Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2014 - Anul XIX, nr. 222 (5731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Noi facilităţi la biletele CFR online

CFR Călători informează că pasagerii au posibilitatea de a cumpăra online şi bilete la vagon de dormit/cuşetă pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani, fără plata suplimentului de pat în situația în care copilul este însoțit și nu ocupă un loc separat sau cu plata tarifului unui singur supliment de pat pentru doi copii care ocupă împreună un singur pat.

Reamintim călătorilor că nu este necesară tipărirea biletului online. Identificarea călătorului în tren are loc în baza unui act de identitate şi a ID-ului biletului electronic pe care călătorii și-l pot nota.

O altă facilitate pe care platforma online de vânzări bilete o oferă acum pasagerilor este aceea de a achiziționa online şi bilete pentru transportul bicicletelor nedemontabile. De asemenea, identificarea în tren a biletului pentru bicicletă se face prin prezentarea ID-ului biletului electronic aferent, iar tariful pentru transportul bicicletei este de 10 lei la trenurile InterRegio. Pentru trenurile Regio, tariful este de 5 lei şi se achită numai la casele de bilete.

Menţionăm că o bicicletă nedemontabilă poate fi transportată doar la trenurile care oferă acest serviciu, fiind semnalat printr-o pictogramă, uşor de recunoscut, ce apare la căutarea/afişarea trenurilor în aplicaţiile online Mersul Trenurilor  şi Cumpără Bilete CFR.

În ceea ce priveşte bicicletele pliabile/demontabile, acestea pot fi transportate gratuit, pe toate trenurile, la clasa 1 şi a 2-a ca bagaj de mână, în limita spațiului disponibil. Informații pe această temă sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info utile/ Întrebări Frecvente / Transportul bicicletelor.

Totodată, platforma online de vânzări bilete permite pasagerilor să își personalizeze profilul de utilizator prin reținerea datelor utilizate în mod frecvent, precum trenuri, rute preferate, numele călătorilor.

*

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale.

CFR Călători

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi facilităţi la biletele CFR online.
 Vizualizări articol: 1579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Noi facilităţi la biletele CFR online5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei