Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2014 - Anul XIX, nr. 222 (5731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grabă necesară

Numărătoare inversă pentru lucrările de apă - canalizare din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bună parte din străzile pe care se fac lucrări de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare vor rămâne nefinalizate în această iarnă, dacă constructorii nu vor „da bice”, să grăbească execuţia acestora, inclusiv refacerea străzii.

La comandamentul de marţi dimineaţă, şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, i-a somat din nou pe constructori să mobilizeze mai multă forţă de muncă, pentru a nu se trezi cu lucrările blocate de iarnă.

„Deja a început numărătoarea inversă până la finele anului, până când vor mai putea fi executate aceste lucrări. Odată ce vine îngheţul, lucrările vor fi făcute mult mai greu. Trebuie să ne grăbim cu aceste lucrări, pentru că după 1 octombrie apare pericolul de îngheţ. Sper să o scoatem la capăt în cele din urmă, important este că am mai smuls opt străzi din cele începute şi multe altele le aşteptăm la finalizare”, a spus Lungu.

Cele opt străzi recent predate municipalităţii sucevene de către constructori sunt Zefirului, Rulmentului, Iacob Zadik, Grigore Antipa, Pictor Calancea, Parcului, Dragomirna şi Veronica Micle.

 

Străzi pe care lucrările s-au blocat pe ultima sută de metri

În acelaşi timp, străzi care ar fi trebuit să fie refăcute şi predate Primăriei Suceava au „rămas de căruţă” pe ultima sută de metri, lucrările fiind întârziate, faţă de termenele iniţiale.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă străzile Nicolae Iorga şi Jean Bart, care fac legătura între Gara Burdujeni şi străzile Calea Unirii, respectiv Gheorghe Doja.

„Străzile Nicolae Iorga şi Jean Bart sunt întârziate la refacere, pentru că sunt nişte scăpări de presiune. Urmează să se identifice unde sunt aceste probleme, să se remedieze problema şi apoi vor fi asfaltate aceste străzi intens circulate”, a precizat edilul sucevean, după discuţiile cu reprezentanţii constructorilor.

Lungu s-a arătat nemulţumit de faptul că pe străzile Mihail Sadoveanu şi Depoului nu s-a mai făcut nimic, deşi sunt începute încă de anul trecut.

„Pe strada Mihail Sadoveanu  nu s-a lucrat deloc. Constructorul spune că problema ar fi de la infiltrările de apă, ca urmare a ploilor. Nu ştiu de acesta este adevăratul motiv, dar sunt două străzi, Mihail Sadoveanu şi Depoului, care pot fi date ca studiu de caz pentru deranjarea populaţiei. Într-adevăr se lucrează acolo în condiţii grele, dar constructorul trebuie să facă orice să finalizeze aceste lucrări”, consideră Ion Lungu.

Pe strada Depoului lucrările sunt gata, dar numai jumătate de stradă este asfaltată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărătoare inversă pentru lucrările de apă - canalizare din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Numărătoare inversă pentru lucrările de apă - canalizare din municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PENALULE trimis de
(24 sep 2014, 13:19:12
Suceava arata ca dupa razboi multumita firmelor de casa ale primarului jigodie penala LUNGU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei