Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2014 - Anul XIX, nr. 184 (5693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Hotelierii din zona de munte, instruiţi de poliţişti în domeniul prevenirii infracţiunilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Suceava,  împreună cu poliţiştii rutieri şi din structurile de ordine publică, au organizat, în perioada 7-10 august, mai multe acţiuni în cadrul campaniei de prevenire a infracţionalităţii „Turism în siguranţă”. Poliţiştii au fost prezenţi  în municipiile Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi în localităţile Ciocăneşti şi Vama, desfăşurând activităţi de informare a turiştilor şi de instruire a reprezentanţilor unităţilor hoteliere şi a pensiunilor turistice cu privire la necesitatea respectării legislaţiei.

Poliţiştii au avut întâlniri cu reprezentanţii a zece unităţii de cazare din Vama, Câmpulung Moldovenesc, Ciocăneşti şi Vatra Dornei, acestora fiindu-le prezentată legislaţiaîn domeniul turismului. În cadrul întâlnirilor s-a insistat pe necesitatea evidenţierii cazării turiştilor, în registrele speciale, pentru a se putea acţiona eficient în cazul comiterii unor infracţiuni. De asemenea, peste 200 de persoane cazate la unităţi hoteliere au primit din partea poliţiştilor afişe şi pliante cu recomandări preventive pe linia prevenirii accidentelor rutiere, prevenirii tâlhăriilor şi a furturilor din auto şi genţi sau buzunare.

Poliţiştii au subliniat că în acest an pe raza judeţului Suceava nu s-au înregistrat evenimente majore (tâlhării, furturi cu prejudicii mari, accidente grave etc.) în care să cadă victime turişti. Într-un singur caz, o femeie în vârstă de 45 de ani a sesizat că a pierdut sau i-a fost sustras un card bancar, iar din cont i-a fost retrasă suma de 400 de lei. S-a întâmplat din cauză că victima avea alături de card o foiţă pe care era scris PIN-ul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotelierii din zona de munte, instruiţi de poliţişti în domeniul prevenirii infracţiunilor.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hotelierii din zona de munte, instruiţi de poliţişti în domeniul prevenirii infracţiunilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei