Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2014 - Anul XIX, nr. 269 (5778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În weekendul trecut

Şapte dosare penale pentru scandaluri şi bătăi în baruri sau în apropierea acestora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au întocmit şapte dosare penale pentru fapte de loviri sau de distrugere, în urma unor altercaţii izbucnite în baruri ori la puţin timp după ce protagoniştii au ieşit din acestea. S-a întâmplat la finele săptămânii trecute, în interval de aproximativ 48 de ore, de vineri seară şi până duminică seară. Valul de agresiuni a avut în prim plan consumul de alcool şi conflictele spontane pe fondul stării de ebrietate, din fericire în nici unul din cazuri viaţa victimelor nefiind pusă în pericol.

Un prim scandal s-a petrecut vineri noapte, într-un bar din Fântânele, doi localnici, unul de 47 de ani şi unul de 22 de ani, lovindu-se reciproc.

Noaptea de sâmbătă spre duminică a început cu un alt scandal, în jurul orei 21.00, într-un bar din satul Dănila, comuna Dărmăneşti.

Din ancheta poliţiei rezultă că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Arbore, care a băut o cafea în bar, a fost abordat de un bărbat necunoscut care, fără prea multe explicaţii, l-a lovit cu un cuţit în zona fesei stângi. Agresorul identificat de poliţie este un localnic din Dănila, în vârstă de 64 de ani. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Botoşani, cioban la o stână din Hânţeşti, a reclamat că a fost bătut de doi localnici. Bărbatul a relatat că, sâmbătă, în jurul orei 21.00, a fost invitat la un bar din sat de un tânăr de 19 ani, pentru a bea împreună. După ce a plecat din bar, în drum spre stână, acesta a fost lovit de doi tineri, printre care şi cel cu care băuse. Totul a plecat de la un conflict izbucnit în local, pe fondul consumului de alcool.  

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jur de ora 2.00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Zvoriştea, a reclamat că a fost agresat, într-un bar din sat, de un consătean. Agresorul, în vârstă de 26 de ani, l-a lovit pe tânărul de 18 ani cu o sticlă, cei doi având un conflict mai vechi care s-a reaprins la crâşmă.

 

Au  început să arunce pahare şi sticle, supăraţi că barmaniţa nu dă muzica mai tare

Şirul violenţelor a continuat şi duminică noapte. În jurul orei 22.30, Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 de un scandal izbucnit în incinta unui bar din satul Sf. Ilie. Conform anchetei poliţiei, trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani i-au cerut barmaniţei să dea mai tare muzica, după care, supăraţi că nu li s-a îndeplinit dorinţa, au început să arunce pahare şi sticle de pe mesele localului, provocând mai multe distrugeri.

Aproximativ la aceeaşi oră, o altă agresiune s-a înregistrat în satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a reclamat că, la ieşirea dintr-un bar, a fost agresat de un tânăr de 19 ani, care l-a lovit după un conflict spontan.  

În fine, duminică noapte, în jurul orei 23.30, Poliţia oraşului Siret a fost sesizată de o agresiune petrecută la un bar din comuna Şerbăuţi. Aici a izbucnit o altercaţie în care au fost implicaţi mai mulţi localnici, iar un bărbat în vârstă de 30 de ani a suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte dosare penale pentru scandaluri şi bătăi în baruri sau în apropierea acestora.
 Vizualizări articol: 1861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şapte dosare penale pentru scandaluri şi bătăi în baruri sau în apropierea acestora5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei