Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2015 - Anul XX, nr. 6 (5818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ

Finanţele sucevene au încasat în 2014 aproape 1,4 milioane de lei din impozitul pe venitul agricol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava a încasat în cursul anului trecut aproape 1,4 milioane de lei (14 miliarde de lei vechi) din impozitul pe veniturile din activităţi agricole. Potrivit unei statistici a Finanţelor sucevene, până la termenele legale de depunere a declaraţiilor în care se menţionează terenurile, culturile şi animalele care urmează să fie impozitate pe bază de normă de venit, nu mai puţin de 5.517 agricultori din judeţul Suceava au înregistrat aceste documente. Cei mai mulţi agricultori care au depus voluntar aceste declaraţii provin din zona de munte a judeţului Suceava. Astfel, la sediul Finanţelor din Câmpulung Moldovenesc au fost înregistrate 1.504 declaraţii, în timp ce la Vatra Dornei aceste documente au fost depuse de 1.402 agricultori. Suma totală declarată ca impozit din venituri agricole de către agricultorii suceveni a fost de aproape 1,1 milioane de lei.

În raportul Finanţelor se arată că pe lângă activitatea de înregistrare a declaraţiilor depuse voluntar de agricultori, pe parcursul anului trecut a fost urmărit şi modul de declarare şi de încasare a acestor sume pentru anul 2013. În acest sens, pe baza situaţiilor solicitate şi primite de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură cu privire la subvenţiile primite de persoane fizice pentru anul 2013 au fost notificaţi atât agricultorii care nu au depus declaraţia 221, cât şi cei care au prezentat diferenţe pozitive între situaţia impozitului pe venit calculat pe baza subvenţiilor primite şi situaţia impozitului pe venit calculat ca urmare a declarării veniturilor prin formularul solicitat de lege. Potrivit raportului de la Finanţe, agricultorilor suceveni aflaţi în situaţiile de mai sus li s-au transmis 2.248 de notificări de plată, în urma cărora la buget s-a mai încasat o sumă de peste 800.000 de lei. Acest impozit a fost introdus de la data de 1 februarie 2013, fiind impozitate veniturile realizate de persoanele fizice din cultivarea produselor agricole vegetale, exploatarea pepinierelor viticole şi pomicole, creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv valorificarea produselor de origine animală în stare naturală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţele sucevene au încasat în 2014 aproape 1,4 milioane de lei din impozitul pe venitul agricol.
 Vizualizări articol: 1632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanţele sucevene au încasat în 2014 aproape 1,4 milioane de lei din impozitul pe venitul agricol0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei