Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2014 - Anul XIX, nr. 165 (5674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Blocada 2014”

Poliţiştii au întocmit 23 de dosare penale după controale într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au continuat ampla acţiune de control „Blocada 2014”, joi, cu 40 de controale punctuale şi 24 de filtre rutiere, întocmind pe parcursul unei singure zile 23 de dosare penale. Controalele au presupus mobilizarea a aproape 300 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţia transporturi, operaţiuni speciale, crimă organizată, acţiuni speciale, precum şi din cadrul structurii arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, din cele 23 de infracţiuni, zece au fost de natură judiciară, una economică şi şapte la regimul circulaţiei. 

„În urma acţiunilor desfăşurate, 23 de persoane sunt cercetate penal de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni, iar două persoane au fost reţinute de poliţişti. Au fost depistate cinci persoane urmărite şi a fost identificat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat”, a informat subcomisarul Epureanu. 

În urma celor 24 de filtre rutiere organizate, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare. Au fost aplicate şi foarte multe amenzi, în total 390, din care 300 pentru nereguli rutiere, 44 la Legea 61/1991, privind ordinea şi liniştea publică şi 17 la Legea 12/1990, privind acte de comerţ ilicit. Valoarea amenzilor totalizează 40.000 de lei.

Printre altele, în cadrul raziilor de acum două zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme au descins la domiciliul unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din Dărmăneşti, de la care au ridicat 17 cartuşe de vânătoare, calibrul 12 mm, pentru care respectivul nu avea drept de deţinere. Nu au lipsit nici capturile de ţigări de contrabandă. Joi, în jurul orei 15.00, în baza unor informaţii, poliţiştii de la Postul de Poliţie Vultureşti au oprit în trafic, pe DJ 208C, pe raza satului Pleşeşti, o autoutilitară în care erau transportate 480 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Pe numele şoferului, un bărbat din Cajvana, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii au întocmit 23 de dosare penale după controale într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 2855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţiştii au întocmit 23 de dosare penale după controale într-o singură zi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei