Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2014 - Anul XIX, nr. 274 (5783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Organizaţiile nonprofit care derulează proiecte de terapie prin artă pentru copiii cu dizabilităţi pot primi finanţare gratuită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţiile nonprofit din Suceava pot să acceseze fonduri prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor, ajuns la ediţia a VI-a, lansat de MOL România, dacă îşi vor depune cererile până pe 20 decembrie. Prin acest program vor fi acordate sponsorizări în valoare totală de 300.000 de lei organizaţiilor nonprofit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copiii sau tinerii care sunt afectaţi de boli cronice, suferă de dizabilităţi sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave. Programul este unic în România prin scop și continuitate.

În anul 2010, Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) a obţinut finaţare prin acest program. În cele cinci ediții ale programului, MOL România a susținut 90 de proiecte cu aproape 1,5 milioane de lei, ajutând peste 7.350 de copii. Prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor, organizațiile nonguvernamentale pot beneficia de o sumă de maximum 20.000 de lei sub formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează să fie implementat în perioada ianuarie-august 2015. Programul MOL pentru sănătatea copiilor este organizat de Fundaţia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziţie de MOL România. Anunţul programului precum şi formularul de candidatură pot fi descărcate de pe site-urile www.pentrucomunitate.roşi www.molromania.ro.

Fundația Pentru Comunitate este o organizație nonprofit înființată la Cluj, în anul 2008, cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare, astfel încât lumea să devină mai prietenoasă. Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință, precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţiile nonprofit care derulează proiecte de terapie prin artă pentru copiii cu dizabilităţi pot primi finanţare gratuită.
 Vizualizări articol: 1541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Organizaţiile nonprofit care derulează proiecte de terapie prin artă pentru copiii cu dizabilităţi pot primi finanţare gratuită5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei