Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2014 - Anul XIX, nr. 285 (5794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Sărbători

Ajutat de Ioan Balan, Moş Nicolae a împărţit cadouri pentru câteva mii de copii din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moş Nicolae a venit ieri seară cu daruri pentru câteva mii de copii din cartierul Burdujeni, la fel cum a făcut-o şi în ultimii ani. Moşul a fost ajutat de co-preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul de Suceava din Colegiul nr. 2, Ioan Balan, care, împreună cu membrii organizaţiilor liberale de tineret şi de femei, a împărţit dulciuri, fructe şi sucuri celor mici veniţi ieri să-şi primească darurile. Acţiunea organizată de liberali a avut loc în faţa sediului PNL din Burdujeni, care este şi sediul cabinetului parlamentar al lui Ioan Balan. Cei mai bucuroşi de acţiunea organizată ieri seară au fost copiii din cartierul Burdujeni, care fie singuri, fie însoţiţi de părinţi sau bunici, şi-au aşteptat rândul pentru a primi cadourile de la Moş Nicolae. De altfel, Moş Nicolae a venit special pe scena amenajată pentru această acţiune pentru a le aduce celor mici darurile. La îndemnul lui Moş Nicolae şi în aşteptarea cadourilor, copiii au recitat poezii şi au cântat colinde de Crăciun.

Înainte de a le împărţi cadourile, deputatul Ioan Balan le-a făcut o promisiune locuitorilor cartierului Burdujeni, spunându-le că atât timp cât va fi în viaţa publică şi politică, în fiecare an va fi prezent pe 5 sau 6 decembrie în mijlocul lor pentru a le oferi copiilor cadouri de Moş Nicolae. „Suntem din nou aici, la Burdujeni, în colegiul drag mie, alături de cei mici, de părinţii şi bunicii lor. În fiecare an am fost aici şi anul acesta trebuia să continuăm tradiţia. Şi vă fac o promisiune. Atât timp cât voi fi în viaţa publică şi politică, în fiecare an pe 5 sau 6 decembrie voi fi aici, alături de dumneavoastră, şi ne vom bucura împreună de micile noastre cadouri. Vă urez sănătate, sărbători fericite şi Doamne ajută!”, a spus Ioan Balan.

Astfel de acţiuni sunt organizate de Ioan Balan încă din anul 2008, atunci când a câştigat primul mandat de deputat în Colegiul uninominal nr. 2.

Ioan Balan a precizat că cei mici sunt aşteptaţi şi astăzi, începând cu ora 17:00, să-şi primească darurile, Moş Nicolae urmând să poposească la sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor, de lângă magazinul Bucovina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutat de Ioan Balan, Moş Nicolae a împărţit cadouri pentru câteva mii de copii din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Ajutat de Ioan Balan, Moş Nicolae a împărţit cadouri pentru câteva mii de copii din Burdujeni3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei