Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2015 - Anul XX, nr. 9 (5821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Cumpărătura

Scene de groază, cu oameni aruncaţi pe carosabil, după ce un autoturism s-a răsturnat pe E 85

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, a murit într-un groaznic accident rutier care s-a petrecut ieri după-amiază pe E 85, la intrarea în Cumpărătura dinspre municipiul Suceava. Bărbatul care a murit conducea un autoturism Dacia Logan şi a pierdut controlul asupra volanului în timp ce efectua o depăşire. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, trei dintre cei patru oameni din interior fiind aruncaţi pe şosea. În maşină se aflau patru persoane, două cupluri din Lămăşeni care veniseră în Suceava la cumpărături.

 

Martor:  “Cred că maşina s-a răsturnat de zece ori”

Conform primelor informaţii ale poliţiei, Constantin Blană, bărbatul care a decedat, circula la volanul Daciei Logan dinspre municipiul Suceava şi, în jurul orei 16.00,  a intrat cu viteză în depăşirea unei coloane de maşini. În timpul depăşirii Dacia a „muşcat” din acostamentul din stânga al carosabilului. Este posibil ca şoferul să fi tras de volan deoarece s-a speriat de un vehicul greu care venea din sens opus.

Cert este că autoturismul nu a mai putut fi controlat şi s-a răsturnat violent de mai multe ori pe carosabil.

„El a intrat în depăşire, iar când a văzut camionul în faţă a tras de volan. Cred că maşina s-a răsturnat de zece ori, primul care a zburat din maşină a fost şoferul”, a relatat un martor ocular.

Scena de coşmar a fost relatată şi de şoferul tirului.

„Noi ne deplasam normal, spre Suceava, iar într-o fracţiune de secundă s-a întâmplat totul. Deodată am văzut cum maşina din faţă se rostogoleşte pe carosabil”, a declarat Ioan Găitan, şoferul tirului. 

 

Cei trei pasageri aveau multiple traumatisme în zona capului

Echipajele de salvatori ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Constantin Blană. Bărbatul avea o leziune înfiorătoare la cap, fiind decedat. Soţia acestuia, în vârstă de 54 de ani, şi ceilalţi doi pasageri, Gheorghe şi Anişoara Gafencu, de 50, respectiv 48 de ani, au fost preluaţi de personalul medical SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. 

Medicii au precizat, la puţin timp după preluarea victimelor, că cei trei au multiple traumatisme, în zona capului. Din primele investigaţii medicale nu a rezultat ca rănile celor trei să fie cu risc vital, însă totuşi leziunile victimelor erau destul de grave. Cei trei urmau să fie supuşi unor investigaţii complexe.

 

Trafic blocat în jur de o oră

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs din cauza depăşirii imprudente a unei coloane de maşini şi a vitezei excesive.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat ofiţerul.

Pentru că victima decedată şi maşina au rămas pe carosabil, poliţiştii de la Criminalistică au fost nevoiţi să închidă total circulaţia, pentru a face cercetarea la faţa locului.

Traficul de pe E 85 a fost blocat în totalitate aproape o oră.

Bărbatul care a decedat avea doi copii şi a fost cadru militar, fiind pensionat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scene de groază, cu oameni aruncaţi pe carosabil, după ce un autoturism s-a răsturnat pe E 85.
 Vizualizări articol: 11123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Scene de groază, cu oameni aruncaţi pe carosabil, după ce un autoturism s-a răsturnat pe E 852.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei