Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2014 - Anul XIX, nr. 262 (5771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Corneliu Popovici: La Suceava, se pare că ACL-ul nu este interesat de electoratul PMP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Corneliu Popovici, i-a acuzat pe reprezentanţii suceveni ai Alianţei Creştin Liberale că nu sunt interesaţi de voturile PMP obţinute în judeţ. Corneliu Popovici a spus că alegerile prezidenţiale din date de 2 noiembrie a.c. au confirmat faptul că PMP Suceava s-a impus ca a treia forță politică in județ.

„Într-un județ atât de complicat din punct de vedere politic, unde s-au cheltuit sume enorme pentru campanie și unde s-au exercitat tot felul de presiuni și au fost angrenate importante forțe umane și materiale, cele aproximativ 6 procente obținute de PMP sunt absolut meritorii”, a afirmat Popovici. El a spus că scorul obţinut în judeţul Suceava arată că PMP s-a consolidat ca partid, dar şi că a reușit să identifice corect nișa de electorat dezamăgită de guvernarea PSD, dar şi de „aroganța și suficiența liderilor ACL”.

Corneliu Popovici a spus că deşi nu a avut reprezentanţi în peste 200 de secții de votare, PMP a demonstrat că este un partid capabil să-şi mobilizeze membrii și simpatizanții, astfel încât a reuşit să depăşească și acest handicap major. „Orice vot contabilizat în dreptul PMP a fost un vot curat, a fost rezultatul muncii cinstite a activului nostru de partid și a fost obținut cu minimele resurse financiare proprii de care am dispus fiecare dintre noi. Sigur, pentru mulți, 6% nu ar reprezenta prea mult. Însă în actualul context politic, unde contează fiecare vot, iar lupta din turul al doilea este foarte strânsă, ar fi fost logic și normal ca reprezentanții ACL Suceava să inițieze negocieri și alianțe punctuale pentru a-și îmbunătăți rezultatul electoral și pentru a da sentimentul consolidării spectrului de dreapta în județul Suceava”, a declarat liderul PMP Suceava. El a adăugat că liderii ACL „n-au catadicsit să facă acest gest politic necesar și firesc” prin care ar fi trebuit să-şi apropie electoratul de partea lor. Popovici a precizat că nu știe care sunt motivele serioase pentru această situaţie, însă poate să le pună celor de la ACL faptul că „la Suceava, PMP-ul a ajuns o buturugă suficient de mică, capabilă să răstoarne un car mare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici: La Suceava, se pare că ACL-ul nu este interesat de electoratul PMP.
 Vizualizări articol: 2080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Corneliu Popovici: La Suceava, se pare că ACL-ul nu este interesat de electoratul PMP3.056

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei