Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2014 - Anul XIX, nr. 184 (5693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şansă rară pentru Petrolul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când îmi exprimam dorinţa de a-i evita pe polonezii de la Legia Varşovia, ca adversari ai Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor, nu-mi închipuiam că aceştia vor dispărea cu totul din urna echipelor calificate! Dacă steliştii vor ajunge în grupele LC, poate mă voi concentra şi asupra viitorilor adversari, măcar de curiozitate. Deocamdată, aceştia sunt bulgarii de la Ludogoreţ, un fel de Vaslui ceva mai norocos, adică un club minuscul, dopat financiar, care a reuşit totuşi să dea lovitura, adică să câştige titlul de campioană în ţara vecină. Iar în această echipă zice-se că străluceşte ex-dinamovistul Cosmin Moţi, unul care nu-mi amintesc să fi produs prea multe regrete suporterilor alb-roşii când a plecat. Totuşi, parcă mă încearcă presimţirea că nu va mai fi aşa uşor pentru Steaua, poate chiar să fie greu de-a binelea. La finalul acestei duble se anunţă şi un carusel de transferuri, după care ar urma un nou început. Să vedem dacă nu cumva de la zero.

Surpriza plăcută ne-au făcut-o ploieştenii, care au tranşat calificarea într-o deplasare grea, la Plzen. Cu un gol de kinogramă şi o centrare impecabilă cu exteriorul, Mutu ne-a adus aminte de jucătorul care a fost, dar şi de cel care ar fi putut să fie. Nu ştiu dacă i-o fi pus careva întrebarea aia inutilă cu „te mai gândeşti la echipa naţională?”, acum ar fi fost mai îndreptăţită decât după alte prestaţii în care reuşea jumătăţi de driblinguri. Important este că Petrolul are şansa unui adversar mai slab decât în turul precedent, Dinamo Zagreb fiind sub Viktoria Plzen. Ar trebui ca Răzvan Lucecu să valorifice această posibilitate de a pătrunde iarăşi în grupele Europa League, fie şi în stilul caracteristic, cu două egaluri. Cât despre Astra, nu cred că are rost să ne facem iluzii, nu neapărat pentru că adversară îi este Lyon, ci pentru că echipei lui Ioan Niculae nu îi este favorabilă conjunctura, tocmai din cauza patronului său, aflat în pragul condamnării penale. Pe lângă tăierea conductei financiare, Astra se poate trezi ca Antena 3, cu terenul de sub ea confiscat!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şansă rară pentru Petrolul.
 Vizualizări articol: 1101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Şansă rară pentru Petrolul4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei