Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2014 - Anul XIX, nr. 289 (5798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Bani pentru plata arieratelor și a salariilor la primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăriile sucevene au primit de la Guvern, la ultima rectificare bugetară din acest an, 7,118 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor locale pentru anul 2014. Prefectul Florin Sinescu a declarat că banii sunt destinați achitării de către primării a ratelor aferente împrumuturilor contractate pentru plata arieratelor. Sumele cele mai mari au fost alocate municipiului Câmpulung Moldovenesc - 1,365 milioane de lei, municipiului Suceava - 503.000 de lei, municipiului Vatra Dornei - 462.000 de lei, orașului Broșteni - 106.470 de lei și municipiului Rădăuți - 67.190 de lei. Prefectul a subliniat că județului Suceava i-au mai fost alocate 8,218 milioane de lei pentru plata arieratelor care s-au înregistrat până la data de 31 octombrie 2014 și 9,4 milioane de lei pentru plata salariilor din primării și din Consiliul Județean.

”S-a făcut o solicitare de majorare a plafonului salariilor pentru fiecare unitate administrativ teritorială, care a fost aprobată, și acum sunt asigurate sumele pentru plata salariilor la primării și la Consiliul Județean în cuantum de 9,4 milioane de lei, din care 2,1 milioane pentru Consiliul Județean și 7,3 milioane de lei pentru primării. În ceea ce privește zona bugetară cu impactul cel mai mare asupra bugetului de stat, și aici vorbim de salarii, acestea vor fi date la timp și nu vor fi probleme legate de asigurarea resurselor până la finalul anului”, a mai spus prefectul județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani pentru plata arieratelor și a salariilor la primării.
 Vizualizări articol: 1455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bani pentru plata arieratelor și a salariilor la primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei