Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2015 - Anul XX, nr. 9 (5821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Șoseaua de centură a Sucevei va fi gata în luna noiembrie a acestui an. Autostrăzile ocolesc judeţul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată în luna noiembrie a acestui an. Data terminării acestei investiţii a fost anunţată ieri, odată cu prezentarea de către ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a Master Planului General de Transport şi a priorităţilor infrastructurii rutiere pentru perioada 2015 – 2016. Din documentul prezentat de ministrul Transporturilor mai reiese faptul că Suceava nu a fost inclusă nici acum în programul de construcţie de autostrăzi, în proiect fiind menţionate doar drumurile expres. În master planul pe transporturi se precizează că şoseaua de centură a Sucevei, cu o lungime de 12,43 kilometri, va fi terminată în luna noiembrie 2015, în momentul de faţă fiind începute procedurile pentru reluarea licitaţiei în vederea desemnării constructorului. De asemenea, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, cu o lungime de 16,58 de kilometri, ar urma să fie terminată în luna mai 2018, investiţia având o valoare de 82,2 milioane de lei. În documentul prezentat de ministrul Transporturilor se arată că lucrările la această şosea de centură vor începe în cursul acestui an. Printre propunerile incluse în master planul pe transporturi mai apar şi investiţii în drumuri expres pe rutele Siret – Suceava – Botoşani, cu o lungime de 41 de kilometri, şi Suceava – Paşcani, cu o lungime de 61 de kilometri. De remarcat faptul că drumul expres Suceava - Botoșani ar urma să poarte numele „Bucovina Expres”. Mai trebuie spus că în master plan se arată că două investiţii în infrastructură din judeţ, şoseaua de centură a Sucevei şi modernizarea DN 18 între Iacobeni şi Moisei, pe o lungime totală de 88,46 de kilometri sunt considerate a fi proiecte critice ale Ministerului Transporturilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoseaua de centură a Sucevei va fi gata în luna noiembrie a acestui an. Autostrăzile ocolesc judeţul.
 Vizualizări articol: 3033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Șoseaua de centură a Sucevei va fi gata în luna noiembrie a acestui an. Autostrăzile ocolesc judeţul2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asteptam promisiuni.... trimis de
(14 ian 2015, 11:24:41
Tovarase colhozar nechifur.....va mai asteptam si cu alte promisiuni pt inaugurarea centurei.....dar cum momentan nu mai sunt alegeri.....cu totii ne asteptam sa va terminati mandatul, iar aceasta centura sa fie terminata de cine a inceput-o.....
Asa un incompetent, trantor , mincinos si negospodar, nu a avut Judetul de la revolutie incoace.
Hibernare usoara tovarase Nechifor!
2.   De unde promisiuni? trimis de
(14 ian 2015, 11:28:28
cat va mai fi PSD-ul in frunte cu BULDOGUL INCOMPETENT NECHIFOR, nu ve-ti vedea centura terminata. jigodia asta nu stie nici macar sa minta frumos. doamne ! toti boii au ajuns sa ne conduca in amaratul asta de judet
3.   Promisiuni electorale fara acoperire trimis de
(14 ian 2015, 11:31:33
Guvernul PSD Ponta a alocat în bugetul pentru 2015 doar 5,64% din suma necesară pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava. Adică cinci milioane de lei dintr-un necesar total de 88,5 milioane.Bascalie curata.Domnul Dontu si domnul Nechifor nu inseamna nimic pentru conducerea PSD.Lor li se arunca firimituri.Dontu vine si se lauda ca a mai obtinut 20 milioane lei.Vrajeli de doi lei.Oricum concluzia e clara .Soseaua de centura nu va fi gata nici in 2016.Domnul Flutur a inceput lucrarile in 2008 si in 2012 soseaua de centura era aproape gata.Oamenii lui Ponta galacticul,plagiatorul de marca interntionala,nu reusesc in intervalul 2012-2016 sa termine cei 10% ramasi pentru finalizarea lucrarilor.Halal sa va fie.Si acvuma vine iar domnul ministru Rus si spune ca soseaua de centura va fi gata in noiembrie 2015.Pai de unde bani domnule ministru ca doar d-voastra ati apronbat bugetul pe 2015?????

4.   Realizare trimis de
(14 ian 2015, 12:17:56
Eu zic asa, in primul mandat Niki4 sa termine o parte de centura, iar la al doilea mandat partea cealalta, ca sa nu oboseasca cu atatea realizarile marete!laughing)))) Pana atunci sa vorbeasca cu Pinochio sa mai dea 5 lei la pensii sa inchidem gura prostilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei