Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2015 - Anul XX, nr. 6 (5818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În 2014

În judeţ s-au demarat proiecte de dezvoltare de 15 milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectele de dezvoltare angajate în judeţul Suceava cu finanţare guvernamentală au o valoare totală de 63,247 de milioane de lei, adică aproximativ 15 milioane de euro. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că numai în perioada septembrie - decembrie 2014 au fost semnate 129 de proiecte cu finanţare din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Acestea vizează reţele de apă, canalizare, modernizare de drumuri, proiecte de infrastructură care înseamnă dezvoltarea şi modernizarea satelor din judeţ. Din totalul sumelor contractate, circa 75% au fost deja decontate. Nechifor a declarat că mai sunt încă în discuţie şase proiecte înaintate de unităţi administrativ teritoriale, dintre care unul al municipiului Fălticeni. Acesta din urmă se referă la susţinerea finanţării lucrărilor de modernizare a drumului naţional care traversează municipiul, pe tronsonul de la primărie până la ieşirea spre Suceava. Potrivit preşedintelui CJ, Primăria Fălticeni a semnat deja contractul de execuţie şi acum lucrează la proiectul care prevede demarcarea sensurilor de mers pentru reducerea riscului de accidente rutiere grave. „De la Guvern, Primăria Fălticeni va primi cam două milioane de lei, iar restul trebuie asigurat din bugetul propriu”, a precizat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În judeţ s-au demarat proiecte de dezvoltare de 15 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 3061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
În judeţ s-au demarat proiecte de dezvoltare de 15 milioane de euro2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE SINDICALA trimis de
(10 ian 2015, 15:26:32
D-LE PRESEDINTE AL C.J.
IN LUNA DEC 2014 LA SPIT DIN C-LUNG A SOSIT UN TRANSPORT DE ,,AJUTOARE OLANDEZE'',IAR UNII DELEGATI AU INTREBAT CAND SE TERMINA GROAPA[ DUPA UNII] SAU ,,GROPA'' [DUPA ALTII] ECOLOGICA DE LA MESTECANIS???
IN ANII TRECUTI,CAND SOSEAU ASTFEL DE ,,AJUTOARE''[MULTE NEFOLOSITOARE PTR SPITAL] S-A GASIT O METODA DE A SCAPA DE ELE,ERAU LASATE LA INDEMANA CIUGULITORILOR CARE LE DUCEAU PE ACASA.NU SE STIE CAT DE STERILIZATE ERAU,DAR AU SCAPAT DE ELE SI ,,BINEFACATORII'' DAR SI SPITALELE.
SE PARE CA ESTE TOTUSI VORBA DE COMOSIOANE DESTUL DE GRASE,IAR DACA SPITALELE SUNT INTR-O VESNICA CRIZA FINANCIARA,LE MAI DA MANA SA TRIMITA LA ,,DISTRUGERE SI NEUTRALIZARE'' SI DESEURILE ALTORA???SAU DOAR COMISIPOANELE CONTEAZA IAR,,DEPOZITAREA'' SE POATE FACE ORIUNDE???
NU-I ASA CA O ASTFEL DE INVESTITIE,REPREZINTA SI O AFACERE PROFITABILA???
[DOAR PTR UNII,PROBABIL!].PARCA SI AUD PE UNUL DIN MEDICII IMPLICATI IN ASTFEL DE AFACERI[DE LOC DIN TINUTUL LU' NELU MEXICANU] CA MI-AM BAGAT ,,CODA SI IN GROPA''!SPRE DEOSEBIRE DE GHESEFTARI,NE PREOCUPA SI MEDIUL SI APA SI MAI PRESUS DE TOATE,SANATATEA TUTUROR COPIILOR.
ASA SA NE AJUTE D-ZEU!
2.   Bla, bla, bla.... trimis de
(10 ian 2015, 16:18:47
S-a incalzit putin afara si a iesit ursul din obisnuita lui letargie....A parasit putin barlogul si ne face niste declaratii, laudandu-se cu....nimic......Tovarase Nechifor.....mai aveti mai putin de 2 ani.....unde va sunt realizarile???? Pardon, promisiunile.....Cand la conducerea guvernului aveti tot un comunist ca voi.....S-au v-ati saturat sa va mintiti reciproc??? Pune-ti consilierul ala....Mistret sa mai grohaie ceva....macar niste promisiuni.....ca in rest,....va urez letargie usoara in barlog si poate va dati demisia din functia asta, care sincer va cam depaseste cu mult!
3.   ..... trimis de
(10 ian 2015, 16:21:28
Apropo, tovarase....nechifur.....seful tau Ponta, a inceput din nou sa poarte cravata.....pote il imiti si tu si iti legi juvatul de gat.....si spre bucuria noastra,,,,agata-te de o grinda mare......
4.   Ai uitat sa compari sumele cu ale predecesorului.. trimis de
(11 ian 2015, 11:22:20
Nechifor se lauda cu 15 milioane, Flutur se lauda cu 143 milioane de euro.
Cred ca asta spune tot. Nechifor si PSD aduc de 10 ori mai putine fonduri decat fosta administratie Flutur:

"Şeful administraţiei judeţene Gheorghe Flutur a subliniat faptul că 342 de proiecte pentru dezvoltare rurală au fost aprobate în judeţul Suceava. Valoarea acestora este de 143 de milioane de euro, o parte din fonduri fonduri fiind folosite pentru modernizarea a 230 de kilometri de drumuri comunale. Flutur a mai spus că tot din suma de 143 de milioane de euro sunt asigurate fonduri şi pentru construcţia a 145 de kilometri de conducte de apă potabilă şi a unor reţele de canalizare cu o lungime totală de 115 kilometri. „O parte dintre proiecte sunt finalizate, în timp ce altele sunt încă în derulare"
5.   Macar sa termine o investitie trimis de
(11 ian 2015, 23:02:38
Sa va spun un lucru, multe din investitiile au existat in fiecare an. In fiecare an exista o intentie de a face ceva pentru oras si de multe ori nu se termina la timp deoarece nu este nimeni care sa isi asume responsabilitatea pentru banii pierduti. Daca dispar 100 de mii de euro din primarie, bani care se duc pe contracte cu firme cu un picior in faliment si cu unul in evaziune fiscala, cine o sa plateasca pentru banii aia? Ceea ce vreau sa spun este ca nu exista o seriozitate maxima in aceste proiecte. Nu se formeaza comisii sa vada daca se urmareste proiectele asa cum au fost planificate. Iar firmele astea nu au seriozitate.
Mai tineti minte cum Lungu promitea anul trecut ca va fi cinema exact ca acum. Mai tineti minte cum Iulius Mall a promis din 2008 ca o sa aiba cinema multiplex? Mai tineti minte cum se zicea despre centura orasului, despre reparatii in bulevardul George Enescu? etc.

Trebuie sa fim vigilenti si sa ii tragem de ureche cu fiecare ocazie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei