Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2014 - Anul XIX, nr. 285 (5794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbători de iarnă

Primăria Fălticeni va oferi copiilor 3.000 de cadouri de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni va oferi 3.000 de cadouri de Crăciun copiilor din acest municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat în cursul zilei de ieri că cei mici vor primi cadouri pe data de 24 decembrie a.c., de la ora 16:00, în orăşelul copiilor care va fi amenajat în faţa primăriei. Cătălin Coman a spus că orăşelul copiilor care va fi amenajat pe aleea pietonală din faţa primăriei va fi deschis pe data de 22 decembrie 2014.

Coman a precizat că evenimentele organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă vor începe pe 13 decembrie, la ora 11:00, când va debuta a treia ediţie a concursului „Christmas Dance”, competiţia urmând să aibă loc la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”. „Anul trecut le-am promis participanţilor la acest concurs că ediţia din 2015 se va desfăşura într-o clădire modernizată, ceea ce s-a şi întâmplat. Şi trebuie spus că acest concurs este realizat cu sprijinul unor oameni inimoşi, cum ar fi Caterina Moldovan şi Vasile Pop”, a spus primarul din Fălticeni. El a adăugat că la concurs sunt aşteptaţi aproximativ 600 de participanţi, toţi aceştia urmând să primească dulciuri.

Cătălin Coman a mai spus că pe 20 decembrie, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu” va avea loc a şaptea ediţie a Cupei Moş Crăciun la tenis de masă.  În data de 27 decembrie, între orele 16:00 şi 20:00, în piaţa Nada Florilor va avea loc un spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou la care vor participa artişti renumiţi de muzică populară. Cătălin Coman a declarat că pe 31 decembrie, între orele 9:00 şi 15:00, la primăria acestui municipiu sunt aşteptaţi urătorii, iar la ora 24:00, la trecerea dintre ani, fălticenii sunt aşteptaţi în piaţa Nada Florilor la un foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni va oferi copiilor 3.000 de cadouri de Crăciun.
 Vizualizări articol: 2127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Fălticeni va oferi copiilor 3.000 de cadouri de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei