Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2014 - Anul XIX, nr. 269 (5778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sandrinio NEAGU

Sandrinio NEAGU


Din genunchi se merge la putere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ordonanța traseismului politic promovată de eminenţa cenuşie a PSD, Liviu Dragnea, şi-a dovedit limitele.

Mulţi, foarte mulţi aleşi locali de pe meleagurile Bucovinei au căzut în această plasă şi conduşi de interese meschine şi-au trădat partidul, ideologiile şi, nu în ultimul rând, electoratul, crezând că se vor pune sub umbrela PSD.

Calcule proaste şi neinspirate pot spune, pentru că nu le-au ajutat la absolut nimic. Ba, dimpotrivă. Şi-au dezvăluit caracterul, iar la viitoarele alegeri locale s-ar putea să fie plesniţi de să le sară fulgii.

Umbrela PSD s-a dovedit una mare, numai că plină de găuri. Orbiţi de promisiuni deşarte, primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni din Suceava au uitat să ridice ochii în sus şi să vadă găurile, iar acum vor sta în ploaie. Başca şi ceva vânt de iarnă.

Sunt convins că unii dintre trădători îşi muşcă buzele şi se gândesc cum să găsească o cale de întoarcere, numai că nu cred că vor avea parte de prea multă clemenţă.

PSD a făcut ceva ce opoziţiei nu i-ar fi reuşit niciodată: a cernut neghina din PDL şi PNL şi a luat-o acasă. Pentru un asemenea serviciu, Flutur şi compania ar trebui să le mulţumească cu vârf şi îndesat celor care le cântau deja prohodul şi care se lăudau cu achiziţiile de primari şi consilieri. 

Şi cum iunie 2016 bate deja la uşă, partidele de dreapta ştiu pe cine se pot baza în bătăliile dure ce vor veni peste doi ani.

Cât despre fugari, ar trebui să ştie că ciolanul la care s-au repezit este unul mic, iar porţia care le va reveni, acum că s-au înmulţit peste măsură, va fi una infimă. Asta dacă nu cumva Guvernul PSD-UNPR-PC îşi trăieşte deja ultimele clipe şi acel ciolan va deveni doar o iluzie.

Imaginea teatrală cu Gheorghe Flutur în genunchi după ce a aflat rezultatele parţiale ale votului poate avea şi o altă semnificaţie. Pumnii PSD-ului i-au trimis la pământ pe liberali şi pe democrat-liberali, dar semnalul renaşterii a venit şi taifunul este pe punctul de a face ravagii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din genunchi se merge la putere.
 Vizualizări articol: 3860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
Din genunchi se merge la putere4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:43:15
Prolog:
Convenția Europeană a Drepturilor Omului
ARTICOLUL 10
Libertatea de exprimare
1.
„Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare. Acest drept include libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere. […]”
=====
Constituția României
CAPITOLUL II
Drepturile şi libertăţile fundamentale
ARTICOLUL 30
Libertatea de exprimare
„(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă. […]”

Pentru aceste drepturile și libertățile fundamentale – libertatea de exprimare, libertatea de asociere, dreptul de vot, etc. acum 25 de ani, în tenebrele acelui zbuciumat Decembrie, 1104 de frumoși inocenți și-au lăsat viața zălog, iar altele câteva mii poartă și astăzi urmele fizice și post-traumatice ale acelui nemaiîntâlnit elan patriotic.
1104 îngerași stau astăzi la dreapta Domnului Zeu pentru ca, prin jertfa lor, astăzi să aibă unii așa-ziși „formatori de opinie” posibilitatea să li se scurgă pe bărbie seul autosuficienței lumești.

Subiect tematic al acestui scheci și al acestei introduceri fiind nimeni altul decât Tiberius Libertus Milogus Scribulus Obedientus – pre numele lui de libert mercenar, sau pe numele înscris la SPCLEP – tiberiu marcel avram, în mod cu totul întâmplător și regretabil – redactorul-șef al Monitorului de Suceava.
Un individ de o duplicitate nemaintâlnită și de un non-caracter de un grobianism înfiorător.
Un individ care, culmea obrăzniciei, își arogă rol și misiune de formator de opinie, chiar mai mult își arogă și calitatea de … jurnalist.
1.1  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:44:32
Cuprins
S-o luăm în ordine invers cronologică:
Nici mai târziu decât luni – 17 nov., iese din vizuina confortului ipocriziei „pă persoană fizică” nimeni altul decât TLMSO.
Cu un editorial de o nerușinare incredibilă, în care, în cea mai bună manieră a lichelelor ce-și etalează epiderma NUMAI după încheierea răsbelului, începe să divagheze sevrotic despre „impresionantul” său aport la victoria revoluției reputate de generația Facebook.

Ca un veteran postac / hater/ troll/ stalker al site-ului Monitorului, efectiv AM SIMȚIT CĂ EXPLODEZ DE MÂNIE la vederea / citirea acestei mostre de neobrăzare paroxistică.
Cum să spui așa ceva când timp de mai bine de o lună de zile, toate comentariile cu tematică politică AU FOST RESTRICȚIONATE în ceea ce privește posibilitatea exprimării opiniilor cititorilor, prin postarea comentariilor sub cont de user sau sub cont FB?
Mi-am spus că acest om ori e nebun ori e nebun de nerușinat.
Câtă lipsă a elementarului bun-simț trebuie să aibă cineva să poate să se erijeze într-o asemenea poziție, atâta timp cât Monitorul de Suceava nu a publicat nici o virgulă referitoare la cei 100 de protestatari care au ieșit, între cele 2 tururi de scrutin, să protesteze în Suceava* în spirit de solidaritate cu românii din diaspora, al căror drept constituțional la vot a fost încălcat în mod grosolan.
Nici măcar un „pâs” nu a spus Monitorul de Suceava, ba mai mult, comentariile unor useri indignați de atitudinea duplicitară a redactorilor Monitorului evident că au fost CENZURATE CU NEMAIÎNTÂLNITĂ NEOBRĂZARE.
Astfel încât, cunoscând în amănunt CENZURA ordinară practicată frecvent de monitori și adusă la paroxism în perioada campaniei electorale, AM SIMȚIT CĂ EXPLODEZ.
1.2  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:46:13
Mai că-mi venea să pun mâna pe o ostreață a gardului, să mă transbordez la Suceava și să-l croiesc peste cap pe nerușinat până-i intră la loc în cap mințile, inclusiv bunul-simț.
Însă, conform unui aforism care spune că „Civilizația a apărut în momentul în care primul hominid a preferat să înjure în loc să dea cu bâta”, mi-am asumat curajul de a-i bate tiberiului opinca cea groasă a obrazului, cea pingelită cu toval.
Îmi permit să inserez textul comentariului ce a fost motiv de dispută inegală dintre un comentator regulat și Măria Sa TLMSO – Stăpânul inelelor și al cenzurii pe site-ul Monitorului.

Iaca îndrăzneală imprudentă ce m-a lăsat, în numai o jumătate de oră, fără ultimele 2 username pe acest sit.
(la numărătoarea statistică a ultimilor 5 ani, aceste banări au primit numerele curente 34 și 35. Da, da, în 5 ani am 35 de BAN-uri pe situl acestei fițuici nenorocite, cum de multe ori îmi plăcea să-i mai alint șăgalnic.)

text comentariu:

„Chit că-mi știe identitatea reală și adresa, acum la încheierea acestor evenimente excepționale, trebuie de precizat fără echivoc:
Tiberiu Marcel Avram, redactorul-șef al acestei fițuici nenorocite - prin abjecția poltronismului său, prin atitudinea de oaie servilă având coloana vertebrală manufacturată din gumilastic și având forma grafică a clopotului lui Gauss, ESTE UN GUNOI ORDINAR.
AM ZIS!
-----
p.s. avrame, limbric sovietic, poltron și ipocrit, SĂ NU ȘTERGI ACEST COMENTARIU REGULAMENTAR.
Este formulat în baza regulamentului și se referă la autorii articolelor publicate.
În numele lor, în numele atitudinii duplicitare și jegoase pe care ai avut-o, TREBUIE SĂ-ȚI ASUMI PUBLIC CONDIȚIA DE JEG UMAN.
1.3  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:47:10
Fiindcă bunăstarea ta iepurească a fost câștigată, acum 25 de ani, de 1104 îngerași care și-au pus viața zălog pentru ca ție acum să ți se scurgă pe bărbie seul autosuficienței lumești.
Asumă-ți eticheta binemeritată și du-ți Crucea, Avrame!”

Acesta este textul și continuarea firească enunțată anterior.
Probabil individul este de o egomanie paranoidă și nu suportă critica.
Probabil l-o fi apucat o criză de invidie față de un simplu comentator care i-a indicat CU 2 LUNI înainte de data alegerilor, ipoteza ca scenariul alegerilor din Slovacia anului 2014 să se repete în formă și desfășurare identică în România.
Și-o fi conștientizat limita intelectului, lipsa de viziune politică și spiritul analitic mai mult ca inexistent la vizualizarea predicției aceluiași comentator, CU O LUNĂ înainte de data alegerilor, a procentelor finale din turul II, cu o eroare a predicției de 0.9 puncte procentuale.
Sau poate n-o fi având nimică cu mine și și-a defulat frustrarea subconștientă față de exemplul excepțional de deontologie jurnalistică și de ascensiune gazetărească demonstrate de Sorin Avram, răstimp în care el a rămas la stadiul umil de libert mercenar în slujba „valoroaselor eminențe” din politichia bucowineană.
Draaqu mai știe ce-o fi fost în capul lui de a reacționat așa de brutal.
Trecând peste aspectul usernamelor banate, asupra cărora am afirmat că „Nu poate tiberiu bana cât pot Io* loga”, țin să afirm fără echivoc că nu regret câtuși de puțin acțiunea. Cineva trebuia să-și preumble puțin degetul index prin dreptul dermei obrăjorilor lui de îmbuibat bucălat.
Auzi la el neobrăzare: să iasă șoșoiul din vizuină DUPĂ finalizarea episodului electoral prezidențial și să-și justifice „aportul” prin câteva căcaturi de linkuri postate pe propriul account FB.
1.4  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:48:35
Bineeee, măăăăă! Keeep screaming!
Unde-i ironia acestei neobrăzări:
redactorul șef al celui mai vândut ziar cotidian din Suceava ( în medie 7500 de exemplare vândute zilnic, conform BRAT și cu un număr de accesări de pagină în medie de 100.000 -130.000 de vizualizări zilnice) se smiorcăie într-un editorial în propria-i publicație că a postat niște poze cu pisici, foie-gras și ultimul model de Merțan pe feisbuca proprie.
Profil în care are un număr de 1815 frienji, și dracu știe cât stalkeri, neinteresant atâta timp cât setările generale ale postărilor îi sunt pe „Prieteni”
Față de asemenea neobrăzare, să nu zmulgi tarașul de gard și să te duci în excursie etic-belicoasă pe la Nicolae Bălcescu nr. 1?
Cât de nesimțit poate fi un exemplar uman să-și motiveze astfel comportamentul abject, atâta timp cât, din CALITATE DE LIDER DE PIAȚĂ, din calitate de „formator de opinie”, din calitate de factor decizional al ziarului nr. 1 în Suceava, A APLICAT CENZURA ÎN MOD CONSTANT, CU O CONSECVENȚĂ ale cărei motive îmi scapă?
Omul acesta chiar nu are pic de rușine?
Leagă gura boului ce treieră, pune botniță culegătorilor viei prun CENZURA DEȘĂNȚATĂ aplicată ziarului ce-l conduce nemijlocit iar apoi își justifică „eroismul” post-belic prin rahaturile celea ce le-a menționat ca fiind acțiune civică validă și susținută.
ONUL ĂSTA E NEBUN?
Liderul Cotidianului local No. 1 cu asta se justifică? Cu poze cu pisici și porcușori de Guineea pe feisbuc? Împărtășite în privat prietenilor?
Băi frate, băi, dar a luat-o lumea razna cu capul în jos, la vale în râpă!
1.5  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:49:28
De ce am insistat să alcătuiesc acest text?
Ca să știe „Urbi et orbi” cam cine-i sunt cei ce-i livrează informația, cine-i sunt cei ce molfăie printre gingii CUVINTE MARI ca „deontologie”, „profesionalism”, „imparțialitate”, iar ei, în fapt sunt doar niște trepăduși micimani care, zi de zi, ceas de ceas și clipă de clipă, târăsc în noroi noblețea și importanța socială și etică a meseriei gazetărești.
Să se știe cam cine sunt acei jurnaliști rămași „„fără pic de credibilitate”, astfel cum i-a definit și Dinu într-o sintagmă exhaustivă și edificatoare.
Acesta este tiberiu marcel avram – redactorul șef al Monitorului de Suceava.
Un individ „cu o colană vertebrală croită din gumilastic, având forma grafică a clopotului lui Gauss”.
=========
Urmând pe fast-backward parcursul cronologic, s-ar mai impune detaliate succint alte câteva capitole elocvente asupra creionării definitive a non-caracterului acestui uzurpator al rolului misionar de „formator de opinie”

Spuneam mai devreme de vreo altele 33 de username banate, de-a lungul timpului.
Are fi interesant de știut că vreo duzină le-am pierdut acum ceva ani, în ziua imediat următoare episodului pseudo-suicidar al lui Adrian Năstase.
Atunci, într-o sâmbătă, Io* postam ipoteza compilată pe baza analizei informațiilor de pe site-uri, precum că toată tentativa de sinucidere e UN FAKE GROSOLAN.
Măcel, genocid și extincție a făcut Măritul tiberiu printre usernamele mele, deși Io* afirmam O OPINIE PROPRIE.
La trei zile după acest eveniment a explodat presa de declarațiile Monicăi Macovei prin care confirma ipoteza înscenării episodului.
La o săptămână deja ipoteza devine certitudine confirmată din multiple surse oficiale.
1.6  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:51:13
Revenind la turnirul inegal dintre un comentator bine informat și deținătorul cheilor de la sipetul Monitorului și deținătorului manetei mașinăriei lui Quillotin, privită sub aspect restrictiv al conținutului postat: tipul acesta, care anterior afirma că are un nas înnăscut față de știrea de presă, dă dovadă de cea mai crasă lipsă de spirit analitic și taie în carne vie un comentator și ignoră o știre de presă furnizată GRATIS cu multe zile înainte.
Acesta este „omul de presă” avram. Un individ cu un coeficient de inteligență mediocru, un individ cu un bagaj de cunoștințe limitat, cu un lexic și mai limitat, dând dovadă de atrofierea spiritului analitic și având handicapul lipsei oricărei viziuni evolutive asupra oricărui fenomen sau eveniment.

Un alt episod belicos a fost prin anul 2011, cam cu un an înainte de dezastrul electoral al PDL-ului.
Spre deosebire de anul 2014 (și atitudinea părtinitoare adiacentă) la acea vreme TLMSO era partizan pe față al guvernării portocalii. Probabil zecile de mii de lei și sutele de mii de euro primite milostenie la acea vreme, sume care au făcut deliciul articolelor de presă locală, ei bine, acele peșcheșuri unsuroase îl îndreptățeau pe micuțul caracter avram să-și încalce cerința fundamentală a obiectivității și imparțialității.
Ei bine, cam pe atunci, același comentator cu inspirație analitică și cu viziune profetică îi preconiza lui avram dezastrul iminent ce se preconizează la orizontul portocaliu al formațiunii politice aflate la putere. Cam toate prognozele mai îndrăznețe ca ipoteze au fost sancționate cu banări repetate ale usernamelui. Cam o altă duzină de username risipite pe altarul abjecției comportamentale ale tiberiului.
1.7  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:52:22
Prin preajma zilei de 22 decembrie, comentatorul le atrage atenția celor de la Monitor că nu au publicat nici măcar un singur rânduleț, măcar despre sucevenii Eroi-martiri ai Revoluției.
mai mult decât atât, comentatorul postează numele, prenumele, vârsta și locul natal al tuturor sucevenilor ce și-au pătimit martiriul în acele vremuri tulburi.
Ei bine, la un moment dat începe un schimb de replici informale prin intermediul Yahoo-mail.
Comentatorul îi atrage atenția libertului pseudo-gazetar că ar fi cazul să fie mai respectuos cu cei al căror aport din ’89 au permis crearea acestei țări în care avramului poltron … evident … „să i se scurgă pe bărbie seul autosuficienței lumești”.
Naivul de avram, în limitarea sa intelectuală, se apucă să-i trimită cititorului e-mailuri insultătoare, în care afirmă niște calomnii de-a dreptul abjecte față de oricare din cei ce au participat activ la Revoluția decembristă.
Exprimările lui erau cam așa (redau aproximativ din minte căci a trecut mult timp de atunci)
„ești pe dracu un combatant al acelor vremuri, că noi avem mărturii la redacție cum că ai fot un laș și te-ai ascuns în spatele colegilor tăi care au murit”
Plus multe alte insulte ordinare, atacuri la persoană, calomnii demne de fabricile de mizerii din Piața Djerjinsky - Moscow. Insulte și atacuri tipic staliniste, cu un conținut și o tematică de sorginte NKVD-istă.
Efectiv atunci a fost momentul în care am rămas încremenit de uimire asupra nivelului incredibil de neobrăzare la care se pot coborî unii dintre redactorii Monitorului de Suceava.
Dau căutare interogând full-headerul mesajelor primite și aflu identitatea prezumată a NESIMȚITULUI, a NEOBRĂZATULUI calomniator:
De pe domeniul „@monitorulsv.ro” cel care îmi răspundea cu insulte incredibile era nimeni altul decât „tibiavram”.
End of story!
All comments are useless!
1.8  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:53:17
Ce ar mai fi de povestit despre TLMSO?
Faptul că l-am vizitat până acum de 3 ori la redacție și niciodată nu era acolo la orele 11 (prima data)?
Sau faptul că pe forumul publicației ce-o păstorește se dă chețul de mac și mă invită oricând la o discuție, iar când îi vizitez vizuina, se face că plouă, stă pitit în birou și o trimite pe sărmana aceea de la publicitate să spună, în mod repetat, că Măria Sa tiberiu nu e prezent în redacție (săraca fată, nici să mintă nu știa!)
Sau să mai menționăm că sediul ziarului seamănă cu un mix imaginar dintre Domul Atomic din Hiroshima și Reichstagul nazist, vizitat în mai 45 de mareșalul Jukov?
Când intri acolo te încearcă o senzație bizară de neliniște.
Aproape că te aștepți să declanșeze etapele apocaliptice profețite de peceți.
Te gândești cu groază să nu te atingi pe acolo de nimică, altminteri s-ar putea să iei ceva păduchi, lăței, hepatită C, Sidă sau sculament.

Te doare mintea să vezi în ce condiții își tine acest satrap angajații.
La prima mea vizită acolo am rămas stupefiat să aflu că în holul de la publicitate nu aveau nici măcar un banal XEROX cu care să scot o copie a unui înscris.
Dar ce-i mai interesant de specificat este PANICA ce domnește în privirea și în mișcările angajaților. De fiecare dată când am avut ocazia să stau de vorbă cu cineva de acolo, respectivul emana o frică organică, raportată la persoana ipotetică a satrapului-șef.
O senzație identică celei dintr-o crâșmă de pe o insulă caraibeană, atunci cânt te duci să întrebi pe barman sau pe obișnuiții locului dacă nu cumva îl știu sau l-au văzut pe Barbarossa. (sau Barbossa).
Efectiv îi simți pe angajați că sunt timorați până la simpla pomenire a numelui satrapului.
1.9  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:54:23
Privind holurile umile și jegoase, mobilierul banal, echipamentele elementare, privirea panicată a angajaților și atitudinea lor îngrijorată, îmi închipui cam ce surprize ar fi pentru cineva care ar vedea statele de plată ale angajaților. Cred că au niște salarii de rahat de-ți vine să te duci la avram și să-i dai de cap cu toate sutele de mii de cocoșăi oiropeni și țechini levantini primiți, să-i îndeși pe gât toate titlurile de „Cea mai profitabilă firmă din Suceava” începând din sec. II î.e.n (răscoala Maccabeilor) și până în prezent.
Un hapsân de o rapacitate nepereche și un scârțan de o avariție proverbială.

În fine, cam aceasta este fața reală a redactorului-șef al monitorului de Suceava.
Un pseudo-ziarist fără pic de credibilitate, de-a lungul timpului năimit al tuturor boierilor ce s-au perindat în jilțurile administrative.
Un individ fără pic de rușine, fără pic de moralitate și a cărui crez în viață este doar creșterea exponențială a teșcherelei.
A propriei teșcherele.
Un individ analfabet funcțional, fără pregătire în domeniu, care căpușează locul menit unui adevărat lider de audiență și al unui veritabil formator al opiniei civice.

Un brigadier de școală colhoznică, aflat în subordinea unui nacealnic NKVD-ist (oancea) și care supraveghează cu naigaica, cnutul și naganul trebăluiala mujicilor ce asigură buna funcționare a batozei ce treieră cuvinte îmbinate mecanic și știri plastografiate persuasiv.

Căci Monitorul de Suceava nu este altceva decât un mecanism hâd, asemenea unei batoze colhoznice, ce funcționează cu naftă sovietică, scoțând nori groși de pâclă înecăcioasă și un sunet strident ca de tinichele scrâșnite.
1.10  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:55:18
Cine nu crede să analizeze stilul literar și artistic al monitorilor și să-l compare cu stilul boieresc al condeielor de la „Crai nou”, condeie pentru care metafora e deviză iar epitetul e mijloc de transmitere a informației ambalate în forma apetisantă a emoției.
Cine nu crede să studieze maniera publicistică practicată de monitori și s-o compare cu cea promovată de mult mai elegantul Obiectiv de Suceava sau dusă înspre superlativul deontologic de puștanii de la Intermedia.

AM ZIS!
Urbi et orbi.

-----
* Acesta fiind un eveniment realmente excepțional în Suceava cea calmă și blândă ca pâinea bunicii proaspăt descuptorită. 100 de manifestanți în Suceava! Wow! „Aceasta este o știre” – ca să parafrazez un alt titlu dintr-un editorial al mercenarului avram, publicat acum mulți ani.
Ca să nu mai spun despre Fenomenul Vio-Mihaela Grădinaru, a cărei scrisoare a devenit realmente un manifest.
Scrisoarea acestei sucevence nu a binemeritat nici măcar o prizărită notă năroadă în paginile fițuicii nenorocite a lui tiberiu, răstimp în care scrisoarea a fost publicată în prima zi de majoritatea ziarelor centrale, de aproape toate integratoarele de conținut și de sumedenie de bloguri și profiluri.
Unde te uitai scrisoarea Mihaelei avea între câteva mii și câteva zeci de mii de distribuiri sau aprecieri.
Un veritabil fenomen demolator, ca scrisoarea Mihaelei, care a întrunit sute de mii de distribuiri și milioane de vizualizări nu a fost un eveniment într-atât de interesant încât să devină subiect de articol și în fițuica secăturii.
Ș-atunci să nu te apuce mânia când o vezi pe secătură că apare după bătălie să se bată el cu cărămida în pept despre cât de aprig „a combătut” el în actuala etapă electorală.
1.11  RE: TLMSO sau who’s the coward trimis de
(19 nov 2014, 08:56:08
A combătut cu CENZURĂ NERUȘINATĂ, atât a subiectelor de presă cât și a posibilității emiterii de opinii, CU BAN pe usernamele cititorilor ediției online, CU SLUJ PUPINCURIST la adresa tuturor protagoniștilor jocului electoral și care ar fi putut constitui pentru secătura de avram, sursa unei de legături de 30 de sicli argintați. Acei sicli tradiționali asociați Iscarioteanului.

Chiar acum privesc ediția online a Monitorului. Și sare în ochi titlul editorialului lui Narcis Sireteanu: „O secătură istorică. Gazetarul ….”
Aș parafraza acest titlu adaptându-l la forma „O secătură nepereche. Pseudo-gazetarul tiberiu marcel avram”

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei