Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2014 - Anul XIX, nr. 269 (5778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou mandat

Elevii suceveni şi-au desemnat liderii din Consiliul Judeţean al Elevilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava a găzduit, la finele săptămânii trecute, ședința în cadrul căreia s-a ales noul for de conducere al Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Suceava, pentru mandatul 2014-2015.

La întâlnire au participat elevi și profesori, din partea a 32 de licee din județ care, în urma exprimării votului secret, și-au desemnat reprezentanții. Pentru postul de președinte a fost ales Tudor Găitan (Colegiul Naţional „Petru Rareș” Suceava), tânărul aflându-se la al doilea mandat consecutiv.

Pentru funcția de președinte au candidat Ciprian Ungureanu – Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Tudor Găitan şi Oana Solonaru – Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

Tudor Găitan și-a propus pentru noul mandat „un consiliu performant, prezent pe scena națională a reprezentativității”, evidenţiind experiența sa dobândită din cele peste 20 de conferințe naționale, regionale sau județene la care a participat. Tudor a apreciat tendința ascendentă a consiliului, nivelul înalt al CJE Suceava atins în anul 2013-2014, apreciat la nivel național, propunându-și să continue și să dezvolte proiectele din mandatul precedent.

Vicepreședinți ai Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava au fost aleşi Ciprian Ungureanu (Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava), Ciprian Alupei (Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei), Rodica Lăzărean (Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți), Ștefan Dominte (Colegiul Naţional „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc). Noul secretar al CJE Suceava este Geanina Anghel, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.
De asemenea, responsabilii de departamente sunt următorii: Sport și programe de tineret – Gabriela Calance (Colegiul Agricol „Andronic Motrescu” Rădăuți), Comunicare și Relații publice – Veronica Albu (Colegiul Naţional „Petru Rareș” Suceava), Cultură, Educație și Programe școlare – Ioana Mireş (CN „Petru Rareș” Suceava), Avocatul Elevului – Ana Cotun (CN „Nicu Gane” Fălticeni), Concursuri Școlare și Extrașcolare – Feodora Tichanov (Colegiul Tehnic Rădăuți), Formare și Educație nonformală – Adrian Puha (Colegiul Tehnic Rădăuți), IT – Rareș Ionescu (Colegiul Naţional „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc).

 

Candidaţii au ţinut discursuri

Ședința de la Colegiul „Spiru Haret”, prezidată de vicepreședintele CJE Suceava aflat încă în funcție, Rareș Ionescu, cu participarea inspectorului de Educație Permanentă, Tatiana Vîntur, și a formatorului Consiliului Național al Elevilor (CNE), Mara Perța Șofrona, a fost structurată în trei secvenţe. În partea de început a fost prezentat raportul de activitate al Biroului Executiv pentru mandatul 2013-2014, în partea a doua a avut loc procesul electoral propriu-zis, iar în cea de-a treia parte a avut loc o ședință cu membrii proaspăt aleși.

Cei 15 candidați la funcțiile de președinte, vicepreședinte, secretar sau la unul din cele şase departamente au avut, pe lângă aplicația online depusă pe wedu.ro și dosarul fizic de candidatură, de susținut un discurs constructiv de 5 minute, în cazul celor care candidau la președinție, respectiv 3 minute pentru vicepreședinție, secretariat sau director de departamente. Fiecare discurs a fost urmat de sesiuni de întrebări din public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii suceveni şi-au desemnat liderii din Consiliul Judeţean al Elevilor.
 Vizualizări articol: 2364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Elevii suceveni şi-au desemnat liderii din Consiliul Judeţean al Elevilor3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei