Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2014 - Anul XIX, nr. 262 (5771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În castelul Contelui

Elevii Colegiului „Mihai Eminescu” şi-au ales cei mai frumoşi boboci în Hotel Transylvania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În inima unei păduri întunecoase, într-un ţinut enigmatic dominat de mistic, cruzime şi necunoscut, care adăposteşte misteriosul castel al Contelui Dracula, liceenii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava s-au întâlnit pentru a-i alege pe cei mai frumoşi şi carismatici boboci ai unităţii, tineri vrednici de a primi moştenirea întregului regat al contelui.

„Hotel Transylvania” a fost tema balului bobocilor colegiului sucevean, spectacolul de vineri seară fiind găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor.

Dorinţa bătrânul Dracula era să lase întregul Hotel Transylvania unei singure perechi de boboci, demne şi capabile, astfel că organizatorii spectacolului şi-au dat silinţa, vreme de aproape 4 ore, să găsească o pereche potrivită pentru a sta la cârma castelului.

În plus, în spiritul tradiţiei, căutarea celei mai frumoase perechi a fost dublată de un bogat demers artistic, ce a adus în faţa publicului pantomime, dansuri, momente de actorie, folclor şi multe surprize.

 

Zece perechi au vrut tronul Contelui

Zece perechi de boboci, zece fete şi zece băieţi, s-au încumetat să intre în competiţia pentru titlurile de Miss şi Mister şi astfel să-şi adjudece tronul Hotelului Transylvania.

Tinerii şi-au făcut intrarea într-o notă de mister, în ton cu tema aleasă. În ţinute sfâşiate, mânjite cu sânge, treziţi parcă dintr-un somn de veacuri, bobocii au reprodus macabrul scenariu al videoclipului piesei „Thriller” a lui Michael Jackson. A urmat proba de prezentare, după care bobocii s-au retras pentru a se pregăti pentru următoarea intrare în scenă, iar spectacolul a fost gata să înceapă.

Primii invitaţi în Hotel Transylvania au fost Raluca Olariu, aceasta interpretând piesa “My number one”, eleve din clasa a XI-a, care au prezentat un moment de dans, şi Alexandra Blându, care a adus în scenă un cântec popular.

Printr-o pantomimă veselă, elevii clasei a VIII-a au evidenţiat veşnicul conflict dintre profesorii severi şi elevii slab pregătiţi, secvenţă umoristică în care cei mai mulţi dintre spectatori au empatizat cu personajele de pe scenă.

O altă pastilă de umor, care a adus distracţie şi bună dispoziţie în rândul spectatorilor, a fost sceneta “Please, please”, pregătită de elevii clasei a XII-a D, menită să reliefeze importanţa cunoaşterii unei limbi străine, precum şi dificultăţile şi momentele jenante de care se pot lovi cei care nu se pricep să comunice într-o altă limbă.

 

Probă de aptitudini de nota 10

Pentru că organizatorii au vrut să se asigure că moştenirea Contelui Dracula va ajunge pe mâini sigure, bobocii au fost chemaţi încă o dată în scenă, de data aceasta pentru proba de aptitudini. În încercarea de a-l impresiona pe bătrânul Conte, adolescenţii au pus în scenă un program artistic foarte variat, de calitate, momente alese pe sprânceană, în spatele cărora au stat multă muncă şi ore întregi de pregătire. 

Competitorii au convins prin numere de pantomimă, scenete de teatru, vals, samba, chitară, interpretare vocală, stand-up comedy, beat box, muzică populară, momente care au primit aprecieri şi aplauze din public şi care cu certitudine au dovedit că frumuseţea bobocilor şi bobociţelor e dublată de talent deosebit.

Schimbând registrul, dar rămânând în sfera spectaculosului, elevul Raul Moldovan, un iubitor al sportului pe două roţi, a fost invitat în scenă pentru o serie de jonglerii cu a sa bicicletă.

Din spectacolul de vineri seară nu puteau lipsi momentele de folclor, mai mulţi elevi dovedind că acesta încă nu şi-a pierdut valoarea şi că tânăra generaţie apreciază şi păstrează tradiţiile autentice. Mai mult de atât, publicul a primit cu voioşie aceste momente, dovadă stând dansul şi horele încinse în sala de spectacol a Casei de Cultură.

Vlad Ţepeş, cel de la care a plecat controversata legendă a înfiorătorului vampir Dracula, a fost şi el prezent la balul de vineri. Un moment umoristic l-a adus pe acesta în scenă alături de Suleyman Magnificul, un alt personaj controversat. Întâlnirea dintre cei doi, condimentată cu neînţelegeri şi replici de un umor suculent, a adus zâmbete pe buzele spectatorilor, care au recompensat momentul de pe scenă cu urale şi aplauze.

 

Proba ţinutelor de seară a fost ultima testare pentru boboci

Deşi cunoscut pentru cruzimea sa nemăsurată, dorinţa contelui a fost să-i vadă pe pretendenţii la moştenirea sa în ţinute elegante, drept pentru care boboceii au fost invitaţi pentru a treia oară în scenă, în ţinute de seară.

Fetele au optat pentru rochii lungi, vaporoase şi bijuterii elegante, în vreme ce băieţii au ales costume de culori închise, asortate cu papion sau cravată. A fost ultima ocazie pentru tineri de a dovedi că sunt frumoşi şi cu bun-gust, virtuţi imperios necesare pentru câştigarea întrecerii.

După proba ţinutelor de seară, programul artistic a fost continuat cu alte momente variate, de la tango la hip hop, de la folclor la hiturile zilei.

Deosebită a fost evoluţia de excepţie a Grupului Veşevka, care a redat, prin dans, o fărâmă de folclor ucrainean. 

 

Câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister

La finalul spectacolului juriul a decis câştigătorii distincţiilor de Miss şi Mister 2014 şi, totodată, moşternitorii Hotelului Transylvania, aceştia fiind Iustina Ențuc și Alexandru Rață.

Locul al III-lea a revenit elevilor Ana Maria Pasat și Nicolae Claudiu Pușcă, iar locul al II-lea a fost ocupat de Simina Șpac și Bogdan Timofte.

 

Deepside Deejays a ridicat toată sala în picioare

Invitaţi să aducă veselie şi bună dispoziţie în Hotel Transylvania, membrii trupei Deepside Deejays i-au ridicat în picioare pe toţi elevii din public, aceştia din urmă fredonând la unison cele mai cunoscute piese ale grupului.

Hituri precum „Never be alone”, „Wild child”, „Beautiful days”, „In my heart”, „Stay with me tonight” au electrizat sala, iar cei mai curajoşi boboci au urcat pe scenă alături de artişti. S-a cântat, s-a dansat, s-a aplaudat frenetic, trupa bucurându-se de un mare succes în rândul elevilor de la „Mihai Eminescu”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Colegiului „Mihai Eminescu” şi-au ales cei mai frumoşi boboci în Hotel Transylvania.
 Vizualizări articol: 3159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Elevii Colegiului „Mihai Eminescu” şi-au ales cei mai frumoşi boboci în Hotel Transylvania4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cel mai "tare" liceu! trimis de
(10 nov 2014, 12:08:22
Ma bucur din tot sufletul cand aud numai de bine de acest liceu. Sunt mandra ca baiatul meu a studiat aici si este pe drumul cel bun acum. Iar 'Balurile' au fost cele mai grozave, cel putin pana acum. Felicitari celor care s-au implicat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei