Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2014 - Anul XIX, nr. 289 (5798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Articole pirotehnice interzise, găsite de poliţişti într-un depozit de pe strada Traian Vuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Articole pirotehnice în valoare de aproape 6.000 de lei au fost confiscate de poliţişti, după un control la un depozit de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, depozit aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Dumbrăveni.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în cursul zilei de marţi, poliţiştii Serviciului arme, explozivi, substanţe periculoase au mers în control la respectivul spaţiu, care funcţiona potrivit unui aviz al Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru deţinerea articolelor pirotehnice din categoria I.

În interiorul depozitului, însă, poliţiştii au găsit 102 baterii și seturi rachete din categoriile II și III şi 3.170 de petarde categoriile II și III, în valoare de 5.900 de lei.

„În urma verificărilor documentelor de achiziționare a produselor pirotehnice, polițiștii au constatat faptul că societatea s-a aprovizionat de la o firmă din Timişoara, fiind diferențe între stocul scriptic și faptic, administratorul societății, un bărbat de 39 ani, din comuna Dumbrăveni, declarând că a vândut unele petarde unor persoane fizice, contrar dispozițiilor legale, iar o parte le-a folosit personal în scop de divertisment”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, adăugând că în cauză s-a întocmit un dosar penal.

Epureanu a subliniat că în perioada următoare vor continua controalele pe linia respectării legislaţiei în privinţa utilizării şi deţinerii de materiale pirotehnice, precum şi cu privire la legalitatea desfăşurării actelor de comerţ cu astfel de produse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Articole pirotehnice interzise, găsite de poliţişti într-un depozit de pe strada Traian Vuia.
 Vizualizări articol: 1550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Articole pirotehnice interzise, găsite de poliţişti într-un depozit de pe strada Traian Vuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei