Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2014 - Anul XIX, nr. 177 (5686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la 1 august

Toaletă publică în Parcul Copilului din Burdujeni, dată în folosinţă după doi ani de la construcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima toaletă publică din cartierul sucevean Burdujeni, racordată la reţelele de utilităţi, a fost dată în folosinţă ieri, în Parcul Copilului, amenajat în imediata apropiere a sensului giratoriu de la Orizont.

Interesant este faptul că respectiva toaletă publică există în acel parc de mai bine de doi ani de zile, de la inaugurarea parcului, adică de pe 1 iunie 2012, dar nu a fost folosită niciodată din lipsă de personal.

„Se reuşeşte în sfârşit, după doi ani de zile, să se deschidă grupul sanitar din cartierul Burdujeni. După lungi dezbateri, în sfârşit s-a găsit o soluţie pentru a exista o toaletă publică şi în acest cartier”, a spus consilierul local Lucian Harşovschi, care, ironic, a catalogat acest lucru drept „o mare realizare”.

Soluţia adoptată de administraţia locală în acest caz este alocarea sumei de 30.000 de lei anual, pentru delegarea administrării acestui grup sanitar unei firme private, care să se ocupe nu doar de întreţinerea curăţeniei acestuia, ci şi a parcului de joacă pentru copii.

O altă solicitare făcută de Harşovschi executivului sucevean este ca în zilele de duminică, strada Calea Burdujeni, de la sensul giratoriu până la intersecţia cu Gheorghe Doja, să fie închisă traficului rutier, astfel încât acolo să se poată plimba tinerii cu rolele şi cu bicicletele.

Măsura, care a fost pusă în aplicare, pentru o scurtă perioadă de timp, în 2012, când era viceprimar, nu a mai fost continuată de noua administraţie locală, care a spus că analizează încă oportunitatea închiderii temporare a străzii, principala reţinere fiind legată de o posibilă blocare a traficului pe principala arteră de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toaletă publică în Parcul Copilului din Burdujeni, dată în folosinţă după doi ani de la construcţie.
 Vizualizări articol: 1832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toaletă publică în Parcul Copilului din Burdujeni, dată în folosinţă după doi ani de la construcţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei