Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2014 - Anul XIX, nr. 184 (5693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nefericit

Doi tineri au suferit răni grave după accidente de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul în vârstă de 35 de ani şi unul de 24 de ani, au suferit răni grave după ce au fost implicaţi în accidente la locul de muncă. Un prim accident de muncă s-a înregistrat vineri. Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată că pe şantierul pe care se ridică magazinul Kaufland un muncitor a căzut de la înălţime. Din ancheta derulată ulterior s-a stabilit că muncitorul, Gabriel P., în vârstă de 35 de ani, din Ruginoasa - Iaşi, angajat al unei firme din judeţul Iaşi, efectua lucrări de gletuire a pereților din incinta șantierului complexului comercial, iar în momentul în care s-a urcat pe o scară metalică s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Căzătura nu a fost, din păcate, una uşoară. Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, cu leziuni la cap şi la mâini, apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat preliminar cu o fractură parietală dreaptă profundă, cu afectarea orbitei drepte.

„Despre incident a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, în vederea derulării activităților specifice și stabilirii împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Un al doilea accident de muncă s-a petrecut sâmbătă, la un atelier de vulcanizare şi service auto, în oraşul Gura Humorului. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, Ionuţ Bogdan B., din comuna Păltinoasa, vulcanizator şi angajat al societăţii, efectua lucrări de schimbare a unui cauciuc la o autobetonieră, iar după ce a montat roata umflată, din cauza unei explozii, janta a sărit de pe butuc şi l-a lovit în piept şi în braţ. Şi în acest caz muncitorul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, având mai multe leziuni din care cea mai gravă este o fractură de braţ drept.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, conform procedurilor, au sesizat şi ITM Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au suferit răni grave după accidente de muncă.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri au suferit răni grave după accidente de muncă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei