Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2014 - Anul XIX, nr. 160 (5669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Capriciile vremii

Drumuri inundate de ploile abundente de vineri şi sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ploile abundente căzute vineri şi sâmbătă au creat o serie de probleme în trafic, fiind inundate porţiuni de drumuri comunale, judeţene, dar şi o porţiune de drum naţional.

Pe parcursul zilei de vineri, problemele au apărut în zona Fălticeni. În jurul orei 13.00, a fost blocat DJ 208, pe raza satului Basarabi, comuna Preuteşti, iar aproximativ jumătate de oră mai târziu aluviunile au blocat circulaţia şi la Dolheştii Mici, tot pe DJ 208. La Vadu Moldovei a fost inundat un drum comunal, iar pe raza oraşului Frasin DJ 177A.

A doua zi, sâmbătă, ropotul de ploaie torenţială a inundat DN 17, în oraşul Gura Humorului, pompierii intervenind pentru evacuarea apei de pe carosabil. De asemenea,  pe parcursul zilei de sâmbătă mai multe drumuri comunale au fost inundate masiv, însă lucrurile au revenit la normal într-un timp relativ scurt.

Reamintim că furtuna de vineri a creat o serie de probleme mai mari pe raza oraşului Frasin, unde au fost inundate în total 17 gospodării, iar în cinci case a intrat apă. Echipajele de pompieri au intervenit pentru a scoate apa din cinci case inundate în zona Valea Seacă, alte opt curţi inundate în satul Doroteia, plus încă patru curţi inundate în Frasin.

Căderi abundente de precipitaţii s-au înregistrat şi în satul Negrileasa, comuna Stulpicani. Din cauza scurgerilor de pe versanţi au fost spălate o serie de drumuri comunale, accesul auto fiind imposibil pentru circa 45 de gospodării. De asemenea, au fost cinci gospodării în care apa a intrat în curţi şi anexe, fiind distruse garduri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri inundate de ploile abundente de vineri şi sâmbătă.
 Vizualizări articol: 2066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumuri inundate de ploile abundente de vineri şi sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei