Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2014 - Anul XIX, nr. 274 (5783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asistenţă medicală

Echipajul din Rădăuţi a câştigat Concursul interjudeţean „Să ajutăm!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipajul Școlii Postliceale Sanitare Rădăuţi - Centrul de Studii ,,Ștefan cel Mare și Sfânt” a câştigat, la finele săptămânii trecute, concursul interjudeţean de asistenţă medicală „Să ajutăm!” de la Paşcani, întrecere care a reunit nouă echipaje de la școli postliceale sanitare din țară, mai precis din Piatra Neamț, Bacău, Botoșani, Suceava, Fălticeni, Pașcani, Rădăuți, Câmpulung Modovenesc și municipiul București. În cadrul secțiunii I, echipajele au prezentat un proiect sub formă de film, având drept scop conștientizarea populației privind riscul consumului de droguri, iar la secțiunea a II-a au redactat materiale sub formă de slogan, cu mesaje pentru un stil de viață sănătos.

Fiecare echipaj, format din doi elevi, a fost coordonat de un profesor și directorul unității școlare. Echipajul Școlii Postliceale Sanitare Rădăuţi - Centrul de Studii ,,Ștefan cel Mare și Sfânt”, format din Emanuela Donisan și Nicolae Zaharie, cursanți în anul I – specializarea Asistent medical generalist, şi coordonat de prof. Mărioara Ardelean și Paula Ciobîcă, directorul de studii al unității școlare, a susținut proiectul cu titlul ,,Adicţie versus Alternativă”, iar la secțiunea a II-a și-au justificat sloganul „Fumuri fără fum”, inscripționat pe căni și pixuri.

 

Paula Ciobîcă: „Rezultatele obţinute de elevii noştri sunt încă o dovadă că învățământul rădăuțean este la înălțime”

Juriul, format din prof. dr. Viorel Enea, președinte fondator al Centrului de Studii ,,Ștefan cel Mare și Sfânt”, prof. dr. Gheorghe Felea, inspector general în cadrul Ministerului Educației Naționale, prof. dr. Ramona Teodora Pintileasa, dr. Laura Teodorescu și as. Gabriela Cristina Aissiou, a apreciat conținutul științific al materialelor prezentate, originalitatea și creativitatea, claritatea mesajului traansmis, corectitudinea tehnoredactării, modul de prezentare, aplicabilitatea, impactul social și munca în echipă, şi a decis ca premiul I şi cupa concursului să fie atribuite echipajului din Rădăuţi.

Directorul unităţii de învăţământ din Rădăuţi, profesoara Paula Ciobîcă, a declarat: „Rezultatele obţinute de elevii noştri sunt încă o dovadă că învățământul rădăuțean este la înălțime. Bravo, Rădăuți! Bravo, rădăuțeni!” Toate echipajele participante la concursul de la Paşcani au primit diplome de participare și premii constând în instrumente medicale și cărți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipajul din Rădăuţi a câştigat Concursul interjudeţean „Să ajutăm!”.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipajul din Rădăuţi a câştigat Concursul interjudeţean „Să ajutăm!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei