Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2015 - Anul XX, nr. 6 (5818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Case nelocuite, luate la ţintă de hoţi

Duminică, 11 Ianuarie 2015 (14:18:11)
În ultimele zile poliţiştii au sesizaţi cu privire la mai multe furturi sau tentative de furt săvârşite prin efracţie, în general din case nelocuite, ai căror proprietari sunt fie plecaţi în străinătate, fie nu utilizează în mod efectiv respectivele locuinţe. Vineri, la ora 09:40, o femeie de 61 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat prin 112 faptul că persoane necunoscute i-au pătruns prin efracție, în perioada octombrie 2014 – 9 ianuarie 2015, în imobilul nelocuit situat în aceeaşi localitate.În toate încăperile erau urme de răvășire și scotocire a bunurilor depozitate, respectiv obiecte de îmbrăcăminte, de mobilier și covoare. Persoana vătămată a verificat locuinţa şi a declarat că nu i s-au sustras bunuri sau valori. De asemenea, o femeie de 60 ani, din aceeaşi localitate, a sesizat că în perioada 6-9 ianuarie 2015 persoane necunoscute i-au pătruns în imobilul proprietate. La fața locului s-a constatat că partea vătămată locuieşte într-o bucătărie de vară, iar locuința principală nu este folosită zilnic. Ușa de acces nu prezenta urme de forțare. În toate încăperile imobilului au fost găsite urme de răvășire și scotocire a bunurilor depozitate, respectiv obiecte de îmbrăcăminte, de mobilier și covoare.Persoana vătămată a verificat locuinţa şi a declarat că nu i s-au sustras bunuri sau valori. Sâmbătă, în jurul orei 14.30, agenţii Postului de Poliţie Frumosu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în locuinţele unei femei de 46 ani, din municipiul Bucureşti, şi a vecinului său, de unde au sustras mai multe bunuri.Părţile vătămate nu au fost de faţă la efectuarea cercetării locului faptei întrucât prima este plecată în Italia şi a doua locuieşte în municipiul Bucureşti.“Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care imobilul se află într-o zonă izolată şi nu locuinţi efectiv în casa respectivă sau sunteţi nevoit să faceţi deplasări dese şi pe perioade mai lungi de timp, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri de valoare, bijuterii sau sume de bani în astfel de locaţii”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case nelocuite, luate la ţintă de hoţi.
 Vizualizări articol: 2980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Case nelocuite, luate la ţintă de hoţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei