Google
Toyota Suceava
 
vineri, 3 oct 2014 - Anul XIX, nr. 230 (5739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5617 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9136 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   3 imagini |   ø fişiere video

Muşchi de vită Centru Vechi

Porţii:

  • 1

Timp de preparare:

  • 20–25 minute

Calorii:

  • 800 calorii / porţie

Ingrediente:

  • Muşchi de vită - 250 g
  • Bacon - 150 g
  • Cartofi - 150 g
  • Gorgonzola - 30 g
  • Sos brun - 7 ml
  • Smântână dulce - 30 g
  • Vin roşu sec - 30 ml
  • Pere - 1 bucată
  • Dovlecel - 30 g
  • Vinete - 30 g
  • Ardei gras - 30 g
  • Ciuperci - 50 g
Mod de preparare:Încălziţi o tigaie în care topiţi puţin unt şi ulei. Se tranşează o bucată de muşchi de vită de 250 g, se rumeneşte pe ambele părţi (în funcţie de cât de bine pătruns dorim să îl servim). Se asezonează cu sare şi piper, după gust, apoi se introduce la cuptor la o temperatură de 220 grade C timp de 7-8 minute. Cuptorul trebuie să fie încins în prealabil.
În timp ce muşchiul se odihneşte în cuptor se prepară sosul. Călim bacon-ul, stingem cu coniac şi înnăbuşim cu vin, adăugăm sosul brun spaniol şi lăsăm la foc mic până obţinem o reducţie (până scade sosul şi devine legat). Para se coace la cuptor, întreagă, dupa ce în prealabil s-a îndepărtat cotorul. Recomandăm sa fie pusă în cuptor odată cu muşchiul de vită. Legumele pentru garnitură le tăiem bastonaşe şi le aşezăm pe grătarul încins. Asezonăm cu ierburi aromate şi cu un strop de ulei de măsline. Cartofii pot fi serviţi fierţi cu unt şi verdeaţă.
Mod de servire:Pentru servire recomandăm să se folosească un platou cald pe mijlocul căruia se aşează legumele la grătar şi cartofii iar peste legume aşezăm muşchiuleţul şi apoi turnăm sosul preparat. Se serveşte alături de para coaptă întreagă sau tăiată felii.

Pofta mare şi vă aşteptăm la Restaurant Centru Vechi!
0749222202

Muşchi de vită Centru Vechi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muşchi de vită Centru Vechi.
 Vizualizări articol: 2327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Muşchi de vită Centru Vechi4.054

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchi de vită Centru Vechi Porţii:1Timp de preparare:20–25 minuteCalorii:800 calorii / porţieIngrediente:Muşchi de vită - 250 gBacon - 150 gCartofi - 150 gGorgonzola - 30 gSos brun - 7 mlSmântână dulce - 30 gVin roşu sec - 30 mlPere - 1 bucatăDovlecel - 30... Citeşte