Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2014 - Anul XIX, nr. 234 (5743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Victor Ponta îşi invită contracandidații la funcţia de preşedinte al României la dezbateri electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, Victor Ponta, le-a transmis contracandidaţilor săi invitaţia organizării unor dezbateri publice în care să fie discutate principalele programe şi proiecte legate de atribuţiile prezidenţiale. Potrivit unui comunicat de presă al PSD Suceava, Victor Ponta propune ca în primul tur să fie organizată o dezbatere la care să participe, în mod egal, toţi candidaţii înscrişi în cursa prezidenţială, într-un format în care fiecare să îşi poată prezenta în mod corect oferta electorală. „Doar în acest fel se elimină criteriile arbitrare şi se dă şansa opiniei publice de a-şi forma o imagine cât mai fidelă cu privire la toţi candidaţii”, consideră social-democraţii. În comunicat se mai precizează că în situaţia în care Victor Ponta se califică în turul al doilea al alegerilor, acesta propune cel puţin trei dezbateri, organizate în jurul atribuţiilor importante ale preşedintelui României, potrivit Constituţiei şi legilor în vigoare, dezbaterile urmând să aibă ca teme politica externă şi siguranţa naţională, sistemul constituţional şi instituţional românesc şi viziunea de dezvoltare economică a României, dar şi prezentarea celui care ar trebui să fie nominalizat pentru funcţia de prim-ministru.

„Victor Ponta este total deschis acestor dezbateri şi face o invitaţie publică adresată candidaţilor şi echipelor acestora pentru a se întâlni şi organiza astfel de evenimente, pentru ca cetăţenii să poată afla cât mai multe despre viitorul preşedinte al României”, se mai precizează în comunicatul PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta îşi invită contracandidații la funcţia de preşedinte al României la dezbateri electorale.
 Vizualizări articol: 1932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Victor Ponta îşi invită contracandidații la funcţia de preşedinte al României la dezbateri electorale2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Premierul Ponta versus Eurostat trimis de
( 8 oct 2014, 11:08:35
România a suferit cea mai abruptă cădere economică din Uniunea Europeană la sfârșitul trimestrului II din 2014, anunţă Eurostat. Ţara nostră se situează pe primul loc în U.E. în luna august 2014, la scăderea volumului cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul, şi tot pe primul loc în iulie, în ceea ce privește reducerea locurilor de muncă.Situaţia este însă şi mai dramatică atunci când vorbim de vânzarea carburanților care în luna august 2014 cu 7,3% faţă de luna august din anul precedent.Principalul indicator privind puterea de cumpărare a populației îl reprezintă volumul cifrei de afaceri a comerțului cu amănuntul. Scăderea volumului cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul a avut loc din cauza supraimpozitelor din mediului de afaceri şi a tăierii investițiilor.
2.   De curiozitate trimis de
( 8 oct 2014, 11:09:49
domnia sa nu trebuia sa se autosuspende din functie pe,perioada campaniei electorale?
nu ca ar fi depus mare efosr si inainte sa faca ceva pt noi,dar asa de ochii lumii
o luna este pe teren de ce ia bani daca nu munceste,s-au si-a trantit un concediu binemeritat
3.   Ponta te arde cu pompa trimis de
( 8 oct 2014, 11:14:42
Domnul Ponta nu numai ca a luat masuri aberante economic dar e si incapatanat si nu asculta de nimeni.Toata lumea i-a zis,frate,nu mai baga supraracciza de sapte eurocenti la benzina,nu e bine.Nimic frate,Ponta a facut cea mai scumpa benzina din Europa,basca a modificat modul de calcul al accizei cum i-a bubuit mintea ,in sus desigur.Urmarea e ce a prevazut toata lumea.Consumul de benzina a scazut cu 7.3%.Plus ca OMV a renuntat la investitii de 200 milioane euro la rafinaria Petrom deoarece a scazut consumul).Asta nu inseamna ca romanul consuma mai putin.Doar ca ia benzina de la vecini.In zona noastra se ia benzina din Ucraina unde litrul este de un euro.Zilnic sunt in medie 500-1000 de masini la vama.
4.   Romania curata trimis de
( 8 oct 2014, 11:23:29
Anul 2014 este un an de cotitura pentru Romania.este anul in care DNA si procurorii au inceput operatiunea "Romania curata".Asa am botezat-o eu ca sa semene cu operatiunea "Cu manile curate"demarata acum 20 de ani in Italia.Acolo un grup de procurori de la Milano in frunte cu procurorul Di Pietro au inceput asanatea clasei politice si eradicarea coruptiei..La noi Codruta Kovesi face acelasi lucru.Dupa 25 de ani,in urma unor presiuni uriase din partea SUA si UE,DNA face curatenie.Mult succes si speram ca rezultatul sa fie pozitiv.In Italia a fost un semiesec.12.000 de persoane anchetate, 5 prim-miniştri acuzaţi, 3 condamnaţi.
Partidul Democrat-Creştin, Partidul Republican şi Partidul Liberal s-au prăbuşit, altele au fost forţate să se reorganizeze.
5.   Ponta...minte...! trimis de
( 8 oct 2014, 12:35:15
A venit vremea in care poporul va decide, dupa ce va cantari..sprebinele lui, faptele candidatilor. Mincinosii, coruptii, maanipulatorii nu trebuie sa ne mai reprezinte....nici pe noi...si mai ales....coruptia si furaciunea.... Toata suflarea trebuie sa iasa la vot...sa nu mai lasam sa decida in numele nostru manipulatii si  ☭  din Botosani, Vaslui, Galati, Braila....Teleormanul, Gorjul si inca cateva poluri ale saraciei, unde pe un codru de paine si o tuica.....l-ar vota si pe Saddam H...daca li s-ar cere... Alungati din ce-i 14..pe toti acei care au carute de bele...si numai asa ne va fi bine...!
6.   Domnul Ponta ,ambasador onorific al Rusiei? trimis de
( 8 oct 2014, 12:49:27
Cine înşală un stat cu 230 de milioane de euro nu dă doi bani pe instituţiile de control ale acestuia şi pe politicienii care-l conduc, manifestând, în general, puţin respect faţă de respectivul stat, văzut ca numai bun de tras pe sfoară.Premierul-patriot al unui asemenea stat ar trebui să fie mulţumit când fiscul şi procuratura îl înhaţă, în sfârşit, pe cel mai mare evazionist cunoscut, punându-i sechestru asigurător pe conturi şi produse.Jenat că justiţia autohtonă a provocat neplăceri celei de-a doua companii petroliere ruseşti ca mărime şi îngrijorat că aceasta - după ce şi-a oprit o după amiază producţia, drept ameninţare – i-ar putea trimite vreo 3000 de angajaţi la Palatul Victoria, dl Ponta a făcut câteva lucruri, care îl descalifică şi ca premier, şi ca posibil preşedinte.
7.   Domnul Ponta ,ambasador onorific al Rusiei? trimis de
( 8 oct 2014, 12:53:14
Premierul a cedat presiunilor unei companii suspecte de evaziune fiscală şi spălare de bani, luând poziţie publică în favoarea acesteia .S-a amestecat, încălcând Constituţia, în actul de justiţie, atacându-i pe procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi sugerându-le de cine şi de ce să ţină cont în anchetă. A creat un precedent dăunător, orice mare evazionist simţindu-se, de-acum, îndreptăţit să procedeze la fel, adică să practice perfidul joc de-a închiderea porţilor, pentru ca guvernul să determine justiţia să fie mai blândă.Domnul Ponta se dezbracă de mândria lui de român, în faţa rafinăriei Lukoil, sperând că n-o să-l vadă nimeni după paravanul de muncitori ameninţaţi cu şomajul, pe care, chipurile, i-ar fi salvat.
8.   Romania curata trimis de
( 8 oct 2014, 13:14:59
Operatiunea "Romania curata"cuprinde trei dosare foarte importante.Este vorba de dosarul Microsoft,dosarul EADS si dosarul Loteria romana.
Dosarul Microsoft-Pe scurt este vorba de inchirierea unor licente educationale Microsoft de cate statul roman.Pentru ele s-au paltit sume cu 30-50% mai mari decat valoarea reala.O parte din bani au fost depusi in conturi off shore si incasati ca si comisioane.Valoarea comisioanelor este de 60 milioane euro.In prima faza au fost pusi sub urmarire penala 9 ministrii.Pentru cinci a semnat domnul Basescu .Camera deputatilor probabil isi va da avizul pentru deputatul Vreme.Mai greu e cu senatorii Ecaterina Andronescu si Miky Spaga.Domnul Tariceanu,slugoiul lui Ponta ,a zis ca mai usor cu pianul pe scari.Cat despre europarlamentarul Dan Nica.......
9.   Romania curata trimis de
( 8 oct 2014, 13:22:13
Potrivit declaratiei unui martor din dosarul instrumentat de DNA obtinuta de presa, Claudiu Florica, directorul Fujitsu Siemens, ar fi incercat sa faca presiuni in 2004 asupra lui Victor Ponta, care la acea vreme era sef al Corpului de Control al premierului Adrian Nastase.
"Claudiu Florica s-a intalnit cu Victor Ponta care avea la acea vreme functia de sef al Corpului de Control al premierului Adrian Nastase si a incercat sa-l determine pe Victor Ponta sa demareze o ancheta a Corpului de Control la sediul Ministerului Educatiei si prin aceasta presiune sa oblige practic, firma Siveco sa reintroduca firmele protejate de Claudiu Florica in cele doua extensii de contract, una in valoare de 20 milioane de dolari si cealalta de 96 milioane de dolari, semnate in timpul guvernarii PSD", a precizat martorul, declaratie inclusa de DNA in cererea de ridicare a imunitatii unor demnitari.In schimbul sprijinului oferit de actualul premier, Fujitsu Siemens ar fi dotat sediul Tineretului Social Democrat (TSD) cu computere.
10.   Ce sa mai vorbim!? trimis de
( 8 oct 2014, 17:14:25
„Sunt unii baroni locali care încă trăiesc cu speranța că Ponta va fi și președinte și premier, ca de exemplu Mircea Cosma, care îi dedică o odă premierului. Uite o strofă din altă galaxie care l-ar putea concura pe Adrian Păunescu fără probleme. Chiar el i-a compus poezia lui Ponta, ca să-și păstreze slujba”, a comentat Banciu.

„Victor, o galaxie română-n devenire,
Răsare în universul zidit pe răstigniri,
Pe temelie veche, de piatră şi jertfire,
El reînalţă o ţară a vechilor români!
Victor Ponta preşedinte!”, sunt câteva dintre versurile dedicate candidatului PSD la președinție.

„Dacă omul acesta va ajunge prin absurd la pușcărie, clar va ajunge scriitor. E priceput”, a spus Banciu.

Mircea Cosma, şi fiul său, Vlad Cosma, sunt acuzaţi că au primit 1 milion de euro mită. Ce sa mai vorbim!?

11.   Huuuuuuuuuuuuuuuu trimis de
( 8 oct 2014, 18:58:33
DA-TE-N  ☭  ϑ DE BOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei