Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 oct 2014 - Anul XIX, nr. 230 (5739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizare

E.ON interzice afişajul electoral pe instalaţiile de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania E.ON interzice afişajul electoral pe instalaţiile de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale. E.ON Moldova Distribuţie şi E.ON Gaz Distribuţie nu au avizat montarea de materiale electorale pe elemente ale sistemelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale. Afişajul abuziv, de orice natură, comercial, electoral, etc., au spus reprezentanţii E.ON, implică riscuri multiple, atât pentru integritatea persoanelor, cât şi pentru siguranţa funcţionării şi exploatării reţelelor de distribuţie. Indicatoarele de avertizare aplicate pe instalaţiile de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale (stâlpi, firide de branşament, posturi de transformare, staţii de reglare - măsurare a gazelor naturale, cutii de protecţie etc.) atenţionează asupra pericolelor pe care le prezintă intervenţiile neautorizate în aceste instalaţii. Acoperirea acestora îngreunează activitatea angajaţilor, fiind necesar un timp mai îndelungat pentru efectuarea unor intervenţii în condiţii de siguranţă.

Într-un comunicat de presă primit de la Departamentul Comunicare Corporatistă

- E.ON România, se precizează că „acoperirea acestor indicatoare este ilegală şi îi privează pe cetăţeni de un drept fundamental de a fi informaţi asupra pericolelor, putând fi astfel expuşi la accidente ce pot avea urmări deosebit de grave”.

 

Măsuri legale pentru stoparea afişajului abuziv

De-a lungul timpului, au mai precizat reprezentanţii E.ON, au fost situaţii în care prin ignorarea indicatoarelor de securitate sau prin acoperirea lor, au avut loc accidente soldate cu urmări tragice. „Aceste experienţe nedorite ne determină să-i atenţionăm pe toţi cei care intenţionează să folosească elementele sistemelor de distribuţie pentru afişaj abuziv că vor fi direct responsabili în situaţia producerii unor accidente.

Îndepărtarea afişelor şi refacerea înscripţiilor de avertizare presupune alocarea unor resurse importante din partea E.ON, resurse ce sunt în mod normal alocate pentru lucrări în sistemele de distribuţie”, au completat reprezentanţii E.ON, solicitând instituţiilor care răspund de verificarea respectării regulilor privind afişajul să ia măsurile legale pentru stoparea afişajului abuziv şi pentru îndepărtarea materialelor amplasate în mod ilegal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON interzice afişajul electoral pe instalaţiile de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale.
 Vizualizări articol: 2510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
E.ON interzice afişajul electoral pe instalaţiile de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchi de vită Centru Vechi Porţii:1Timp de preparare:20–25 minuteCalorii:800 calorii / porţieIngrediente:Muşchi de vită - 250 gBacon - 150 gCartofi - 150 gGorgonzola - 30 gSos brun - 7 mlSmântână dulce - 30 gVin roşu sec - 30 mlPere - 1 bucatăDovlecel - 30... Citeşte