Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2014 - Anul XIX, nr. 262 (5771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

Firma Interpress SRL, care editează Monitorul de Suceava, a ocupat primul loc în „Topul firmelor private” din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma care editează cotidianu Monitorul de Suceava, SC Interpress SRL, a ocupat şi anul acesta primul loc în „Topul firmelor private din judeţul Suceava”, la categoria întreprinderi mici la activităţi de editare a ziarelor. Ediţia de anul acesta a „Topului firmelor private” a avut loc în salonul Balada din Suceava şi a reunit peste 300 de firme din mediul privat. Alături de oamenii de afaceri suceveni au fost prezenţi şi ministrul delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism, Florin Jianu, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, primarul Sucevei, Ion Lungu, prefectul Florin Sinescu, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor bancare, Camerei de Comerţ şi Industrie, CECCAR Suceava, Universităţii „Ştefan cel Mare”, precum şi reprezentanţi din conducerea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, şi lideri ai Patronatelor IMM din ţară. Topul firmelor, eveniment care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, a fost organizat de Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Suceava.

Preşedintele Federaţiei Patronale a IMM din judeţul Suceava, Liliana Aghiorghicesei, a ţinut să precizeze că această ediţie a topului a evidenţiat rezultatele economice şi performanţele în afaceri ale IMM-urilor sucevene din anul 2013, dar şi acele întreprinderi mici şi mijlocii care au împlinit 20 de ani de activitate economică neîntreruptă. Pentru diferenţierea firmelor în clasamentele topului judeţean al firmelor private au fost luaţi în considerare mai mulţi indicatori, şi anume cifra de afaceri, profitul brut, numărul de salariaţi şi achitarea datoriilor la bugetul de stat.

De asemenea, în cadrul ediţiei de anul acesta a „Topului firmelor private” au fost marcate două aniversări importante, respectiv 20 de ani de existenţă şi activitate patronală a organizaţiilor IMM din judeţul Suceava şi 210 ani de la înfiinţarea primelor uniuni patronale ale breslelor din Bucovina.

Liliana Aghiorghicesei a spus că prima organizaţie patronală a întreprinderilor mici şi mijlocii din judeţul Suceava a luat fiinţă în data de 30 septembrie 1994, purtând numele de Asociaţia IMM din judeţul Suceava. „De atunci şi până în prezent mişcarea patronală suceveană din IMM s-a dezvoltat continuu, astfel încât astăzi judeţul Suceava are una dintre cele mai reprezentative organizaţii patronale IMM. Este vorba despre Federaţia Patronală IMM din judeţul Suceava, membră a CNIPMMR, formată din trei patronate puternice, şi anume Patronatul IMM din judeţul Suceava, Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava şi Patronatul Tinerilor Întreprinzători”, a spus Aghiorghicesei.

De precizat că evenimentul „Topul firmelor private din judeţul Suceava” s-a încheiat cu un concert susţinut de Fuego. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Interpress SRL, care editează Monitorul de Suceava, a ocupat primul loc în „Topul firmelor private” din judeţ.
 Vizualizări articol: 2980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Firma Interpress SRL, care editează Monitorul de Suceava, a ocupat primul loc în „Topul firmelor private” din judeţ3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Firma Interpress SRL trimis de
(10 nov 2014, 11:49:28
Stimata firma! ce apartenenta politica ai de ai blocat accesul la comentarii la unele articole legate de drojdia societatii sucevene; lungu, nechifor, dontu, etc? presa nu ar trebui sa fie independenta tovarasi? eu zic ca da si dati un raspuns aici la intrebare. altfel se aude in strainatate la forurile educate, nivel la care voi nu veti ajunge niciodata indiferent cat de psd-isti ati fi. RUSINEEEE
2.   Situatia era albastra si acum e verde-albastra trimis de
(10 nov 2014, 12:22:59
Inainte stiam ca exista Titus Corlatean ,ministru de externe,deci era un om care raspundea de votul din diaspora.Acum nu mai exista nimeni care sa raspunda de voturile din strainatate.Prin demisia lui Corlatean Ponta a urmarit doua scopuri.Primul-uite bai l-am dat afara-pentru a mai calma manifestatiile din tara si din strainate.Al doilea-pentru a nu mai raspunde nimeni de modul de votare defectuos din strainatate.Pentru domnul Ponta orice vot conteaza.Stiam sigur ca nu va mari numarul sectiilor de vot din strainatate.Tocmai pentru a nu permite romanilor din diaspora sa voteze cu Iohannis.Acum lucrurile sunt foarte clare.In mod cert nu se vor crea alte sectii de vot.
3.   Aipupiu Rromenia ! trimis de
(10 nov 2014, 12:34:37
De ce trebuie să mă duc la vot?
Ca să stau o zi întreagă în cocina aia din via(stradă) Spreafico numită ambasadă consulat sau mai știu eu ce bordel și să fiu umilit de toate puttanele de acolo sau mai știu eu ce reprezentant consular suin ?
Nu!nu!
Prefer să stau acasă co powla în sus.
Oricum,în 25de ani nimeni nu mi-a dat nimic și nici nu mă aștept să-mi dea ceva.
M-am lămurit.
25 de ani !
Din viața mea,a ta, a tuturor .
Spunea cineva că dacă votul ar fi într-adevăr un mijloc de a schimba ceva atunci nu am fi avut dreptul de a vota.
Exact ca atunci când este scos la concurs un post(aviz Taz) și câștigătorul e prestabilit.
Orice pe lumea asta e mai important decât să merg pe „șaișpe” la vot.
Mi se rupe-n spate și de Pinocchio și de Franț.
Totul va fi exact ca înainte.
Le roi est mort !Vive le roi !

Adresa consulatului este voit denaturată.
4.   Biserica a inceput campania electorala in forta trimis de
(10 nov 2014, 12:58:04
*Un flayer distribuit la Mănăstirea Cozia arată că preoții recomandă credincioșilor să nu-și trădeze țara și neamul și să voteze cu Victor Ponta."Stimate alegator crestin -ortodox,cand votezi nu iti trada credinta si neamul!Voteaza Victor Ponta,roman si crestin-ortodox"
*Preoţii au fost îndemnaţi să-i sfătuiască pe enoriaşi cum să voteze atât în primul tur, cât şi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Este vorba despre clericii din Cluj, care ar fi primit o circulară din partea Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului, cu indicaţiile pentru credincioşi.Preoţii urmau să-i sfătuiască pe enoriaşi să voteze candidatul "creştin, ortodox, român".
Am citit ca Ponta a mai dat pentru Catedrala Neamului Suceava inca 500.000 lei.Asa frate,dati bani cu nemiluita ca poate apare sarbatoareaconfusedfintii Victor si Viorel.
5.   Protestul il bagati sub pres? trimis de
(10 nov 2014, 13:01:02
Ieri au protestat oamenii in Suceava impotriva lui Ponta iar Monitorul se face ca ploua. Sa va fie rusine.
6.   Fata grotesca a PSD trimis de
(10 nov 2014, 13:09:40
*Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu:"Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? FACEM RAZBOI CIVIL sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?".Probabil ca doamna Olguta inca se resimte dupa ce sotia lui Claudiu Manda i-a dat cu poseta-n cap.
*Doamna Cristiana Anghel care a jucat in filmul produs de studiourile"Antena 3" rolul de grevista a foamei se arată deranjată de voturile din diaspora, ale celor "care mai stiu cum mai arata Romania doar in fotografii".
*Domnul Ponta vrea sa ia cu orice pret si voturile celor din Silistea-Pungesti (Vaslui)
unde se exploreaza gazele de sonda.Ca sa-i linisteasca a spus asa:"Oricum s-a amânat, pentru că...se pare că nu avem gaze de şist, ne-am bătut foarte tare pe ceva ce nu avem. Nu cred că ne-am bătut pe ceva care exista"
7.   Fata grotesca a PSD trimis de
(10 nov 2014, 13:24:04
In fața Bisericii Ortodoxe Române din Simmering (Viena) s-au distribuit ziare.E vorba de Jurnalul romanesc si apare un articol:”Incidentele de la secțiile de vot din Diaspora puteau fi evitate”Articolul reia tema conform căreia formalitățile de votare ar fi avut ca unic scop împiedicarea ”furtului votului”, susținând că incidentele ar fi fost generate de studenți, copii ai ”mafiei transpartinice patronate de Băsescu”, care ar fi petrecut toată noapte în baruri iar dimineața nu s-ar fi putut trezi mai devreme pentru a merge la vot!
8.   Miting la Suceava trimis de
(10 nov 2014, 13:31:58
Si la Suceava, aproape o suta de persoane au participat, duminica seara, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora, cerand alegeri corecte si scandand mesaje impotriva Guvernului si premierului Victor Ponta.
Oamenii s-au strans in fata Palatului Administrativ, avand pancarte inscriptionate cu mesaje precum "Diaspora s-a unit/Ponta esti mazilit!" sau "Ponta, te cauta DNA". Totodata, manifestantii au scandat "Jos Ponta", "Mincinosii!" sau "Demisia!", dar si o revendicare locala privind finalizarea lucrarilor la soseaua de centura a municipiului.Ei au plecat apoi in mars spre sediul Primariei Suceava, cantand imnul national, dupa care s-au intors pe esplanada din zona centrala, scandand "Jos comunistii".Mitingul, care nu a fost autorizat, s-a incheiat dupa aproximativ o ora si jumatate, fara incidente. Manifestantii au spus ca vor continua actiunea si vor protesta in fiecare seara, de la ora 18.00, pana in 16 noiembrie.
9.   PONTA PRESEDINTE trimis de
(10 nov 2014, 17:19:24
Radumamii pana mai ieri cand erai la ciolan cu USL il pupai in ... pe PONTA .Fii demn si acepta ideia ca PONTA v-a fi si presedintele tau cel putin 5 ani.
10.   Bravo trimis de
(10 nov 2014, 17:55:32
PONTA PRESEDINTE SI CU ASTA BASTA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei