Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2015 - Anul XX, nr. 9 (5821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Oferta turistică a judeţului va fi prezentată la târgurile internaţionale din Viena şi Stuttgart

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi prezentată luna aceasta la două târguri internaţionale care vor fi organizate în Austria şi Germania. Directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dănuţ Burgheaua, a declarat că în perioada 15 – 18 ianuarie a.c. va avea loc Târgul Internaţional de Turism din Viena, destinat în special profesioniştilor din acest domeniu, respectiv agenţiilor de turism şi tour-operatorilor. Burgheaua a precizat că după acest eveniment, judeţul Suceava va fi prezent şi la Târgul Internaţional de Turism din Stuttgart, eveniment destinat publicului larg. El a subliniat că la ediţia de anul trecut a acestui târg au fost peste 250.000 de vizitatori. Dănuţ Burgheaua a mai precizat că la ambele târguri, judeţul Suceava va fi prezent în cadrul standului României, prin Agenţia Naţională pentru Turism. Şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava a adăugat că pentru cele două târguri au fost pregătite materiale de promovare proprii ale Consiliului Judeţean, dar şi din partea asociaţiilor profesionale de turism din toate zonele judeţului, la expoziţiile din Viena şi Stuttgart urmând să fie prezent şi un încondeietor de ouă. „La cele două târguri internaţionale vom prezenta potenţialul judeţului Suceava din punctul de vedere al turismului cultural şi religios, cu mănăstirile din Bucovina, cât şi al turismul rural şi de agrement”, a precizat Dănuţ Burgheaua. El a afirmat că după cele două expoziţii din Austria şi Germania, oferta judeţului Suceava va fi prezentată şi la primul Târg Internaţional de Turism din Republica Moldova, care va avea loc în perioada 26 februarie – 1 martie 2014, acolo unde accentul va fi pus în special pe turismul rural, cultural, de odihnă şi balnear. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a judeţului va fi prezentată la târgurile internaţionale din Viena şi Stuttgart.
 Vizualizări articol: 1481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Oferta turistică a judeţului va fi prezentată la târgurile internaţionale din Viena şi Stuttgart2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei