Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2014 - Anul XIX, nr. 154 (5663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

“Turism în siguranță”

Amenzi de peste 70.000 de lei, date agenţilor economici din domeniul hotelier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sancțiuni contravenționale de peste 70.000 de lei au fost aplicate agenților economici din domeniul hotelier, în cadrul unei acțiuni desfășurate în perioada 3-6 iulie a.c., au anunțat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Acțiunea a făcut parte dintr-o campanie demarată de IPJ Suceava din această lună și până în octombrie, “Turism în siguranță”.

Campania, a explicat ieri purtătorul de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuț Epureanu, are ca grup ţintă turiştii care se vor afla pe teritoriul judeţului, dar şi operatorii de turism şi unităţile hoteliere locale, și vizează informarea cu privire la măsurile preventive ce trebuie adoptate în legătură cu diverse segmente infracţionale (tâlhării, furturi din auto, din genţi şi buzunare, din camerele de hotel, înşelăciuni).

Controalele la unitățile hoteliere din județ au vizat 36 de unități economice, fiind constatată o infracțiune la legea comerțului ilicit și aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 72.500 de lei, marea majoritate la același act normativ.

La o unitate economică, organele de control au decis suspendarea activității, însă reprezentanții poliției nu au oferit mai multe informații despre controalele desfășurate săptămâna trecută.

La acțiune au participat 22 de polițiști și doi lucrători din cadrul Direcției de Sănătate Publică.

În cadrul aceleiași campanii, polițiștii au desfășurat și activități de informare şi responsabilizare a turiştilor aflaţi pe raza judeţului Suceava.

“Au fost constituite puncte de informare, purtându-se discuţii cu conducătorii auto şi pasagerii în vederea conştientizării pericolelor la care se expun dacă nu respectă reguli preventive minime. Turiştii au primit din partea poliţiştilor afişe şi pliante cu recomandări preventive pe linia prevenirii tâlhăriilor şi a furturilor din auto şi genţi şi buzunare”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuț Epureanu.

Acesta a mai arătat că în cursul zilei de sâmbătă a fost desfășurată și o activitate de informare pe linia prevenirii furturilor de şi din auto în incinta Târgului de maşini de la Cumpărătura. Cu această ocazie au fost distribuite peste 200 de materiale preventive, comercianţii fiind instruiţi cu privire la riscurile la care se expun prin vânzarea unor componente auto provenite din săvârşirea de infracţiuni. Totodată, cetăţenilor li s-a recomandat să cumpere piese şi componente numai de la unităţi acreditate în acest sens şi cu documentaţie de provenienţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de peste 70.000 de lei, date agenţilor economici din domeniul hotelier.
 Vizualizări articol: 1861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amenzi de peste 70.000 de lei, date agenţilor economici din domeniul hotelier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei