Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2014 - Anul XIX, nr. 213 (5722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Creaţii originale

Târg de Handmade, la parterul Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În weekend, amatorii de obiecte unicat sunt invitaţi la Târgul de Handmade, desfăşurat la parterul Iulius Mall Suceava. Artizanii cu imaginaţie îşi vor prezenta creaţiile, oferind vizitatorilor cele mai frumoase articole lucrate manual. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoraţiuni, poşete, ceasuri, tablouri, lumânări parfumate şi multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colecţiile iubitorilor de obiecte handmade. Înainte de începerea şcolii, Iulius Mall Suceava îi invită pe prichindei la distracţie. Duminică este ziua în care cei mici îşi dezvoltă abilităţile de bucătari. Copiii pasionaţi de arta culinară pot participa la atelierul de gătit, organizat de la ora 13.00, la Ristorante Casanova. Copiii vor descoperi secretele bucătăriei alături de specialişti şi de îndrăgitul lor prieten, clovnul Bobo, care îi vor învăţa cum să combine ingredientele, care sunt etapele preparării şi cum să folosească în siguranţă ustensilele. În acest weekend, cei mici vor realiza o reţetă nouă, cordon bleu cu salată asortată. Echipaţi cu şorţuri, cei mici se vor distra gătind, iar la final se vor delecta cu ceea ce au preparat. Înscrierile se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la telefon 0230/208.700.

Pregătirile pentru noul an şcolar, care începe luni, 15 septembrie, sunt răsplătite de Iulius Mall Suceava cu premii distractive. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor participa la tombola toamnei. Trei clienţi vor câştiga câte o bicicletă BMX, la extragerile programate în fiecare duminică, până la finalul campaniei. Zilnic, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei perechi de role, cel al unui skateboard şi cel al unei perechi de căşti Sony. În plus, Iulius Mall Suceava oferă premii instant pe gustul tuturor: rechizite, genţi şi ghiozdane, creioane colorate, vouchere de cumpărături şi multe alte surprize. Campania „Iulius Mall Suceava scoate premiile la tablă” se desfăşoară până pe 21 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de Handmade, la parterul Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târg de Handmade, la parterul Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei