Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2014 - Anul XIX, nr. 165 (5674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vara ploilor

Străzi inundate, podeţe avariate şi oameni fără curent, după furtuna de joi noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Furtuna de joi noapte a creat o serie de probleme în câteva localităţi din judeţul Suceava, fiind avariate podeţe, înregistrându-se o pană de curent, în timp ce în municipiul Suceava au fost inundate străzi şi subsolul Casei de Cultură.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, din cauza precipitațiilor abundente, a fost afectat podeţul de la intrarea în localitatea Slătioara, dinspre comuna Râşca. Urmare a avarierii podeţului, traficul de pe DJ 155 A, care leagă Slătioara de Râşca, a fost întrerupt.

De asemenea, pârâul Voroneţ, în zona „Brusturosu”, în cartierul Voroneţ, şi-a modificat cursul şi debitul, afectând grav un podeţ aflat în construcţie.

Conform plutonierului adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, „membrii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile afectate, sprijiniţi de pompierii militari suceveni, au remediat problemele şi au redat podeţele circulaţiei”. 

Tot la Slătioara, în comuna Râşca, furtuna a afectat reţeaua electrică, 167 de gospodării rămânând fără curent electric.

În municipiul Suceava, străzile din mai multe zone au fost din nou inundate masiv. Un echipaj al pompierilor ISU s-a deplasat la Casa de Cultură, unde apa inundase subsolul, fără ca problemele să fie deosebite. De asemenea, din cauza ploii abundente, apa s-a infiltrat în reclama luminoasă a ING, în centrul Sucevei, provocând un scurtcircuit urmat de incendiu. Firma luminoasă a societăţii a ars pe o lungime de aproximativ patru metri liniari, flăcările fiind lichidate de militarii de la Detaşamentul de pompieri Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzi inundate, podeţe avariate şi oameni fără curent, după furtuna de joi noapte.
 Vizualizări articol: 2407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Străzi inundate, podeţe avariate şi oameni fără curent, după furtuna de joi noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei