru a creşte vizibilitatea sensului giratoriu. În total, pe tronsonul 3 al şoselei de centură a Sucevei vor fi montaţi 165 de stâlpi de iluminat.

„În acelaşi timp au fost finalizate lucrările de montare a parapetului semigreu, pe tot tronsonul şoselei, şi urmează ca în aceste zile şi până săptămâna viitoare să se monteze toate indicatoarele rutiere, care sunt deja achiziţionate. De asemenea, săptămâna viitoare va fi achiziţionat parapetul greu pentru a fi montat, în aşa fel încât constructorii estimează că la sfârşitul lunii se finalizează întregul tronson”, a spus Florin Sinescu.

El a adăugat că după ce acest tronson va fi deschis traficului rutier vor fi finalizate şi lucrările la acostamentele drumului. Prefectul a spus că CNADNR urmează să demareze procedurile de licitaţie pentru desemnarea constructorilor care vor finaliza lucrările la primele două tronsoane ale şoselei de centură a Sucevei, între intersecţiile cu E 85 şi DN 17. „Ne dorim ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, astfel încât în primăvară, când timpul va fi favorabil, constructorii să se apuce efectiv de muncă. Important este că există finanţare pentru finalizarea celor două tronsoane şi din acest punct de vedere există premisele ca în 2015 şoseaua de centură să fie gata în totalitate”, a declarat Sinescu.

Şoseaua de centură a Sucevei, care trece prin Moara, Şcheia şi Pătrăuţi, va avea o lungime de 13,2 kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tronsonul 3 al şoselei de centură a Sucevei va fi terminat la sfârşitul acestei luni.
 Vizualizări articol: 2626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tronsonul 3 al şoselei de centură a Sucevei va fi terminat la sfârşitul acestei luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Promisiuni electorale goale de continut trimis de
(15 ian 2015, 11:55:32
Dupa ce a vorbit ministrul transporturilor Ioan Rus care a pomenit ca soseaua de centura a Sucevei va fi gata in noiembrie 2015 acum vorbesc si reprezentantii PSD in teritoriu.Domnul prefect Sinescu,care are probleme grave cu DNA referitoare la primarul comunei Udesti Savel Botezatu(probleme cu ANI si presiuni politice fonduri APIA)ne spune ca tronsonul 3 va fi finalizat la sfarsitul lunii.Pai domnule prefect,tronsonul 3 era finalizat 99% de pe vremea domnului Flutur.Vom vedea cand se vor finaliza tronsoanele 1 si 2.Guvernul PSD Ponta a alocat în bugetul pentru 2015 doar 5,64% din suma necesară pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava. Adică cinci milioane de lei dintr-un necesar total de 88,5 milioane.Bascalie curata.Domnul Dontu vine si se lauda ca a mai obtinut 20 milioane lei.Pai si diferenta unde e?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei