Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2014 - Anul XIX, nr. 234 (5743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În centrul Sucevei

I-au furat bagajele din autogară, iar când le-a cerut socoteală l-au bătut şi tâlhărit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi l-au tâlhărit luni seară, în centrul municipiului Suceava, pe un bărbat căruia îi furaseră bagajele cu puțin timp înainte, în timp ce victima aştepta un autobuz în autogară.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, toată povestea s-a întâmplat în jurul orei 20.00, când victima, un bărbat în vârstă de 51 de ani, aştepta autobuzul care urma să-l ducă la Bacău.

La un moment dat, profitând de neatenția acestuia, persoane necunoscute i-au sustras trei genţi care conţineau scule electrice şi articole de îmbrăcăminte. Imediat după ce a sesizat dispariţia genţilor, păgubitul a plecat în urmărirea hoţilor, pe care a reuşit să-i ajungă din urmă în zona fostului cinematograf Modern.

Când omul şi-a cerut bagajele înapoi, hoţii l-au luat la bătaie, luându-i şi un telefon mobil şi suma de aproximativ 370 de lei, după care au fugit.

Victima a sunat la 112 şi a sesizat cele întâmplate, iar în scurt timp o patrulă de la Ordine Publică a identificat în zona staţiei de autobuz din centrul Sucevei trei suspecţi care aveau asupra lor mai multe genţi.

Unul dintre aceştia a devenit recalcitrant, motiv pentru care poliţiştii l-au încătuşat şi, la pachet cu ceilalţi doi, i-au urcat în dubă şi i-au dus la sediul Poliţiei municipiului Suceava.

Aici, cei trei au fost identificaţi în persoana a doi localnici, Ion Grigoraş, în vârstă de 53 de ani, şi Vasile Costel Budală, de 30 de ani, şi a unui bărbat din judeţul Botoşani, Marius Alaci, toţi cu antecedente penale.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că doar doi dintre ei au comis fapta de tâlhărie, Grigoraş şi Alaci, cei doi fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi fiind duşi la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-au furat bagajele din autogară, iar când le-a cerut socoteală l-au bătut şi tâlhărit.
 Vizualizări articol: 2529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
I-au furat bagajele din autogară, iar când le-a cerut socoteală l-au bătut şi tâlhărit5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei