Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2014 - Anul XIX, nr. 213 (5722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Scene terifiante

Cadavrul unei femei, găsit în casa liftului unui bloc turn din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene groaznice vineri după-amiază, într-una din scările unui bloc turn din cartierul George Enescu (T 49), acolo unde în casa liftului, la subsol, a fost găsit cadavrul unei femei.

“Am crezut că era o păpușă mai mare, apoi când m-am uitat mai bine mi-am dat seama că e o femeie moartă”, povestea angajatul firmei care asigură reparațiile liftului și care venise să remedieze o defecțiune, locatarii spunând că liftul era stricat încă de miercuri, fiind blocat la etajele superioare ale blocului turn.

Victima a fost identificată în scurt timp, fiind vorba de o femeie în vârstă de 45 de ani, Brîndușa Velehorschi, care locuia chiar în blocul respectiv, la etajul VII, împreună cu mama ei. Aceasta din urmă a povestit că fiica ei a plecat de acasă încă de miercuri dimineață și de atunci nu a mai văzut-o.

“Mama ei a căutat-o peste tot, dar cine s-a gândit că ea zace moartă în casa liftului”, plângea o cunoștință de-a victimei, acuzându-i pe cei de la firma care asigură reparațiile liftului că sunt responsabili de moartea Brîndușei Velehorschi, care, cel mai probabil, a căzut de la etajul VII, după ce a chemat liftul și a pășit în gol. Curios este faptul că nimeni nu a auzit nimic, cel puțin din primele declarații date aseară anchetatorilor.

La fața locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, care au scos trupul neînsuflețit al victimei din casa liftului și l-au transportat la morga Spitalului Județean, în vederea efectuării necropsiei.

Deși cea mai probabilă variantă este cea a unei căderi accidentale, anchetatorii nu exclud și alte ipoteze, deocamdată dosarul fiind înregistrat ca moarte suspectă.

Rămâne de văzut dacă reprezentanții firmei care asigură mentenanța liftului pot fi trași la răspundere pentru acest dramatic caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul unei femei, găsit în casa liftului unui bloc turn din Suceava.
 Vizualizări articol: 8910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cadavrul unei femei, găsit în casa liftului unui bloc turn din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zero trimis de
(13 sep 2014, 14:09:13
Și aici tot zero.Are cineva curaj ?
2.   O tragedie fara margini! trimis de
(13 sep 2014, 19:17:57
O tragedie fara margini, absurda, ca destule altele, din pacate, daca n-ar fi sa ne gindim decit la decesele, la fel de absurde, de la Zidul  ☭ ! Ceea ce s-a intimplat este simptomatic,(ar fi bine sa fie accidental) pentru societatea in care traim. Lucru facut de mintuiala, sa tina de azi pe miine, fara un minim simt al raspunderii, etc. caracterizeaza societatea, la toate nivelele, incepind cu …ilustrii nostri conducatori, modele de tot ce poate fi mai venal, murdar si lipsit de scrupule.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei