Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2014 - Anul XIX, nr. 222 (5731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie procurori

Tânărul acuzat că a lovit cu piatra în față un polițist, reținut pentru 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul acuzat că a lovit cu o piatră în faţă un poliţist a fost reţinut ieri pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar în cursul zilei de astăzi anchetatorii urmează să ceară instanţelor de judecată arestarea preventivă a respectivului.

Potrivit informaţilor furnizate de reprezentanţii Parchetului rădăuţean, suspectul, Emanuel Motrescu (24 de ani), din Straja, s-a prezentat la poliţie în cursul zilei de ieri, după ce în ultimele zile a fost dat dispărut de la domiciliu, poliţiştii căutându-l de mai multe ori pentru a-l aduce la audieri şi trimiţându-i citaţii.

Fapta pentru care Emanuel Motrescu a fost încătuşat s-a petrecut sâmbătă după-amiază, după ce un echipaj rutier de la Poliţia Vicovu de Sus a urmărit în trafic două maşini ai căror şoferi nu au vrut să oprească la semnalele regulamentare.

Emanuel Motrescu, explică poliţiştii, a fost identificat în persoana unuia dintre cei doi şoferi fugari, tânărul, care avea permisul reţinut, încercând să se ascundă într-o gospodărie din apropierea locuinţei lui.

În apărarea sa, tânărul susţine că poliţiştii nu aveau dreptul să pătrundă în curtea respectivă fără mandat de percheziţie şi că au folosit abuziv forţa.

De cealaltă parte, anchetatorii precizează că respectiva gospodărie nu era împrejmuită şi că au acţionat legal, întrucât erau în urmărirea suspectului unei infracţiuni flagrante.

În documentele înaintate procurorilor se arată că Motrescu a luat o piatră de jos şi l-a ameninţat pe unul dintre poliţişti, agentul Ionuţ P., după care l-a lovit direct în faţă cu acea piatră.

În apărarea tânărului au intervenit rude ale acestuia, care i-au împiedicat pe poliţişti să-l încătuşeze, iar în încăierare unuia dintre agenţi i-a căzut spray-ul iritant lacrimogen. Unul dintre membrii familiei Motrescu, mai susţin poliţiştii, a luat acel spray şi a pulverizat mai multe jeturi înspre poliţişti.

Agenţii au încercat să-i pună catușele tânărului în vârstă de 24 de ani, însă acesta i-a lovit şi împins cu brațele, după care a încercat să îi lovească şi cu o bucată de lemn de aproximativ trei metri.

Cei doi poliţişti implicaţi în scandalul de sâmbătă după-amiază de la Straja au suferit leziuni pentru care necesită aproximativ o săptămână de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul acuzat că a lovit cu piatra în față un polițist, reținut pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 2688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânărul acuzat că a lovit cu piatra în față un polițist, reținut pentru 24 de ore5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taz si moderat, unde sunteti ? trimis de
(24 sep 2014, 12:13:21
Exact ce va povesteam ieri referitor la infractiunea flagranta.
1.1  RE: Taz si moderat, unde sunteti ? trimis de
(24 sep 2014, 12:14:40
Acum sa vedeti si cum o sa fie cu ultrajul si cu asocierea in grup in vederea comiterii de infractiuni...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei