Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2014 - Anul XIX, nr. 225 (5734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lămuriri

Tânăra dată dispărută de trei luni de zile a postat pe monitorulsv.ro: „Nu sunt moartă, sunt întreagă şi sunt bine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra în vârstă de 19 ani din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava dată dispărută de părinţi de la finele lunii iunie a acestui an, al cărei caz a fost mediatizat de Poliţie în presă acum două zile, a transmis prin intermediul ediţiei online a Monitorului de Suceava că este sănătoasă şi a plecat voluntar de acasă.

„Sunt Gabriela Tomiţă şi sunt bine. Sunt plecată la muncă şi nu prea vorbesc cu părinţii. Nu sunt moartă, sunt întreagă şi sunt bine”, a transmis tânăra într-un comentariu postat la articolul care o viza, „O tânără din Burdujeni, dată dispărută de trei luni de zile”, publicat în ediţia de ieri a cotidianului nostru.

Contactată ulterior de reporterii Monitorului de Suceava, prin intermediul unei reţele de socializare, Gabriela Tomiţă s-a arătat deranjată că a ajuns „dispărută” în presă deşi, susţine ea, părinţii ştiau foarte bine că a plecat în mod voluntar de acasă. Tânăra spune că din ziua plecării de acasă a ţinut legătura pe internet cu sora sa şi le-a transmis părinţilor că este bine. Aceştia nu s-au împăcat însă cu gândul că fata a plecat de acasă şi mai ales că nu a spus unde este.

„Familia mea ştia că sunt bine şi nu înţeleg de ce a fost publicată această aberaţie cum că sunt dispărută”, a spus tânăra.

Ea ne-a confirmat că a plecat de acasă cu prietenul său, a spus că „deocamdată” este în ţară, dar intenţionează să plece în străinătate pentru că în România nu găseşte resursele necesare pentru a trăi. Ea a evitat însă să spună exact unde se află  ori unde lucrează.

Gabriela Tomiţă a ţinut să mai menţioneze că o să revină acasă, la părinţi, doar în vizită, şi că a plecat din cauza neînţelegerilor pe care le-a avut cu aceştia.

Pentru că are vârsta de 19 ani şi nu mai este minoră, fata nu poate fi obligată, din punct de vedere legal, să revină la domiciliu.

Totuşi, poliţiştii nu au revocat deocamdată urmărirea acesteia, pentru asta fiind nevoie ca fata să fie audiată şi să dea o declaraţie scrisă, pentru a aduce lămuriri cu privire la locul unde se află.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra dată dispărută de trei luni de zile a postat pe monitorulsv.ro: „Nu sunt moartă, sunt întreagă şi sunt bine”.
 Vizualizări articol: 7641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Tânăra dată dispărută de trei luni de zile a postat pe monitorulsv.ro: „Nu sunt moartă, sunt întreagă şi sunt bine”4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Orizont, viitor.... trimis de
(28 sep 2014, 20:46:13
Si pe vremea lu astia care "sant cu poporul si ne conduce" si o sa ne conduca ceva ani de acum inainte" fuge si o sa fuga de rupe tineretu debusolat din tara. Nu ne intereseaza cifrele optimiste trimise la "mausoleul de la bruxel", ne intereseaza viata de zi cu zi care devine din ce in ce mai grea si insuportabila.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei