Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2014 - Anul XIX, nr. 285 (5794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Şi când joacă prost…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mod evident, în această săptămână ar fi trebuit ca rubrica să se intituleze "Snooker pe pâine", fiindcă şi astăzi am de gând să trec în revista niscai evenimente de la open-ul Marii Britanii de la York... şi să nu vă mire dacă şi marţi am să revin, întrucât finală se joacă duminică noaptea! Deocamdată însă, câte ceva despre competiţia internă cea mai urmărită în această săptămână, Cupa României, care şi-a desemnat semifinalistele. Ele sunt 4 la număr, dintre care două oarecum fraudulos. Despre una din ele, CFR Cluj, am scris deja, aşa că nu vă mai obosesc din nou, mai ales că despre nesimţiţi n-are sens să scriem la nesfârşit. Cea de-a doua este Steaua, beneficiara unei lovituri de pedeapsă pe care în afară de Alexandru Tudor nu cred că ar mai fi fluierat-o şi altcineva decât, poate,... Brad Pitt! Mai ales că se ştie că americanii nu se pricep la fotbal. Oricum, să te trezeşti cu mingea adusă din aut de poarta fix pe punctul vopsit din careu este ori baftă chioară, ori nesimţire, ori incompetenţă. Concluzia e ca domnul Tudor o mai fi având ceva datorii de achitat Stelei, de pe când echipa purta acest nume. Apropo: nu face oare Gigi un concurs pentru găsirea noului nume? În aşteptarea banilor, mă gândesc să-i propun să-i spună "Steaua sus răsare", că e şi de sezon, şi se lipeşte mănuşa de preocupările credinciosului pârnăiaş devenit scriitor de cele sfinte. Hai la snooker: alaltăieri, cam după fraudarea Craiovei, Ronnie juca în optimi de finală cu un Nimeni. Dar juca prost, adică dezinteresat complet, ratând bile simple. Evident că ştia că n-are cu cine se bate. Chiar şi aşa, tot s-a făcut 5 - 0. Ca la ăştia mari, în orice sport, e o problemă: ei şi când joacă prost, tot cei mai buni rămân. Ei bine, Ronnie şi-a adus probabil aminte că mai are de bătut nişte recorduri de-ale lui Hendry. Ca atare, la final a mai pus...de un break maxim! Al 13-lea din carieră. De aia, dacă aş avea de ales între un meci de-al lui Ronnie indiferent cu cine şi un Steaua - Dinamo, aş alege Ronnie. Mai ales dacă la centru ar fi Alexandru Tudor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi când joacă prost….
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şi când joacă prost…5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei