Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2014 - Anul XIX, nr. 213 (5722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Capturi

Ţigări de contrabandă cât pentru fumătorii dintr-un oraş întreg, găsite la Straja în ultimele zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După urmărirea cu opt focuri de armă de la mijlocul acestei săptămâni, din noaptea de marţi spre miercuri, când poliţiştii de frontieră au surprins un grup de cărăuşi, la Straja, în apropiere de linia de frontieră, capturând de la aceştia colete în care se aflau aproape 60.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în zilele următoare, joi şi vineri, oamenii legii au făcut, tot la Straja, alte capturi impresionante.

În cursul zilei de joi şi vineri, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră, au fost confiscate nu mai puţin de 18.300 de pachete de ţigări de contrabandă, o parte dintre acestea fiind găsite ascunse în podeaua unui autoturism, iar restul pe frontiera verde, ambele capturi fiind făcute în zona Straja.

În lăcaşuri special amenajate în podeaua unui autoturism Fiat, oprit în trafic pe raza comunei Straja, poliţiştii de frontieră au găsit nu mai puţin de 1.800 de pachete de ţigări Viceroy. Maşina a fost indisponibilizată, marfa de contrabandă confiscată, iar şoferul, un sucevean în vârstă de 23 de ani, Petru B., s-a ales cu dosar penal.

 Vineri dimineaţă, la aproximativ 800 de metri de linia de frontieră, angajații Poliției de Frontieră au  observat mai multe colete voluminoase, fiind anunţate imediat autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea depistării persoanelor implicate în activitatea infracțională.

La faţa locului, pe teritoriul statului român, poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit 33 de baxuri care conţineau ţigări, de provenienţă ucraineană, de diferite mărci.

 „În urma inventarierii baxurilor descoperite, s-a constatat că sunt 16.500 de pachete ţigări, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 165.000 de lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan, precizând că poliţiştii de frontieră vor continua cercetările, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă cât pentru fumătorii dintr-un oraş întreg, găsite la Straja în ultimele zile.
 Vizualizări articol: 2369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ţigări de contrabandă cât pentru fumătorii dintr-un oraş întreg, găsite la Straja în ultimele zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei