Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2014 - Anul XIX, nr. 274 (5783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie

Balan constată că Victor Ponta are cu totul alte preocupări decât grija faţă de români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, consideră că românii au avut o şansă că l-au votat pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie, arătând că în caz contrar în aceste zile ar fi avut dovada clară că Victor Ponta are alte preocupări decât grija faţă de oameni. Balan a făcut referire la relatările presei centrale potrivit cărora Victor Ponta, care şi-a luat concediu după pierderea alegerilor prezidenţiale, a mers în Dubai şi la Abu Dhabi pentru a participa la ultima etapă din circuitul de Formula 1care urmează să decidă titlul mondial. Ponta a fost fotografiat la ieşirea dintr-un club de fiţe aflat în parcarea circuitului de Formula 1. Mai mult, presa străină, dar şi cea naţională vorbesc despre faptul că liderul social-democrat s-ar afla în spatele proiectului Forza Rossa, proiectul botezat “prima echipă românească” din istoria Formulei 1.

 

”Curat-murdar, domnule Victor Ponta”

”Vorbeam zilele trecute despre faptul că Victor Ponta, în paranoia lui, se credea Dumnezeu. Constat că lucrurile nu sunt departe de adevăr, numai că îl văd pe cel care se erija ca un apărător total al celor necăjiţi, cu pensii mici, cărora le promitea că le va garanta pensiile, cum este prezentat astăzi de mass-media într-o ipostază necunoscută nouă, şi anume de <prinţ de România>, în Dubai, care nu are nici o problemă să achite note de plată de zeci de mii de euro în cluburi de fiţe şi cu hobby-uri pe măsură. Noi îl ştim din postura unui biet copilot al raliurilor autohtone, însă astăzi îl vedem în postura de promotor al unei echipe de Formula 1. Aş parafraza un celebru personaj al lui nenea Iancu Caragiale şi aş spune: <Curat-murdar, domnule Victor Ponta>”, a declarat Ioan Balan. Liderul liberal consideră că Victor Ponta nu avea cum să înţeleagă nevoile românilor şi implicit ale sucevenilor. ”Cum îşi închipuie sucevenii că acest Victor Ponta care îşi permite să achite doar într-o singură seară note de plată de zeci de mii de euro la un club poate să înţeleagă nevoile lor, şi anume că au nevoie de şosea de centură, o investiţie care tot ni se promite că va fi dată în folosinţă de vreo trei ani şi nu s-a mai întâmplat, că au nevoie de aeroport care s-a închis pentru că era ceaţă şi s-au oprit lucrările pentru că ploua afară”, a mai spus Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan constată că Victor Ponta are cu totul alte preocupări decât grija faţă de români.
 Vizualizări articol: 2994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 12 voturi
Balan constată că Victor Ponta are cu totul alte preocupări decât grija faţă de români3.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cugetari la un pahar de Armand Gold trimis de
(24 nov 2014, 11:03:16
Aseara ma uitam la film .Apoi am plecat la bar de unde am luat o sticla de sampanie Armand Gold si mi-am turnat un pahar.E bautura pe care o servesc in fiecare seara.Ma deranjeaza putin foitele de aur din ea,ma baloneaza,dar in rest e ok.Putin euphoric filozofam in jurul vietii.Ce ironie a sortie,domnul ponta sa fie votat majoritar de pensionari ,someri si casnice,si el s-o arda cu avant in cluburi si discoteci exclusiviste.Adevarat barbat de stanga,care plange de suferinta saracilor.A aparut dupa alegeri trist si abatut.Aproape plangea.A spus ca e indurerat el si mai ales FAMILIA Si ca pleaca cateva zile cu FAMILIA in concediu sa-si incarce bateriile si sa-si linisteasca FAMILIA.S-a spus ca a fost La Orastie.Foarte frumos,macar s-a gandit la ce a facut unul din cei mai mari eroi ai neamului,Decebal.
1.1  RE: Cugetari la un pahar de Armand Gold trimis de
(24 nov 2014, 12:19:09
Chisr daca Victor Ponta ar fi facut altceva zilele acestea tot ai mancat rahat pt ca tu esti platit pentru asta RADUMAMII. In ipocria ta te pricepi doar in a manca rahat.
1.2  RE: Cugetari la un pahar de Armand Gold trimis de
(25 nov 2014, 08:45:51
Sampanie cu FOITE DE AUR ?! Asta deja e nesimtirea suprema . Altii nu au 1 leu de o painte si PRIM-MINISTRU BEA SAMPANIE CU FOITE DE AUR IN CEL MAI LUXOS CLUB DIN DUBAI ! Rusine Victor Ponta ! Sa va ia dracu' cu PSD-ul vostru !
1.3  RE: Cugetari la un pahar de Armand Gold trimis de
(25 nov 2014, 08:50:34
In urmatoarea campanie PSD o sa dea Sampanie cu foite de aur in loc de ulei si faina !? Cum suna !? De unde au atatia bani !? Cat costa o sampanie Armand Gold ?
2.   Cugetari la un pahar de Armand Gold trimis de
(24 nov 2014, 11:04:46
Apoi totul a luat-o razna.Se pare ca Daciana a plecat la Viena iar ponta a plecat cu Ghita in Emiratele Unite arabe la Abu Dhabi.Aici noaptea a aparut cu familia formata din Ghita,SPP-istu,sapca si bruneta la unul din cele mai selecte cluburi din lume,The One.A doua noapte tot cu Ghita,Gino Iorgulescu si altii a mers la Dubai la clubul exclusivist Cavalli.Aici a aparut si o nota de plata cu cogniace,digestive si sampanie cu foita de aur de 2700 euro.Apoi domnul Ponta a mers la cursa de Formula 1 unde un bilet la tribuna VIP costa 3000 parai. Cred ca este prima data in istoria UE cand un premier o arde prin discoteci de lux in Dubai si consuma mii de euro.Si in timpul acesta bugetul trebuia depus pe 15 noiembrie.As fi avut o mare curiozitate.Sa-l vad pe ponta dansand lambada cu Ghita.
2.1  RE: Cugetari la un pahar de Armand Gold trimis de
(24 nov 2014, 12:31:46
Dean Thompson, însărcinatul cu afaceri al SUA la București, a apreciat activitatea guvernului PSD, legat de nevoia continuării liniei actualei guvernări care, până acum, a reușit să combine politicile de incluziune socială cu cele de relansare a economiei.

RADUMAMII atat timp cat esti un lingau marca Johannis nu ar trebui sa dai lectii despre bugetul de stat. De cand avem guvernare PONTA bugetul pt anul viitor a fost intocmit in anul in curs. Insa clar tu nu o sa vorbesti niciodata de faptul ca in timpul guvernarii Boc intocmirea bugetului de stat se realiza la inceputul anului, adica cand trebuia sa fie deja intocmit, si se tineau blocate primele trei luni ale anului. Asa a stiut PDL-ul, actualul PNL sustinut de RADU MAMII, sa guverneze tara. Sunteti penibili!
3.   Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 11:06:39
Cursa de Formula 1 i-a strâns în capitala Emiratelor Arabe Unite pe împătimiţii curselor de maşini. Printre ei s-ar număra şi Victor Ponta. Potrivit jurnaliştilor de la Prosport, Victor Ponta s-ar afla acolo pentru a face lobby proiectului Forza Rossa. Ponta ar fi promis echipei de Formula 1 garanţii guvernamentale de zeci de milioane de euro, dar şi sponsorizări de la companii de stat.Jurnalistul ProSport Cosmin Ştucan a explicat: "Informaţiile sunt că Guvernul a semnat niste acte pe care Bănicioiu le-a dus in februarie 2014 la sediul FIA de la geneva, aceste acte sunt semnate de Bănicioiu şi Ponta si contin garantii despre care nimeni nu vrea sa vobeasca. Forza Rossa, oamenii din spate, Bazac, sustin ca proiectul e 100% privat, insa sunt jurnalisti britanici importanti care scriu ca Forza Rossa urmeaza sa fie si din bani publici, cu garantii guvernamentale".
3.1  RE: Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 12:38:01
Hahaha....hotul striga hotul...ce va mai oricepeti voi la facut strategii de manipulare si ce incredereaveti voi in jurnalistii britanici, cei care fac studii cum sa ne fure tara aceasta de tot! Mau bine ati face ceva pt tarisoara aceasta decat sa il urmariti pe Ponta in concediu. Mai bine l-ati invata pe Johannis sa guverneze.

3.2  RE: Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 12:49:25
Iohannis e PREȘEDINTE, Mincinosul comunist Ponta e PREMIER!
Ia citește constituția să vezi care sunt atribuțiile președintelui.
3.3  RE: Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 12:59:06
CATALINUSSS eu stiu atributiile din Constitutie insa presedkntele tau nu le stie. Te rog sa i le citesti cu voce tare lui. Poate cu putin ajutor din partea ta si a viitorului Consilier, Cosmin Marinescu, le invata in mandatul acesta. Succesuri!
3.4  RE: Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 13:10:13
CATALINUSSS eu stiu atributiile din Constitutie insa presedkntele tau nu le stie. Te rog sa i le citesti cu voce tare lui. Poate cu putin ajutor din partea ta si a viitorului Consilier, Cosmin Marinescu, le invata in mandatul acesta. Succesuri!
3.5  RE: Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 13:30:36
Ai indus falsa idee ca Victor Pontae comunist, ai reusit raducule sa manevrezi acesti copiii, acesti tineri care chiar cred ca tara era prizoniera, dar in putin timp vor vedea cum au fost prostiti si atunci cum o sa scoateti camasuta? Trebuie sa-l reinventezi pe flutur, baisanu, berceau, videanuudrea etc. Sipe astia lumea i-i iubeste maxim:-):-)
3.6  RE: Ponta face lobby pentru teamul Forza Rossa trimis de
(24 nov 2014, 22:00:11
Iohannis a făcut un lucru extrem de important...
A captat si a atras simpatia tinerilor. Din pacate pentru PSD pensionarii nu se inmultesclaughing valul comunist dispare incet incet
4.   Sedinta PSD la Pocreaca trimis de
(24 nov 2014, 11:08:22
Tanti Florica,primarita,presedinta PSD la Pocreaca a mai convocat o sedinta.
Soro,n-am dormit toata noaptea cu gandul la bauturile alea de le bea tovarasu Ponta uin Dubai.
Fa proastelor ,va mai explic odata;
Chivas 21.Ce bea nea Costica in fiecare zi la barul lu Fanica?Cum ce bea ,bea 200g coniac Cava Doro.Ei asa e si asta,Chivas doar ca sa zicem ca Fanica ia o sticla si o doseste in spate 21 de ani.Si dupa 21 de ani vine nea Costica si bea din ea.Pai ce mai traieste nea Costica 21 de ani cu atata coniac in ficat?Ei atunci bem noi din sticla si ne lingem pe buze ca tovarasu ponta.
Apoi avem Jagermeister.E un digestiv.Eu zic ca compotu de cirese pe care l-am facut e mai bun Apoi avem sampanie Armand Gold cu foita de aur.Cu ce soro??Cu foita de aur fa proasto ca asa se bea acum.Cum soro cu aur,pa ice tovarasu ponta bea aur??Pai nu a aprobat el Rosia Montana??De ce sa nu bea aur?Dar nu face rau la rinichi?Ei ce mare scofala,uite ca facem si noi la fel.Maricico,du-te la crasma lu Fanica si ada spumosul ala de 10 lei.Eu ma duc acasa si iau o buca tica de aur sarita din dintele lui barbatu-miu.O bat cu ciocanul marunt marunt si turnam auru in spumos.Ce ,numai tovarasu ponta sa bea aur????.
4.1  RE: Sedinta PSD la Pocreaca trimis de
(24 nov 2014, 12:40:58
Ce exprimare olteneasca! Iti reamintesc ca aceasta varianta online se citeste si se publica in Bucovina.
4.2  RE: Sedinta PSD la Pocreaca trimis de
(24 nov 2014, 13:11:08
Ce exprimare olteneasca! Iti reamintesc ca aceasta varianta online se citeste si se publica in Bucovina.
4.3  RE: Sedinta PSD la Pocreaca trimis de
(24 nov 2014, 13:57:17
Cel mai bine stie raducu cat costa un rachiu in dubai, da ai fost pe acolo? Tu nici nu stii cum te cheama,stii doar cine te cheama sa-ti dea banutii pe comentarii. Cate comenturi ai de dat azi? Daca te straduiesti poate faci de un rachiu scump ca tigari netimbrate iei de la Donhappy vezi de ce nu e bine sa aperi infractori? Se cheama complicitate. Da tot ce poti tu pe acest articol si suna si toti prietenii sa te ajute ca esti subtire inca, hai spor la treaba ca nu produci banuti azi daca te certi cu mine, baga mare
5.   Biroul central PSD hotarase trimis de
(24 nov 2014, 11:11:45
In fiecare zi, de luni până joi, începând cu orele 10 şi până la ora 14, cei care au votat cu Victor Ponta sunt aşteptaţi la sediul PSD.. Regulamentul este simplu, toţi cei doritori de excursie în Dubai vor trebui să completeze o declaraţie pe proprie răspundere că au votat cu candidatul PSD, premierul Victor Ponta. Sejurul este de 8 zile, 7 nopţi, la hotel de cinci stele ultra all inclusive. Primul lot de turişti alegători ai PSD, sunt programaţi să plece în luna ianuarie, culmea, de ziua lui Nicolae Ceauşescu. Aşadar, sunteţi aşteptaţi la sediul PSD începând de lunea asta.
5.1  RE: Biroul central PSD hotarase trimis de
(24 nov 2014, 12:43:28
Sper sa fii primul care beneficiaza de acest sejur si sa nu te mai intorci pt ca nu avem nevoie de un oltean in Bucovina. Calatorie placuta!
6.   Dezinformare crasa trimis de
(24 nov 2014, 11:18:24
Ieri, o pretinsă notă de plată, reprezentând consumaţia premierului, a amicului Ghiţă si a duduii brunete a stârnit valuri de indignare printre internauţi. Se pare însă că biletul este un fals ordinar – cel puţin aşa ne asigură membrii „echipei Victor Ponta”, conduşi de renumitul sociolog şi karatolog pufos, Mirel Palada. .„Da, premierul a fost în Dubai, a mers într-un club, dar a respectat cu stricteţe ideologia social-democrată, în sensul că n-a făcut excese, aşa cum s-a vehiculat în presă”, afirmă surse din Palatul Victoria.„Echipa Victor Ponta” a oferit şi nota de plată originală, furnizată chiar de premier.„Avem aşa: o şaorma cu de toate,10 mici.trei cefe de porc impanate cu ceapa,carnati de plescoi la gratar, o apă minerală Zizin, 4 pahare de sifon, o votcă Săniuţa, două Bucegi la pet şi o pungă de seminţe de floare, băieţi. Ziceţi-mi şi mie, a întrebat, retoric, un consilier al premierului, cu ce a greşit Ponta cumpărând aşa ceva? Ar fi vrut să asculte piesa „Ah, viaţa mea”, dar inculţii ăia de arabi n-aveau CD-ul cu Adrian Copilul Minune”.
6.1  RE: Dezinformare crasa trimis de
(24 nov 2014, 13:01:59
Stii foarte multe lucruri despre manele ceea ce inseamna ca le si asculti! Vom trai in Romania lucrului penibil!!!
7.   Tineretul PSD trimis de
(24 nov 2014, 11:40:53
Tribunalul Ialomita a inceput in 2010, judecarea procesului a patru barbati acuzati de catre procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele. Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu stefan Nicola si Alexandru Gabriel Voicu .Pe vremea aceea deputatul Robert Negoita avea calitatea de martor în acest dosar, el fiind unul dintre clienții obișnuiți ai rețelei, un consumator de minore, ”degustător” de eleve de liceu și tinere .Rechizitoriul prin care au fost trimiși în instanță proxeneții conține, în cele câteva sute de pagini, mărturii uluitoare ale unor fete atrase de ”peștii” lui Negoiță fie la bordelul lui aflat la marginea sectorului 3, Rin Grand Hotel, fie în locații din Delta Dunării unde aveau loc adevărate orgii cu ”prospăturile” aduse de la București. Toate victimele lui Robert Negoiță au fost racolate sub promisiunea că vor deveni vedete, modele sau că vor câștiga concursuri de Miss organizate de deputatul PSD. Toate treceau mai întâi prin patul lui Negoiță și al prietenilor lui, doi dintre aceștia fiind deputatul Nicolae Bănicioiu, fostul director al TVR 2 Nicolescu Răzvan Mihail, sau interpretul Adrian Enache.
7.1  RE: Tineretul PSD trimis de
(24 nov 2014, 14:17:18
Ai mai luat 5lei raducu si pe comentu asta care nu are legatura cu articolul, voi luati bani asa pe orice scrieti, orice va trece prin cap, fara nici un simt al realitatii? Vezi ca maine dimineata nu iei banutii de la Don nelu daca nu mai bagi vreo 3 comenturi despre comunisti, asa ca dai drumul la treaba a si nu uita si de tara ca e la voi:-):-):-):-), zi ceva de bine si de ales ce na iba. nu zi de tigari netimbrate, vile, case ale celor din pdl,pnl, ca nu te mai vedem pe aici si o sa ne fie dor de tine:-):-)
8.   Lux trimis de
(24 nov 2014, 11:46:29
Ce înseamnă să trăiești în lux ... și să te doară în f..d de populație.
Iarna vine, unii îngheață în casă că nu au căldură și apă caldă, iar alții se scaldă în apele Dubaiului la peste 40 de grade celsius.
Apoi seara se răsfață cu chivas și jaggermeister.
8.1  RE: Lux trimis de
(24 nov 2014, 13:48:23
Bai catalinus, tu nu intelegi ca toti consilierii locali ai pdl nu mai locuiesc demult in suceava? Ei toti stau in casute, da nu de pamant ci in ditamai vilutele cu centrale termice? pe ei nu-i doare nici in spate de voi cetatenii si contribuabilii acestei tari, ei in continuare cu multagargara si prosteala, gen ne-am luat tara inapoi, jos comunismul etc. Cand oare ne vom trezi si vom realiza ca am fost iar fraieriti?:-)
8.2  RE: Lux trimis de
(24 nov 2014, 14:29:05
INFORMAŢII eronate, am vecin de bloc un consilier PDLhappy poate îi încurci cu cei de la PSDlaughing
8.3  RE: Lux trimis de
(24 nov 2014, 21:15:10
o fi vreun amarat de consilier ramas prin vreo scara de bloc de la psd, pdl,pnl eu vorbesc de aia pe care lumea ii cunoaste si sunt vocali in presa si dau impresia ca ei chiar sunt interesati de soarta noastra a celor de la bloc fara centrale si mai ales fara case. da mult ti-a luat sa identifici unu:) eu stiu vreo citva de acolo si cei pe care-i stiu locuiesc in comunele limitrofe la vilute:) sau la vilute in oras:) Ar fi culmea sa-i cunosc pe toti 25 sau 23 citi sunt ei. Nu-i stie nimeni decat pe vreo 10 care mai ies in presa restul sunt masa de manevra:)
9.   Pomenile electorale se duc pe apa sambetei trimis de
(24 nov 2014, 12:18:34
Prima pomana electorala nu s-a realizat.TVA pentru alimente a ramas la 24% ,nu a scazut la 19%.Inclusiv parlamentarii PSD au votat acest lucru.
A doua pomana,cea cu mentinerea pretului la gaze,se pare ca va exploda.
Prețul gazelor ar putea crește cu 35 la sută pentru consumatorii industriali, printre care şi furnizorii de apă caldă şi căldură. Asta înseamnă că şi preţul la nivelul populaţiei ar putea fi afectat. Informația a fost prezentată, luni, de deputatul PSD, Iulian Iancu .Altfel spus,cei care sunt racordati la sistemul centralizat vor suporta "o creștere între 28,8 și 38 la suta a pretului gigacaloriei.Cei cu centrale termice sunt protejați până în 2021", a adăugat deputatul PSD.
9.1  RE: Pomenile electorale se duc pe apa sambetei trimis de
(24 nov 2014, 12:55:24
Maestre in ale rahatului, RADU MAMII, nu te mai preface ca esti priceput la cifre fupa ce ati sarbatorit castigarea alegerilor cu oameni de afaceri vizati DIICOT. Oare acesti oameni nu au sponzorizat campania lui Johanis? Oare motivul sponsorizarii nu este reprezentat de fuga de inchisoare?
9.2  RE: Pomenile electorale se duc pe apa sambetei trimis de
(24 nov 2014, 13:40:11
De asta doream un altfel de presedinte in tara mea, ca e si tara mea asta si a ta domnule radu, vroiam un altfel de presedinte ca sa nu mai existe dezinformari, sa nu mai fim urmariti, sa nu ma intereseze unde face don deputat concediul sau altcineva gen Flutur, Blaga, Udrea, Berceanu, Videanu, Anastasie etc, daca nu fac concediul pe banul public nu ma intereseaza, cum nu ma intereseaza nici unde-ti faci tu concediul cataline sau radumamii. De asta vroiam atceva dar se pare ca nici presedintele ales nu se lasa mai prejos de presedintele in functie. Vor urma iar ani de ura intre romani, iar filaje iar imictiuni in viata privata a oricaruia dintre noi
9.3  RE: Pomenile electorale se duc pe apa sambetei trimis de
(24 nov 2014, 21:46:19
nu URĂ... CURĂȚARE între românihappy o să-i poți diferenția mai ușor după, ăl' care fură și ăl' care își vede de treaba lui
10.   Distinse Domnule Deputat, trimis de
(24 nov 2014, 13:59:24
Respectuos, îmi permit să Vă aduc aminte că electoratul bucovinean apreciază cel mai mult decenţa. Ceea ce declari D-ta, depăşeşte limitele bunului simţ, pe care un ales, ar trebui să-l afişeze în orice ocazie. Datorită unora ca D-ta, mahalaua a pătruns în parlament şi gunoaiele din dana portului la Cotroceni. Cred că este timpul, dacă Vă respectaţi şi dacă aveţi pretenţia să Vă respectăm, să Vă analizaţi propria Dvs. activitate. Indiferent de partid, parlamentarii suceveni sunt jalnici: au ajuns la putere manipulând această şleahtă de analfabeţi cu bacalaureat care, au descoperit că pot să-şi arate mitocănia devenind fani ai unor partide sau oameni. Electoratul adevărat, care realizează responsabilitatea unui vot, nu s-a prezentat la alegeri, deoarece nu a avut ce alege. Dacă aţi ţinut tot atât de mult să informaţi cititorii cum a petrecum Dl. Ponta, ar fi bine să informaţi şi cum a petrecut Dl. Johanis: 1. La Academia militară Sibiu, erau 8 bravi aviatori decedaţi în misiune; 2. O parte a ţării a fost lovită de cutremuri. 3. Dl. Johanis îşi sărbătorea victoria - ne informează presa - alături de un cercetat penal cu multe dosare. Domnia Voastră ca cercetător al Bibliei, ştii că cele două tragedii, petrecute în ziua în care a primit recunoaşterea Curţii Constituţionale, ne avertizează ce ne aşteaptă în perioada următoare. Dacă sunteţi bărbat, aştept un răspuns: Ca cercetător al Bibliei, cum vedeţi aceste avertismente ale Cerului ?
11.   Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 14:54:04
În mod normal acest guvern în frunte cu Victor Viorel Ponta,ar trebui să demisioneze.
Nu poţi conduce o ţară cu o moralitate la pământ şi să ignori prin aroganţă mulțimea de tineri ce au fost împotriva ta.
Acum va zice cineva că şi Băsescu a făcut la fel,de a rămas la conducerea ţării după referendum.
Da ;numai că situațiile sunt total diferite iar politica de atunci nu se potriveşte cu cea de azi.
Însă varianta majorităţii din parlament a psd-ului este profund analizată de președintele fondator,fost membru CPEx,secretar general al tineretului comunist,tov. Ion Iliescu împreună cu fostul deţinut Adrian şi toată suflarea de penali cu interese majore în această conglomeraţie.
Situaţia trebuie analizată cu bun simţ şi responsabilitate de ambele părţi,pentru un echilibrul social politic cu o stabilitate majoră în conducerea noului guvern.
11.1  RE: Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 15:31:47
Este simplu sa evaluezi prezentul dupa aceste alegeri.

Avem u guvern care si-a dovedit eficienta. Vorbim deja despre o linie recunoscută pe plan internațional, despre un nou mod de guvernare care a dat rezultate concrete în ultimii doi ani. Aceste rezultate nu reprezintă invenția PSD sau a reprezentanților guvernării, ci sunt apreciate de importante instituții independente, precum și de partenerii noștri externi.

Si mai avem un partid nou infiintat cu denumirea de PNL (PDL) care cica vrea sa imbunatateasca statul de drept. De alte masuri nu putem vorbi pentru ca omul promovat, Johannis, nu prea stie ce inseamna sa ocupi cea mai inalta functie intr-un stat de drept.

In aceste conditii, noi care am ales sa traim in aceasta tara, ce se va intampla cu noi? De bine de rau mai este guvernul acesta care ne mai imbunatateste traiul, neamtul asta ma lasa rece.
11.2  RE: Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 16:00:09
Este simplu sa evaluezi prezentul dupa aceste alegeri.

Avem u guvern care si-a dovedit eficienta. Vorbim deja despre o linie recunoscută pe plan internațional, despre un nou mod de guvernare care a dat rezultate concrete în ultimii doi ani. Aceste rezultate nu reprezintă invenția PSD sau a reprezentanților guvernării, ci sunt apreciate de importante instituții independente, precum și de partenerii noștri externi.

Si mai avem un partid nou infiintat cu denumirea de PNL (PDL) care cica vrea sa imbunatateasca statul de drept. De alte masuri nu putem vorbi pentru ca omul promovat, Johannis, nu prea stie ce inseamna sa ocupi cea mai inalta functie intr-un stat de drept.

In aceste conditii, noi care am ales sa traim in aceasta tara, ce se va intampla cu noi? De bine de rau mai este guvernul acesta care ne mai imbunatateste traiul, neamtul asta ma lasa rece.
11.3  RE: Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 21:24:36
E distractiv ca astia care posteaza au program de bugetar "adica cica" pana la ora 16. Era o vorba simpatica a partidului lu' nea Nicu din care cam toti astia "polieticenii" va cam trageti care zicea cam asa : Oamenii muncii se odihnesc, oamenii nostrii niciodata. Ce faceti baietzi ? Tinerii frumosi si liberi vor sa se informeze si dupa ora 16 .
11.4  RE: Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 21:30:54
stimate domnule Grim, asa cum prezentati dumneavoastra situatia mai ca-mi vine sa fug in Diaspora. daca inteleg bine dumneavoastra nu vreti altceva decat sa vina doamne fereste in Romania prim ministru Traian Basescu impreuna cu Blaga, Udrea, Boc , Berceanu, Videanu etc cei care in 2008-2012 au nimicit banul public au "investit"(adica au facut totul pe datorie) foarte mult , dar nu au platit nimic si au furat bugetarilor 25% din salarii pentru alte "investitii". Oare dosarele lui berceanu, videanu , udrea ,Flutur, Balan unde or fi? sau dna e doar pentru cei rosii? Poate ne raspunde domnul johanis care face lucrul altfel:) dar ma indoiesc ca o sa zica ceva cum nu mai stim nimic de FLOTA etc Ciuma asta rosie de aproaape 3 ani plateste datoriile dreptei care nu a generat decat prostie si manipulare in tara NOASTRA:)
Dar dumneavoastra stimate domnule Grim vreti doar singe, Ponta e destul de tinar si a apucat sa fie cred maxim utecist, dumneavoastra daca i-mi puteti spune ce erati inainte de anul 1989? (nu cred ca marinar, ma refer la faptul ca daca sunteti trecut de 45 de ani sigur ati fost membru de partid), dar nici dumneavoastra nicEU nu suntem COMUNISTI:)
11.5  RE: Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 21:40:32
se pare ca astia rosii fura mult si fara caplaughing
11.6  RE: Ar fi cazul trimis de
(24 nov 2014, 22:35:49
fasolica ai ajuns acsa?
12.   Domnule Deputat trimis de
(24 nov 2014, 21:18:10
Eu chiar nu va mai inteleg domnilor PDL sau pardon PNL.....mai intai amenintam primarii, acum ne doare capul ce face domnul Ponta in timpul liber....Eu cred ca dumneavoastra nu stiti cum sa iesiti din anonimat.....Eu una sincer nu am auzit ce a facut dl Balan pt Suceava de cand este deputat.....ce a facut dl Flutur pt Suceava de cand e senator.....merge la Bucuresti....ne plimbam si restul treaca mearga.....ca de, de asta ati mers acolo sa va interesati de ce fac altii....nu de ceea ce ar trebui dvs sa faceti.....!!! As putea sa va dau un simpul exemplul, un om care a fost ales senator si si-a facut datoria fata de alegatori....Dl senator Bereanu!!!
12.1  RE: Domnule Deputat trimis de
(24 nov 2014, 21:37:23
din 3 cuvinte te inchid mă BEREanu, SPITAL, AEROPORT, ȘOSEA DE CENTURĂ!
12.2  RE: Domnule Deputat trimis de
(24 nov 2014, 22:07:10
3 obiecte importante*
12.3  RE: Domnule Deputat trimis de
(25 nov 2014, 08:22:32
:)) Da asta e buna ! Nu am nimic de aplaudat la nimeni dar sa nu mai vad PeSeDeu in viata mea !!!
13.   DUBAI DUBAI DUBAI DUBAI trimis de
(24 nov 2014, 21:42:24
Iohannis: Viorele știi bancul cu Dubai?
Ponta: nu știu! (MTO stupid face)
Iohannis: Duba-i pregătită!
14.   Voi transformati bucovinenii în moldoveni cocliți trimis de
(24 nov 2014, 21:50:39
Voi transformati bucovinenii în moldoveni cocliți, voi masa idioată de idioți cu 3 trandafiri în piept!

Eu vreau să fiu frate cu ardeleanul, cu occidentul, nu cu oltenii, nu cu moldovenii care își vând votul pentru un kg de ulei, nu cu mama RUSIE!
15.   CALMANTE PENTRU COMUNISTI trimis de
(24 nov 2014, 21:55:59
CALMANTE pentru comunistii de mai sus, postaci ordinari, CAT CREDEATI ca o sa ne mai luati de fraieri, PROSTIA si MINCIUNILE voastre nici la bunica-mea la curu' vacii nu mai prindhappy
Daca se adopta VOTUL PRIN CORESPONDENTA nu mai vedem PSD multi ani de acum incolo! DOAMNE AJUTA!
16.   Ponta presedintele care bulește trimis de
(24 nov 2014, 22:05:32
DA Ponta ar fi fost presedintele care unea oamenii la sectiile de votare cum se uneau inainte de 89 la cozile din jurul alimentarei pentru o bucata de salam

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei