Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2014 - Anul XIX, nr. 184 (5693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Condamnarea lui Voiculescu, mai dramatică decât a lui Iisus Hristos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Condamnarea văranului din specia Dan Voiculescu la un deceniu răcoros a avut un efect de oază pentru cei mai mulţi, care şi-au frecat mâinile zicând: „priviţi, încă unul care se credea intangibil o îmbulinează!” Pentru alţii, condamnarea a crescut şi mai mult canicula acestor zile imposibile de august.

În categoria acestora din urmă intră în principal jurnaliştii din presa voiculească. Ei ne-au prezentat şi încă ne prezintă băgarea la zdup a marelui combinator mai dramatic chiar decât arestarea lui Iisus Hristos.

Vai, ce tragedie! Vai, ce răzbunare oribilă! Ce crimă, să-i confişti averea acestui om deosebit! Lui Mihai Gâdea îi tremură buzele frumoase, cu care şi-ar face o mulţime de prieteni în puşcărie, dacă i-ar copia soarta văranului. Lui Mircea Badea nu-i tremură buzele, că le are cam subţirele, dar îi tremură musculatura impresionantă. Danei Grecu îi tremură tocurile şi, printr-un minunat efect de rezonanţă, celulita cu care este împodobită. Lui Mugur Ciuvică şi lui Radu Tudor le tremură legitimaţiile ruseşti din buzunare.

Bineînţeles, nu e nici o pagubă înfundarea unui infractor dovedit, care de zece ani tot fentează justiţia. Nu ştiu nici dacă e chiar aşa un mare seism planetar zguduiala pe care o suportă trustul lui de presă. Dacă ne gândim niţel la binele ţării, cred că e mai curând benefică. Mai ales că vin acuşi campanii electorale decisive pentru noi. Şi, din păcate, cunoaştem prea bine comportamentul manipulator al antenelor, pe timp de campanie electorală.

Ca să nu pierdem vremea, hai să punem împreună un punct pe un „i” important.  În esenţă, ce reprezintă înzduparea acestui Voiculescu?

Vă zic eu: un important meci, câştigat de americani, în marea dispută planetară, pe care-o duc în acest moment cu ruşii. Fiind de notorietate că văranul face parte din fauna care guiţă bolşevic. Alături de prietenul Năstase. Şi de mulţi alţii, pe care îi dorim reuniţi în aceleaşi oaze de răcoare, de care vorbeam la început.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnarea lui Voiculescu, mai dramatică decât a lui Iisus Hristos.
 Vizualizări articol: 1615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Condamnarea lui Voiculescu, mai dramatică decât a lui Iisus Hristos4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Narcise de la tine luam lumina trimis de
(11 aug 2014, 16:35:59
narcise ejti prietenos si apreciat ca eboda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei