Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 oct 2014 - Anul XIX, nr. 230 (5739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cu mascaţii la uşă

Decebal şi Traian Turu, încătușați după șapte percheziții cu 50 de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

După aproximativ două săptămâni de anchetă în cazul tentativei de omor din centrul municipiului Suceava, când un şofer de taxi a fost bătut cu sălbăticie de mai mulți indivizi, ieri a venit şi răspunsul ferm al poliţiei. Aproximativ 50 de polițiști, luptători de la Acțiuni Speciale și ofițeri de la Investigaţii Criminale, ajutaţi de echipaje ale Jandarmeriei, au descins la mai multe locații, cea mai mare mobilizare de forţe fiind la vila familiei Turu din cartierul Burdujeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, au fost în total șapte percheziții, șase pe raza municipiului Suceava şi una la Adâncata.

 

Trei dintre suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore. Fraţii Decebal şi Traian, duşi la arest

La câteva minute după ora 6.00, aproximativ 20 de poliţişti au intrat cu mandat de percheziţie în gospodăria familiei Turu, vizaţi de ancheta oamenilor legii fiind fraţii Decebal (34 de ani) şi Traian (29 de ani) Turu, pe numele lor din buletin Decebal Biriş şi Traian Balan.

Judiciariştii şi criminaliştii poliţiei au verificat fiecare metru pătrat al imobilelor din curtea familiei Turu, după care au luat la verificat maşinile suspecţilor, care erau parcate în faţa porţii.

Este vorba de un jeep negru, marca Rexton, un Mercedes alb, model sport, un Audi şi un Hyundai Coupe, toate având pe spate abțibilduri cu personajul principal din filmul „Naşul” (The Godfather). Prima dintre maşini, cea de teren, ar fi fost folosită în acea seară a agresiunii (19 septembrie a.c.), când dintr-un jeep negru au coborât atacatorii care l-au lăsat într-o baltă de sânge pe şoferul de taxi.

Din păcate pentru cei doi fraţi Turu, poliţiştii au fost ieri „naşii” lor, Decebal şi Traian fiind încătuşaţi şi duşi de cagulişti la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în faţa unui procuror criminalist.

La pachet cu cei doi fraţi a fost adus la audieri un alt suspect, Răzvan Neacşu (19 ani), din municipiul Suceava.

În total, nu mai puţin de şapte tineri au fost săltaţi de mascaţii poliţiei de acasă şi audiaţi de un procuror criminalist.

Ieri după-amiază, reprezentanții Parchetului au anunţat că trei dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Cei trei, au transmis anchetatorii, sunt fraţii Decebal Biriş şi Traian Balan, şi Răzvan Neacşu, cei care ar fi comis tentativa de omor de acum două săptămâni.

 

Taximetristul bătut, chemat şi el la Parchet

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a fost chemat şi şoferul de taxi, bătut în acea seară de 19 septembrie.

Marius Cozmaciuc, în vârstă de 22 de ani, din comuna Dărmăneşti, era cu o mână bandajată, iar la ieşirea din clădirea Parchetelor și-a menținut declarațiile date inițial de pe pat de spital.

„Da, au fost Decebal, Traian și Neacşu (n.r. - Răzvan Neacşu). Nu știu ce au avut cu mine, încerc să aflu și eu”, a spus tânărul, precizând că nu a avut niciodată vreun conflict cu „clanul sportivilor”.

 

Au încercat să ia fapta asupra lor, pentru a-i scăpa pe frații Turu

Chiar în seara în care s-a petrecut tentativa de omor, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-au prezentat patru tineri care au declarat că ei sunt cei care l-au bătut pe taximetrist. E vorba de Marian Logofătu (22 de ani), Răzvan Neacşu (19 ani), Florin Mititelu (26 de ani) şi Eduard Dura (19 ani), toţi din cartierul Burdujeni.

Anchetatorii au bănuit încă de la început că o parte dintre aceștia nu au participat la agresiune, însă au luat fapta asupra lor pentru a-i proteja de rigorile legii pe frații Turu.

Iar după o anchetă dificilă, cu martori care evitau, de frică, să spună ce au văzut sau ce știu despre bătaia încasată de șoferul de taxi, polițiștii susțin că au stabilit cine l-a băgat în spital pe Marius Cozmaciuc.

Dintre tinerii care s-au autodenunțat la poliție, doar Răzvan Neacșu ar fi luat parte la agresiune, alături de cei doi frați Turu. Aceștia au fost puși sub acuzare pentru tentativă de omor, iar restul suspecților pentru favorizarea infractorului.

 

Arme albe şi elemente de muniție folosite pentru arme neletale, găsite la percheziții

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma percheziţiilor de ieri au fost ridicate mai multe mijloace de probă, respectiv arme albe, pari şi bastoane telescopice.

„Au fost identificate sume de bani, telefoane mobile şi alte dispozitive electronice, precum şi elemente de muniţie folosite pentru arme neletale. (proiectile de metal şi cauciuc şi butelii gaz folosite la încărcarea pistoalelor cu gaz)”, se mai arată în comunicatul poliţiei judeţene, cu precizarea că elementele de muniţie şi multe dintre obiectele contondente au fost găsite în urma percheziţiei de la familia Turu.

Anchetatorii au ridicat şi mai multe haine pe care suspecţii le-ar fi purtat în ziua agresiunii, haine pe care urmează să le analizeze, sperând că vor găsi probe biologice care să le completeze probatoriul.

 

Mobilul tentativei de omor: răzbunarea

Anchetatorii au conturat între timp şi mobilul tentativei de omor petrecute acum două săptămâni: răzbunarea.

Victima, şoferul de taxi, susţin surse judiciare, este verişor cu un tânăr poreclit „Huiduma”, iar între acesta din urmă şi clanul Turu există anumite neînţelegeri, iar taximetristul a fost victima unor reglări de conturi între cele două tabere.

La începutul lunii trecute, poliţiştii au urmărit şi blocat în trafic două autoturisme în care se aflau mai mulţi indivizi din „clanul sportivilor” (printre ei şi Decebal Biriş), indivizi despre care existau informaţii că ar fi înarmaţi şi că au plecat din Burdujeni pentru a se răzbuna pe mai multe persoane cu care erau în relaţii de duşmănie.

În timpul urmăririi, susțin polițiștii, din cele două mașini ale fugarilor au fost aruncate mai multe obiecte contondente (bâte), dar şi un pistol cu bile de cauciuc.

La vremea respectivă, surse judiciare vorbeau despre reglări de conturi între „sportivii” lui Decebal Turu şi o anume grupare din Sf. Ilie - Obcini.

 

Avocatul fraţilor Turu: „Clienţii mei nu au nici o legătură cu fapta de care sunt acuzaţi”

Avocatul Cătălin Pintea a ajuns la locuinţa fraţilor Turu la scurt timp după începerea percheziției de la domiciliul acestora şi i-a urmat pe aceştia şi la audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Contactat telefonic, avocatul Pintea a declarat că a studiat ordonanţa de reţinere remisă de procurorul de caz, însă, arată apărătorul, „este un simplu document, nemotivat de nici o manieră”, precizând că va contesta ordonanţa respectivă şi va formula o plângere împotrivă.

Avocatul a declarat că în urma percheziţiilor au fost ridicate de la fraţii Turu obiecte care nu au nici o relevanţă în cauza anchetată de Parchet, fiind doar bunuri pe care mai toate persoanele care locuiesc la casă le deţin: un topor, o seceră, bare metalice.

„Nu au fost ridicate sume de bani, arme de foc, substanţe interzise, nu văd acum, în final, care a fost rolul acestor percheziţii şi acestei tevaturi care s-a creat în jurul clienţilor mei. Ei nu reprezintă un clan şi, în urma discuţiilor cu ei, nu au legătură cu fapta de care sunt acuzaţi”, a precizat Cătălin Pintea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decebal şi Traian Turu, încătușați după șapte percheziții cu 50 de polițiști.
 Vizualizări articol: 22667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 18 voturi
Decebal şi Traian Turu, încătușați după șapte percheziții cu 50 de polițiști4.7518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comic absurd trimis de
( 3 oct 2014, 11:34:42
Prima fraza a articolului, intentionat sau nu, este de tot hazul: "După aproximativ două săptămâni de anchetă în cazul tentativei de omor din centrul municipiului Suceava (...), ieri a venit şi răspunsul ferm al poliţiei." Ce le-o fi luat atat ? Au venit cumva pe jos din Africa de Sud? Mai rar asa viteza de reactie. Cinste lor !
2.   Pt avocat trimis de
( 3 oct 2014, 11:58:29
Incer cu greu sa admit ca e avocat si face tot posibilul ca sa-i scoata basma curata pe astia. Ma intreb insa cum ar reactiona daca ar trebui sa-i apere daca i-ar viola fata sau abuza baiatul, habar nu am daca are ceva urmasi. Ar zice ca au fost relatii liber consfintite si ca ulterior, progenitura-i, se plange fiindca l-a facut de ras pe tat-su?
3.   Decebal si traian trimis de
( 3 oct 2014, 12:08:49
....niste tzigani imbecili facuti la betie de doi parinti cu retard,aflati in evidenta spitalului de boli psihice Burdujeni...asta se intampla daca baietii din cartiere si-o dau in ceafa pe dupa blocuri in loc sa se uneasca si sa incendieze ciorile...
4.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 13:19:22
i-a dat o  ☭  tatal lor lu ma-ta si ti-e ciuda de vb de parintii lor? scavi imputiti ce sunteti stati in spatele monitoarelor si nu aveti curajul sa va aratati identitatea! Pisamah pe tine klauss si sa-i  ☭ pe asa zisi tigani imbecili pana iti spun eu stop... postati de pe fb mesaje sclavilor,nu aveti alta treaba decat sa behaiti k oile pe aici? castraveti murati la borcan sunteti cei care nu va vedeti de treaba voastra!
5.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 13:23:17
 ☭ h*
6.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 13:26:51
ciora esti tu ma-ta si taicatu...prostituata ce esti,poti oferi alte date despre tine in afara de jegul asta de nume klausss?sper ca ai inteles... sa ii s u g i pe ei pana iti zic eu stop,ok mortaciuneo?
7.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 13:33:14
mancatorilor de la cantina ar trb sa traiti 10 vieti macar ca sa aveti ce au si ce au avut ei .... nu le ajunge-ti nici la degetul mic!
8.   Pt.fara nume(NONAME211) trimis de
( 3 oct 2014, 13:55:42
PAI,BAI CIOARA BABARDITA FARA NUME CE TE AGITI ASA CA UN PEPSI-COLA CA ESTI TOT SPUME LA GURA ?VA E CIUDA CA STIE LUMEA CA SUNTETI NISTE RETARDATI?? DACA TRAIA ANTONESCU VA IMPUSCA PE TOTI CIORI BORATE CE SUNTETI! AR TREBUI SA VA VERIFICE AUTORITATILE STATULUI SA VADA PE CE V-ATI FACUT CASE SI AVERE CA ,NU CRED SA AVETI CARTI DE MUNCA VREO UNUL TOT A-TI FACUT DIN FURAT SI OMORAT OAMENI.AR TREBUI SA VA CONFISTE TOT STATUL SI PE VOI SA VA GAZEZE!!!
9.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 14:21:23
Bai lake care esti,de unde pi*** ☭  stii tu ca nu au carte de munca,ai stat la fundul lor? Pe cine a omorat ma rapanos si distrus ce esti? Stii cum se zice... cel drept sa arunce primul cu piatra! daca traia Antonescu va merlea pe voi primii,inaintea lor...ca acum ati ajuns voi scavii lor! Da dc draqu nu ii scrii lu basescu,lu ponta care fura milioane de euro..? La ce vremuri sunt acum,o sa ajunge-ti toti romanii sa sutiti ca sa aveti sa dati crapare la copii..jegule nu gandesti când scrii!
10.   Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 15:15:57
Ba soarecule care esti avocatul t.iganilor mai da te g.atu ☭  de fraier.tot o arzi sa posteze lumea de pe facebook ca si cum tu postezi numai de pe facebook!!ia sa te vad sageata imputita care te crezi zmeul zmeilor ia posteaza de pe facebook neinfricatule si smardoiule care esti! Ca oricum tu ii ai pe t.iganoi in spate ce ti pasa.ia sa te vad !!!!
11.   Pt CEZAR trimis de
( 3 oct 2014, 16:14:59
Cezare baiatule lasati filmele astea cu;;NASUL,GODFATHER;; si nu va mai visati atata sefi de clani,mafioti etc!! tu fata de fratii aia ai tai erai mai responsabil ,mai cu capul pe umeri..ati luato razna si o sa va coste scump treaba asta! au ajuns fratii aia ai tai sa vina in oras sa faca iures,sa i caute pe nepotii lui Dan!!! pai daca ajung la Botosani ii mannca de vii Dan cu Ilie!!! ati vazut la televizor stiri cu clanul sportivilor hop si voi in burdujeni clanul sportivilor...numai ca viata bate filmul!!!
11.1  RE: Pt CEZAR trimis de
(10 oct 2014, 01:58:43
Dan si ilie le-o s uge fratilor turu pana nu mai au aer....Sclavii aia le pupa mana k la suleyman fratilor turu!!!Mai bn te-ai ruga sa nu ajunga sa dea ochii cu ei k s-ar putea dan sa fie menajera si ilie bucatareasa;)))
12.   Avocatul Diavolului trimis de
( 3 oct 2014, 17:05:47
Avocatul asta Cătălin Pintea este vandut clanului Turu. Cum naiba sa te infiintezi de la prima ora ca au inceput descinderile la poarta familiei Turu? Ori esti platit permanent sa ii protejezi de eventualele prostii pe care le-au facut ori esti sluga lor. Cum naiba sa declari ca nu au nici o legatura cu tentativa de omor, handicapatule! Din cauza unor jegosi ca tine avari dupa bani e Romania asta unde este. Sa nu ii apere nimeni pe cei care fac asa omoruri. Sa se apere singuri. Rog acum pe oamenii cinstiti sa nu mai apeleze la serviciile avocatului vandut tiganilor Cătălin Pintea. Nu ajutati mafia sa ne conduca. Femeilor, daca doriti ca copiii vostri sa traiasca intr-o tara fara violuri si batai, evitati avocatul Cătălin Pintea. Barbatilor, daca doriti ca fetele si baietii vostri sa vina sanatosi acasa evitati avocatul Cătălin Pintea. Trebuie sa luam masuri democratice si normale, trebuie sa reactionam la asa soric gros. Nu putem iesi sa luam de gat jegurile de tigani, insa pe avocatii astia fara suflet ii putem boicota. Ei ne otravesc societatea si viata libera sub un soare frumos. Avocatii acestia ii pitesc pe cei ce au averi dar nu au muncit o zi in viata lor si au dat in cap. Ei ii apara si ii ocrotesc. Adica ii ocrotesc pe dusmanii si batausii copiilor nostri. Rusine sa ne fie daca nu putem sa avem o atitudine demna. Iar pentru ca suntem multi propun infiintarea unei asociatii pentru pedepsirea celor ce incalca legea. Daca politia nu poate lua masuri ne putem organiza noi. Astept propuneri de actiune rapida! Ne putem organiza aici sau pe facebook.
12.1  RE: Avocatul Diavolului trimis de
(10 oct 2014, 02:01:08
da e platit pintea in permanenta k asa trebuie,cum te platesc si pe tine baietii sa le faci m**** non stop
13.   Puscarie pe viata! trimis de
( 3 oct 2014, 17:10:17
Asa se intampla cand te uiti prea mult la filme si uiti ca de fapt esti doar o cioara amarata si cu stomacul lipit de spate. Aceste scursuri nu pot fi numite oameni si merita pedeapsa cea mai mare, si anume pentru tentativa de omor! Sper sa fie 10 ani!
Pe JEGURILE care le iau apararea i-as stropi cu benzina si apoi as face scanteti cu doua pietre, asa in scarba...
13.1  RE: Puscarie pe viata! trimis de
(10 oct 2014, 02:12:17
cioara amarata e neamul tau ,cred k lu ma-ta i s-a virusat pi*** cand te-a facut si a trebuit sa dea reset de acea tu functionezi numai cu ctrlaltdel iti zic eu.....maimuta dreaqului ce esti....Pisa-te-ar toata sv in gura pe tn si pe ma-ta
14.   Avocatul TNL Suceava trimis de
( 3 oct 2014, 17:17:02
Cine este avocatul Cătălin Pintea ? Este o tanara (de 31 ani) si spagoasa speranta a TNL Suceava. Acesta l-a acuzat pe Baisanu ca a primit bani grei sa il puna pe o functie eligibila de consilier local. Deci ce face ,,stimabilul" Cătălin Pintea? Ia bani de la clanurile pe care le apara de faradelegile comise si apoi vrea sa prinda loc de consilier local, cica sa ne reprezinte pe noi contributorii la pusculitza primariei. Vedeti cine este acest avocat? Lepadati-va de el! Cautati pe google images, cu cuvintele Cătălin Pintea suceava si ii vedeti soricul, apoi evitati sa il ajutati sa va distruga viitorul. El este reprezentantul noului val de parveniti fara scrupule. Daca vreti sa traiti intr-o tara libera si democratica evitati serviciile avocatului Cătălin Pintea.
15.   PT NONAME trimis de
( 3 oct 2014, 17:40:31
Nu vad nici o postare de pe facebook!!! bai p.izdo de NO NAME care ameninti oamenii pe aici si te agiti cum ca de ce nu postam noi de pe facebook!!! posteaza bai p,izdo tu primul daca esti asa tare pe felie si cu t,iganii in spate!!! f,utu-ti rasa m,atii de sageata proasta la t,igani!! te astept sa postezi fetito!! sau acum ca ti-au cazut idolii la parnaie iti tremura fustita?!
15.1  RE: PT NONAME trimis de
(10 oct 2014, 01:54:33
pi**** e ma-taaaa...uita-te la ultimul articol k o dai in draga nene k nu ii cunosti k ai zis la nervi..esti un sclav,knd ai auzit ca pot afla cine esti ai dat-o la suceala...si când ti-am zis sa iti dai identitatea,a inceput sa iti tremure inima k sa nu venim cu topoare k mergi la gardalaughing)))!Intrati toti la articolul -procurorii incearca sa afle cel de-al patrulea suspect in cazul tentativei de omor- si o sa-l vedeti pe genescu ce moale e in clantalaughing)))
16.   .... trimis de
( 3 oct 2014, 17:56:47
Ce-i asta, reclama la filme ?
17.   Moarte ciorilor trimis de
( 3 oct 2014, 17:57:11
am sa infiintez un cont pe facebook...LIGA ALBA si ii astept acolo pe toti doritorii de parlit ciori cu cocteiluri Molotov.
17.1  RE: Moarte ciorilor trimis de
(10 oct 2014, 02:15:29
doamne ajuta sa moara ma-ta...sa ne chemi la inmormantare k venim sa-i dam o flegma !
18.   Sportivii p...ulii trimis de
( 3 oct 2014, 18:28:20
Daca erau asa de sportivi si smecheri, nu veneau 3-4 sa-l bata pe unu... In card sunt smecheri, luati separat...doar gura mare. Daca ajung la Botosani o sa le cresca si gura si c...urul, iar cand se-ntorc acasa se cumintesc si se-apuca de talharit copiii din clasa zero(de fapt atat sunt si ei). La Bug cu voi!!!!!!!!!!!!
18.1  RE: Sportivii p...ulii trimis de
(10 oct 2014, 02:19:01
Bn atunci sa-i dea la mu** lu copilul tau k sa ai dc sa scrii!
18.2  RE: Sportivii p...ulii trimis de
(10 oct 2014, 02:32:49
si ce ai zis sa cada pe capul la neamul tau!
19.   Rahati cu ochi! trimis de
( 3 oct 2014, 19:40:50
la bulau cu tiganii si drogatiii turu. gunoaie penale. sictir la bulau bulangiilor.
19.1  RE: Rahati cu ochi! trimis de
( 3 oct 2014, 20:38:35
Cand se intampla ceva care are miza de interes national de pilda o inaugurare sau chiar “alejirili” astia ori asfalteaza strazile peste noapte ori strang peste noapte turii si returii , asa preventiv sa iasa treaba buna si toata lumea sa fie multumita.A mai ramas liber “prezidentu” care are “turu” pantalonilor plin de “impuritati” si deabea astept sa vad razbunarea “partidului” in fata “securitatii, ordinii si statului de drept”.
19.2  RE: Rahati cu ochi! trimis de
(10 oct 2014, 02:35:40
Esti o gaoaza ambulanta, mama ancestrala a tuturor mui**r...  ☭ matul extrem de competent… ai putea sa faci cariera cu gingia pe **** la decebal si traian
20.   Genescu Bravo trimis de
( 3 oct 2014, 21:49:02
Bine punctat GENESCU in toate comenturile Bravo
21.   ... trimis de
( 3 oct 2014, 23:04:33
Nu ii cunosc pe respectivii infractori, dar ma ingrozeste nivelul de cultura a celor care au scris comentarii in favoarea arestatilor.
22.   Pt KLAUSS trimis de
( 4 oct 2014, 01:33:32
buna idee si bun nume infiinteazal vei avea multi adepti sa terminam odata cu iei sa nu mai scoata capu an lume.
23.   Categoric trimis de
( 4 oct 2014, 08:45:45
Cine greşeşte,plăteşte !
Forţa pumnului să fie numai în sport,nu şi în stradă.
Regula democraţiei se impune,legea trebuie respectată.
24.   Comentariu trimis de
(11 oct 2014, 02:38:58
da chiar asa andreyyy,buna idee,dar totusi eu zic mai bn sa faceti o gasca si sa mergeti in bdj,ce va mai incurcati cu pagini din astea neidentificabile! K pana la urma ajungeti voi la botosani si scapam noi !
PS Rasistii sa merleasca,turu(sefii tuturor) sa traiasca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchi de vită Centru Vechi Porţii:1Timp de preparare:20–25 minuteCalorii:800 calorii / porţieIngrediente:Muşchi de vită - 250 gBacon - 150 gCartofi - 150 gGorgonzola - 30 gSos brun - 7 mlSmântână dulce - 30 gVin roşu sec - 30 mlPere - 1 bucatăDovlecel - 30... Citeşte