Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2014 - Anul XIX, nr. 225 (5734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Brodina

Poliţiştii de frontieră au reţinut aproape 11 mii de pachete de ţigări şi două autoturisme implicate în acţiuni de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina au reuşit, în urmă cu două zile, să strice planurile unor contrabandişti care intenţionau să introducă ilegal în ţară câteva mii de pachete de ţigări din Ucraina. În urma acţiunilor au fost indisponibilizate şi două autovehicule, un Mitsubishi Shogun şi un Mercedes.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Poliţia de Frontieră Suceava, inspector Corina Teodorovici, joi după-amiază, în jurul orei 17.00, un echipaj de la SPF Brodina a observat un autoturism de teren care se deplasa în mare viteză, de la frontiera de stat către interiorul ţării, pe un drum forestier. Echipajul poliţiei de frontieră a blocat direcţia de deplasare a maşinii din teren, însă în momentul când lucrătorii de la graniţă au fost văzuţi de suspecţi, autoturismul s-a oprit şi din acesta au ieşit doi bărbaţi care au fugit în direcţii diferite. Oamenii legii au plecat imediat în urmărirea celor doi şi, pentru că suspecţii nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. În aceste condiţii unul dintre fugari, cetăţeanul român Adrian T., în vârstă de 35 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, a fost reţinut. La controlul efectuat în interiorul autoturismul marca Mitsubishi Shogun au fost descoperite mai multe colete cu ţigări, după care s-a decis ca maşina şi persoana reţinută să fie conduse la sediul Sectorului, pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii coletelor au fost înregistrate 8.270 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 82.700 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Suspectul, Adrian T., este cercetat pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar autoturismul folosit în activitatea infracţională a fost indisponibilizat.

 

2.660 de pachete de ţigări ascunse sub podeaua microbuzului Mercedes

Inspectorul Corina Teodorovici a mai arătat că după câteva ore, o patrulă de la acelaşi Sector a oprit pentru control, pe raza localităţii Straja, un microbuz marca Mercedes, microbuz condus de Ioan T.  şi în care se mai afla Iulian G., ambii domiciliaţi pe raza judeţului Suceava. Deoarece erau suspiciuni că autovehiculul ar fi transportat ţigări de contrabandă, s-a hotărât conducerea acestuia la sediul Sectorului pentru un control amănunțit. Astfel au fost descoperite sub podeaua microbuzului 2.660 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 27.000 de lei. Inspectorul Teodorovici a precizat că suspecţii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, Mercedes-ul, evaluat la 12.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii de frontieră au reţinut aproape 11 mii de pachete de ţigări şi două autoturisme implicate în acţiuni de contrabandă.
 Vizualizări articol: 2497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Poliţiştii de frontieră au reţinut aproape 11 mii de pachete de ţigări şi două autoturisme implicate în acţiuni de contrabandă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei