Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2014 - Anul XIX, nr. 222 (5731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Performanță

Medalii câștigate de elevii școlii speciale din Gura Humorului la Jocurile Europene Special Olympics

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru elevi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, care se află în subordinea Consiliului Județean Suceava, au câștigat trei medalii de aur și una de bronz la judo la Jocurile Europene de Vară Special Olympics 2014, care s-au desfășurat în localitatea belgiană Antwerp în perioada 9-20 septembrie, a anunțat ieri vicepreședintele Consiliului Județean Alexandru Rădulescu.

Sportivii suceveni au concurat la categoriile de vârstă 16-21 de ani. Astfel, medalii de aur au câștigat Elena Mihaela Crăciun, la categoria 70 de kg, învingându-le prin ippon pe sportivele din Marea Britanie, Finlanda și Olanda, Mariana Șincariu, la categoria 48 de kg, care le-a învins tot prin ippon pe reprezentantele Rusiei, Germaniei și Ungariei, și Mihai Ștefan Niculiță, la categoria 55 de kg, care a învins prin ippon doi sportivi din Kazakhstan și unul din Azerbaidjan.

Medalia de bronz a fost adjudecată de Dumitru Păduraru, la categoria 60 de kg, care l-a învins pe reprezentantul Ungariei.

Trebuie spus că elevii suceveni au fost pregătiți de profesorii Mihail Ciocoiu (directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului) și Mihai Pascal și au fost însoțiți la Antwerp de profesoara Ingrid Dîrțu.

Alexandru Rădulescu a precizat că la Jocurile Europene de Vară Special Olympics 2014 de la Antwerp au participat 58 de delegații din Europa.

Delegația României a avut în componență 19 sportivi și nouă antrenori care au participat la competițiile de gimnastică, bocce, judo, natație și tenis de masă.

”Sportivii au beneficiat de condiții deosebite de concurs, cazare, masă. De asemenea, au fost asigurate servicii medicale, sportivii fiind supuși unor investigații medicale amănunțite. După aceste rezultate putem trage concluzia că acolo unde există voință, implicare și dragoste pot fi depășite orice tip de bariere”, a mai spus vicepreședintele Consiliului Județean.

Pentru rezultatele deosebite obținute, cei patru elevi au fost premiați luni de conducerea unității de învățământ. La Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului învață elevi cu deficiențe neuropsihice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medalii câștigate de elevii școlii speciale din Gura Humorului la Jocurile Europene Special Olympics.
 Vizualizări articol: 1694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medalii câștigate de elevii școlii speciale din Gura Humorului la Jocurile Europene Special Olympics0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei